Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
March 10, 2025
Chef
Harold Kok
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (15)
Voorgerechten
Broodplankje
€7
wit en donker bierbrood, smeersels en kruidenboter
Carpaccio van rund
€16.5
met truffelmayo, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en gemengde sla
Korstdeeg pasteitje
€11.5
met kipragout en champignons
Aardappelsalade
€16.5
met dun gesneden Galloway entrecote, salsa verde, augurk en Livarspekjes
Bonbon van gerookte zalm
€16.5
gevuld met bulgur salade, wasabimayo en zoetzure komkommer
Carpaccio van chioggiabietjes
€14.5
met in panko gepaneerd, Veulens, geitenkaasje en balsamicocrème
Maaltijdsalades
Caesarsalade
€17.5
geserveerd met kip, ei, sla, uitgebakken spekjes, Parmezaanse kaas en met een klassieke Caesar dressing
Vissalade
€17.5
salade met gerookte zalm en gamba in tempura; geserveerd met cocktailsaus en broodcroutons
Vega
€16.5
met een, in panko gepaneerd, Veulens geitenkaasje, bulgur, gemarineerde meloenbolletjes en guacamole
Soepen
Geroosterde paprika-tomatensoep
€6.5
met provinciale kruiden en basilicumolie
Heldere runderbouillon
€6.5
met soepgroenten en rundvlees
Licht gebonden doperwten-crème soep
€6.5
met mint en crème fraîche
Vleesgerechten
Kogelbiefstuk
€26.5
met sjalottencompôte en groentenspies; geserveerd met bearnaisesaus
Spareribs
€24.5
huisgemarineerd en zacht gegaard, geserveerd met 3 koude sausjes
Saté op Molukse wijze
€22
gemarineerde varkenssaté met satésaus, atjar en kroepoek
Kalfsschnitzel
€24.5
krokant gebakken met romige champignonssaus
Rouleaux van maïskip
€23
met gebakken ratatouille en een rode wijnsaus met dragon
Visgerechten
Zalmfilet
€27.5
in bakpapier gegaard en geserveerd met groenten uit de over, orzo en witte wijnsaus
Vegetarische gerechten
Ravioli
€22.5
van spinazie en ricotta; geserveerd met een pesto-roomsaus met cherry-tomaten, walnoten en Parmezaanse kaas
Dessert
Crème brûlée
€6.5
van vanille en witte chocolade roomijs
Tiramisù
€6.5
met Tia Maria likeur en walnoten ijs
Coupe Raodhoes
€6.5
met advocaatcrème en chocolade ijs
Mini dessertje
€6
een kop koffie of thee met een minidessert
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Gooije Raod, the average price should be around €45. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Gooije Raod, the chef is Harold Kok.
Yes, Gooije Raod has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Gooije Raod has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Gooije Raod has been identified as having dairy-free options on the menu.
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible