Licht gerookte heilbot op een bedje van mesclun, geserveerd op een toast van brioche en citroen- kapper mayonaise
Royal marine
€13.5
Brioche met garnalen en rivierkreeftjes, egem, licht pittige cocktailsaus en kaviaar
Gravad lax
€13.5
Gemarineerde zalm met wasabicrème, schuim van gele biet, geserveerd op brioche
Tonijn sashimi
€14.5
Dungesneden tonijnfilet met een sojasesam- dressing, salade van wakame en king oyster
Warm voorgerechten
Gepocheerde hertenbiefstuk
€17.5
Zacht gegaarde hertenbiefstuk op een bedje van aardpeer, hete bliksem en gekarameliseerde roodlof
Dry aged bieten rack
€12.5
Gerijpte rodebiet met wilde paddenstoelen, een rijke rode wijnsaus en een crumble van hazelnoten
Portobello
€11.5
Met geurige truffel-linzenragout, geserveerd met een schuim van knolselderij en een krokantje van pastinaak
Pompoen
€12.5
Gegrilde pompoensteak met een dakje van chioggia biet, ingelegde sjalot, miso en gepofte kastanjes
Hoofdgerechten - van het HOF
Chateaubriand p.p. (per 2 personen)
€55
Premium ossenhaas met British roasted potatoes, seizoensgroenten en een rode wijnsaus
Ossenhaas
€36.5
Fries weiderund, wilde paddestoelen, krokantje van aardpeer en een rode wijnsaus
Gebakken ganzenfilet
€26.5
Op een bedje van geurige spitskool en een aan tafel bereide appel-calvadossaus
Hazenpeper
€25.5
Met krokante hete bliksem, huisgemaakte appelcompote en getoaste brioche
De vergulde fazant
€27.5
Op een bedje van pastinaakpuree, geroosterde kastanjes, gebakken pruimen en jus de veau
Hoofdgerechten - van het land
Risotto
€22
Romige risotto met beukenzwammetjes, groene asperges, parmezaan en een noten crumble
De herfsttuin
€23.5
Langzaam geroosterde herfstgroenten met kruidige belugalinzen en beurre noissette
Prinsessen pie
€21.5
Hartige taart met roombrie, stoofperen, gekarameliseerde ui en gebakken champignons
Hoofdgerechten - uit de zee
Gebakken zeewolf
€27.5
Zacht gegaarde zeewolffilet met gebakken lardo, seizoensgroenten en een romige knolserderijcrème
Voor erbij
Huisgemaakte appel compote
€5
Hete bliksem
€8
Stoofperen
€8
British roast potatoes
€7
Frietjes
€5
Seizoensgroenten
€7
Nagerechten
Witte chocolademousse
€9.5
Geserveerd met een compote van rabarber en bramen sorbetijs
Aardbeien duo
€9.5
Aardbei bavarois met gemarineerde aardbei, frambozen krokant en een gel van appel
Crémeux van yoghurt
€9.5
Geserveerd met granaatappel sorbettjs en een kletskop van munt
Moelleux
€9.5
Chocolade lava cake met ingelegde peer en vanille-ijs
Tiramisu
€12.5
Deze klassieker wordt aan tafel voor u bereid (variant mogelijk met lotuskoekjes)
Koffie specialiteiten
De hofdame koffie
€9
Onze specialiteit! Krachtige koffie met grand marnier, kahlua, amaretto en slagroom
Spinoza koffie
€9
De specialiteit van onze zus. krachtige koffie met licor beirao en slagroom
Irish coffee
€9
Krachtige koffie met ierse whiskey en slagroom
French coffee
€9
Krachtige koffie met grand marnier en slagroom
Spaanse coffee
€9
Krachtige koffie met licor 43 en slagroom
Italian coffee
€9
Krachtige koffie met amaretto en slagroom
Frequently Asked Questions
At Grand Café De Hofdame, the chef is Erik Steinvoorte.
If you plan to eat at Grand Café De Hofdame, the average price should be around €35. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, Grand Café De Hofdame has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, Grand Café De Hofdame has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Grand Café De Hofdame has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Grand Café De Hofdame has been identified as having halal options on the menu.
Absolutely, Grand Café De Hofdame has been identified as having organic food options on the menu.
Absolutely, Grand Café De Hofdame has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Grand Café De Hofdame has been identified as having local food on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible