Menu 2025 - GEMBER
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
International
All food photos (98)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Permanent TheFork offer
LUNCHKAART
- SOEP
- €6
- Vraag naar de soeplen) van dit moment
- TOAST RICOTTA
- €18
- Met gegrilde wortel & courgette, pesto, pittenparmezaan, olijfkruim, kiemen, druif & kappertjes
- TOAST POMPOENCURRY SPREAD
- €17
- Met een salsa van paprika, courgette en limoen, bananenchips, spinazie, walnootdressing, kruidenolie & gedroogd preipoeder
- CRISPY COURGETTE SALADE
- €23
- Met rode kool, sla, linzen, zongedroogde tomaat, vinaigrette, kikkererwtensalade, gerookte shiitake, zuurkool, nori-rijstvel chips, bloemkool, appel, wortel, harissa & pecannoten
- WENTELTEEFJE
- €13
- French toast met fruit & honing
- GROENTEPASTA
- €21
- Spaghetti van verschillende groenten o.a. courgette, wortel & biet. Met pesto, sla, zongedroogde tomaat, kiemen, olijfkruim & pittenparmezaan ** Optioneel met feta +2
- SPICED HAVERMOUTPAP
- €12
- Verwarmde havermoutpap met golden milk spices, banaan & tahin
- TOAST PADDENSTOELEN
- €18
- Met knolselderijspread, appel, chimichurri, gemarineerde olijf, dukkah & ei* * Kan vegan zonder ei ** Optioneel met feta +2
- SALADE AUBERGINE
- €21
- Gemarineerd met tomaat en dragon Met ricotta, gemarineerde olijf, sla, pompoen, druiven, scrambled tofu, gerookte shiitake, couscous & kiemen
- QUESADILLA
- €22
- Met spinazie, scrambled tofu, kappertjes, avocado, zoetzure ui, wortel en paddenstoelen. Geserveerd met sla, kikkererwtenspread & dip ** Optioneel met feta +2
- TEMPEH SALADE
- €22
- Met rode kool, spinazie, misodressing, bananenchips, salsa van paprika limoen ui en verse kruiden, pompoen, preipoeder, gebakken rijst, wortel, amandelen, taugé & nori-rijstvel chips
- *Garnalen erbij?
- €5
- Graag aanvullend garnalen bij je gerecht dat kan! Geef het door aan onze medewerkers
AVONDKAART
- DAGSOEP
- Geserveerd met een broodje & dip
- NORI TEMPURA
- Crispy norivel gevuld met wortel & misoveganaise. Met curry-linzenspread & zuurkool
- KOOLSTEAK
- Een kleine koolsteak met licht pittige molé (Mexicaanse jus), pangratatto & zoetzure biet
- GEVULDE WITLOF
- Gevuld met sojabrokken & knolselderijsalade. Met polenta & notenkruim
- CURRY MET PREI SAMOSA
- Curry van seizoensgroenten & kokosmelk. Met preipakketjes gevuld met soja, linzen, relish & aardappelcrunch
- GEVULDE PASTASCHELPEN
- Gevuld met vegan gehakt, palmkool & gepekelde citroen. Met tomaat-linzen saus, hüttenkase & beluga linzen
- AARDAPPELBURGER
- Een burger van aardappel, ui, wortel & peulvruchten. Met speltbrood, zoetzure biet, aardappel-knolselderijpuree, gevulde ui, vinaigrette & salade
- PADDENSTOELENSTOOF
- Paddenstoelen gestoofd in bier met zoete aardappel, wortel & andere seizoensgroenten. Met aardappel-knolselderijpuree & noten
- PUMPKIN SPICE DESSERT
- Pumpkin spice ijs met pruimen siroop, stoofpeertjes & crumble
- TOETJESPLAAT
- Schilderachtige plaat met diverse zoetigheden
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.