Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 22, 2024
Chef
Harold Kok
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (15)
+11
Voorgerechten
Carpaccio van hertenfilet
€17.5
Met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, kruidensla en broodsoldaatjes
Witlofsalada
€16.5
met appel, uitgebakken spekjes, gebakken balkenbrij en appel-portsaus
Gravad Lax
€16.5
met gepofte paprika dressing, honing, gemarineerde uiencompote en geitenkaascrumble
Wildpaté op grootmoeders wijze
€16.5
met veenbessencompôte en een cumberlandmousse
Tartaar van rode biet
€16.5
met balsamico-azijn, burrata en limoenolie
Maaltijdsalades
Herfstsalade
€16.5
met gebakken kastanjechampignons, Serranoham en notencrunch; geserveerd met truffelmayo
Gerookte zalm
€18
met kappertjes en zoetzure komkommer en gebakken gamba met geroosterd sesamzaad
Vega
€17.5
met zongedroogde tomaat, rode ui, granaatappelpitjes en een honing-mosterddressing
Soepen
Licht gebonden pompoensoep
€6.5
met gember, bosui en geroosterde pompoenpitjes
Licht gebonden truffelsoep
€7
Heldere wildbouillon
€7
met bospaddenstoelen
Vleesgerechten
Gebakken hertenbiefstuk
€28.5
op een stamppotje van hemel en aarde, geserveerd met wildjus
Stoofpotje van hert en wildzwijn
€24.5
met kruidkoek en een winters garnituur
Ierse kogelbiefstuk
€24.5
met een sjalottencompote, bearnaisesaus en een groentespies
Saté op molukse wijze
€22.5
Gemarineerde varkenssaté, bereid volgens authentiek recept van onze molukse kok. geserveerd op bananenblad, huisgemaakte atjar en kroepoek
Gebakken kalfsoester
€24.5
met zacht gegaard buikspek, afgelakt met een stroop-pastinaakcreme
Visgerechten
Doradefilet
€24.5
met couscous en antiboise van tomaat, olijf, ui en saffraansaus
Vegetarische gerechten
Gevulde portobello
€19.5
met champignonragout, Gruyèrekaas, rucolasla en balsamicocreme
Dessert
Gebakken wentelteefjes
€8.5
met kaneelstokkenijs en vanillesaus
Kaasplankje
€11.5
Binnen- en buitenlandse kaassoorten van tebben met kletsenbrood en een kweeperengelei
Hemelse modder
€9
met advocaatcrème en chocolade ijs
Coupe noten
€8.5
met walnoten-ijs, vanille-ijs, karamelsaus en gebrande noten
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Gooije Raod, the average price should be around €45. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Gooije Raod, the chef is Harold Kok.
Yes, Gooije Raod has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Gooije Raod has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Gooije Raod has been identified as having dairy-free options on the menu.
Gooije Raod
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible