Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Jan Erik van Beek
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (23)
+19
Hapas Voor 2 Personen
Brood van alles
€9
twee warme broodjes met aioli, tomaten tapenade en
kruidenboter
Nacho's Classico
€10.5
Nacho’s Classico Grande
€13.5
klassieke nacho’s uit de oven met gesmolten kaas,
chilisaus, tomatensalsa, crème fraiche, lente-ui en
guacamole
Parmaham Met Intvisringen
€14
dungesneden parmaham met diverse zuren, sauzen, aioli en zes gefrituurde inktvisringen
Voor Gerechten
Carpaccio
€13.5
dungesneden rundercarpaccio met pittenmix, parmezaanse kaas, rucola en basilicumpesto
Carpaccio Grande
€17
dungesneden rundermuis met geschaafde parmezaanse
kaas, gebrande pittenmix, rucola, truffelmayonaise of
basilicumpesto
Tostada Rode Bieten
€13.5
Rode bieten hummus, gegrilde courgette, feta,
dadels, diverse noten, dungesneden lente-ui en
crème fraiche
Tosatada Ossenworst
€14.5
Tartaar van ossenworst, Amsterdams zuur, chutney van
rode ui, dungesneden lente-ui, zongedroogde tomaat,
wakamé en misomayonaise
Tostada Zalm
€14.5
Salade van zalmfilet op oosterse wijze, Amsterdams zuur,
chutney van rode ui, dungesneden lente-ui, zongedroogde tomaat, wakamé en saffraanmayonaise
Portobello
€14
paté van fazant met cranberry compote, relish van rode ui,
tomatenbruchetta, kruidensalade, krokantje van parma ham en crème van dragon
Portobello
€14
paté van fazant met cranberry compote, relish van rode ui,
tomatenbruchetta, kruidensalade, krokantje van parma ham en crème van dragon
Rouleau
€14
Wrap gevuld met een krokante garnaal, salade van witvis,
wakamé salade, dungesneden groenten, augurkenrelish,
gegrilde courgette, sesam, tobiko, crème van paarse
wortel en srirachamayonaise
Pork Belly
€14.5
Gegrilde buikspek met garnalen in knoflook, oosters
gemarineerde courgette, chips van pastinaak, krokante
wilde rijst en wasabimayonaise
Soepen
Bospaddestoelensoep
€8.5
ROMIGE SOEP VAN BOSPADDESTOELEN
EN DIJONMOSTERD
Courgettesoep
€8.5
Gebonden met kruidenroomkaas en
dungesneden lente- ui
Hoofdgerechten
Boeuf Bourguignon
€20.5
Frans gerecht van rundvlees gestoofd in rode wijn, bouillon, champignons,
pareluitjes, spek, mirepoix, bouquet garni en een zoetzure salade
Rumpsteak
€23.5
met knoflookpeper gegrilde lendebiefstuk en een peperroomsaus
Poulet
€21.5
Langzaam gegaarde rollade van scharrelkip in romige saus met bospaddestoelen,
lente ui en vadouvan
PROCUREUR EN BUIKSPEK
€23.5
Wellington gevuld met pulled pork en fetakaas erbij cheddarcheese saus,
koolsla, zoetzuur en gegrilde buikspek met een jus van Deventer koek
Visduo
€24.5
Gegrilde zalmfilet, citroenpeper, gegrilde in knoflook en citroen gemarineerde
garnalen en misosaus
Zalm
€23.5
Zalmfilet, citroenpeper en een saus van zongedroogde tomaten,
kappertjes en lente-ui
Zeebaars
€23.5
Op de huid gebakken zeebaars met een warme knoflooksaus
Surf en Turf
€25.5
gegrilde lendebiefstuk en in knoflook en citroen gemarineerde gegrilde
garnalen met misosaus
PORTOBELLO
€19.5
Gegrilde grote kastanje champignon gevuld met risotto van bospaddestoelen,
Parmezaanse kaas, dungesneden lente-ui en krokante cajuntortilla
Als bijgerecht krijgt u een frisse salade en bruchetta met zongedroogde tomaattapenade
Wellington
€19.5
Bladerdeegrol gevuld met spinazie, feta, walnoten en geitenkaas met zoetzure
salade en kruidenroomsaus
Pasta
€19.5
Romige pasta in een lichte knoflookroomsaus met geitenkaas, feta, Parmezaan,
dungesneden lente- ui en geglaceerde bospeentjes
Als bijgerecht krijgt u een frisse salade en bruchetta met zongedroogde tomaattapenade
Nagerechten
Cheesecake
€9.5
Huisgemaakte witte chocolade cheesecake met
een gelei van framboos en cranberry, vanille crème,
roodfruit salade en citroenijs
Coupe Churros
€9.5
Twee bollen witte chocolade-ijs met slagroom met
daarop drie gesuikerde churros, slagroom,
whipped cream, warme sauzen en chocoladeparels
Dame Blanche
€9.5
Drie bollen vanille-ijs op een kruim van oreokoekjes,
warme chocoladesaus, slagroom en kletskoppen
Sundae
€9.5
Drie bollen vanille-ijs op een kruim van bastogne,
warme caramelsaus, slagroom en kletskoppen
In het seizoen ook te bestellen met verse aardbeien
Triffle
€9.5
Zomers, gevuld met aardbeienijs, vanille crème,
rood fruit, whipped cream, divers kruim van koek en
mini macarons
CRÈME BRULEE
€9.5
Van hazelnoot vers gebrand met rietsuiker met
warme churros, witte chocolade-ijs en caramelsaus
Koffie of Cappuccino of Verse Thee Met Friandises
€6
4 kleine lekkernijen geserveerd naast de warme drank
Friandises
€4
4 kleine lekkernijen
Altijd Goesting
Pulled Pork
€16.5
keuze uit witte of bruine bun
pulled pork geserveerd op een bun met koolsla, tomaat, bbq saus, augurk,
rode ui en zoetzuur
Saté
€19
saté van gemarineerde kip met pindasaus, krokante uitjes en zoetzure salade
Goesting’s Burger Creator
Beefburger
€16.5
gegrilde burger met verse kropsla, tomaat,
augurken relish, rode ui, koolsla en
kerriesaus
Crispy Chickenburger
€16.5
gegrilde burger met verse kropsla, tomaat,
augurken relish, rode ui, koolsla en
kerriesaus
Rode Bietburger
€16.5
gegrilde burger met verse kropsla, tomaat,
augurken relish, rode ui, koolsla en
kerriesaus
Veggie Cajunburger
€16.5
gegrilde burger met verse kropsla, tomaat,
augurken relish, rode ui, koolsla en
kerriesaus
Maaltijdsalades
Geitenkaas
€14.5
met een salade van rode biet, dungesneden groenten en komkommerlint,
dadels, walnoten en portstroop
Groenten
€14.5
gebakken seizoensgroenten, parmezaanse kaas, pittenmix, dadels,
zongedroogde tomaat en truffelmayo
Carpaccio
€13.5
dungesneden rundercarpaccio met pittenmix, parmezaanse kaas, rucola en basilicumpesto
Surf & Turf
€17
in oosterse marinade gebakken biefstukpunten, gamba’s en champignons
met lente- ui en misomayonaise
Kip
€17.5
Gebakken kippendijen, seizoensgroenten, champignons, pittenmix
en kerriemayonaise
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Goesting Urban Bistro Deventer, the average price should be around €23. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Goesting Urban Bistro Deventer, the chef is Jan Erik van Beek.
Yes, Goesting Urban Bistro Deventer has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, Goesting Urban Bistro Deventer has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Goesting Urban Bistro Deventer has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Goesting Urban Bistro Deventer has been identified as having organic food options on the menu.
Absolutely, Goesting Urban Bistro Deventer has been identified as having dairy-free options on the menu.
Goesting Urban Bistro Deventer
Book a table for
Book for free
🔥 Already 4 bookings today
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible