Menu 2025 - Geoff's
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Geoffrey Premseler
Type of cuisine
International
Menu photos (5)
All food photos (33)
Starter
- Carpaccio geoff’s style
- €12.5
- (Met oude kaas en truffelmayonaise)
- Scampi’s in de knoflook room
- €12
- Nacho’s pulled pork
- €11
- Slakken in de knoflook
- €12.5
- Geitenkaas uit de oven
- €12.5
- Huisgemaakt broodje met dip
- €5.5
Main Course
- Huisgemaakte uiensoep
- €7.5
Onze dinerkaart- hoofdgerechten
- Spareribs (mild of pikant)
- €22.5
- Ossenhaas puntjes in stroganoff saus of knoflook jus
- €22.5
- Halve kip van de bbq naturel of java
- €21.5
- Frietje rendang
- €17.5
- Vis van de dag (dag prijs)
- XXL carpaccio
- €21.5
Onze dinerkaart- de lekkerste biefstuk
- Biefstuk in de jus
- €25.5
- Biefstuk in de javasaus
- €26.5
- Biefstuk geoff’s style
- €28.5
Onze dinerkaart- saté en burgers
- Saté kip of varken
- €18.5
- Saté van ossenhaas
- €21.5
- Vega burger
- €19.5
- Geoff’s burger
- €19.5
Onze dinerkaart- kaasfondue
- Kaasfondue (alleen kaasfondue met brood vanaf pp.)
- €19
- Keuze uit: kaasfondue traditioneel | kaasfondue jalapeno | kaasfondue komijn | kaasfondue roquefort | kaasfondue truffel
Dessert
- Kiss of fire
- €8.5
- Appeltaart
- €7.5
- Brownie
- €8.5
- Lava cake
- €8.5
- Dame blanche
- €7.5
- Sorbet met vruchten
- €8.5
Onze lunchkaart- uitsmijters
- Uitsmijter ham, kaas, spek, carpaccio
- €9.5
- Uitsmijter geoff’s
- €14.5
- (Spek, uien, tomaat en kaas)
Onze lunchkaart- soepen
- Huisgemaakte uiensoep
- €7.5
Onze lunchkaart- belegde broodjes
- Broodje warme beenham
- €14.5
- Broodje met 2 kalfskroketten
- €10.5
- Broodje garnalen kroketten
- €12.5
- Broodje carpaccio geoff’s style
- €14.5
- Broodje geitenkaas uit de oven
- €13.5
- Broodje huisgerookte zalm
- €16.5
- Broodje huisgerookte paling
- €18.5
- Tosti
- €4.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.