Menu 2025 - Grand Café Neubourg
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
September 12, 2025
Chef
Roy Vluggen
Type of cuisine
French
All food photos (4)
Diner - voorgerechten
- Arpaccio van ossenhaas
- €16
- Rucola, truffelcrème, pijnboompitten, parmezaanse kaas
- “Kauw sjottel” en pastrami
- €15
- Aardappel, knolselderij, sukade, linzen, spekjes, aceto
- Rouleau van kabeljauw
- €15
- Zeevruchten, tomaat-citrus vinaigrette, krokante calamares
- Wafel van pompoen (vega)
- €15
- Crème van piccalilly, five-spice, kikkererwt, gegrilde groenten
- Tafelbrood
- €4.75
- Roomboter, aioli
Diner - soepen
- Tomaat en geroosterde paprika
- €7.75
- Pesto, cherry tomaatjes
- Romige preisoep
- €8
- Dukkah kruiden, chorizo, chili olie
- Zwarte knoflooksoep
- €8
- Gebakken spekjes, bospaddenstoelen
Diner - hoofdgerechten
- Tournedos
- €37.5
- (Min. bereidingstijd 25 minuten). Rode wijnsaus, met hoisin, groenten, mousseline, met tuinkruiden
- Roodbaarsfilet en krokante mossel
- €24
- Botersaus met vadouvan, groenten, mousseline met tuinkruiden
- Zeebaarsfilet en scampi
- €25.5
- Béarnaisesaus, groenten, mousseline met tuinkruiden
- Eendenborst en rouleau van bommeriger hoen
- €24
- Gevogeltesaus met ras el hanout, groenten, mousseline met tuinkruiden
- Saté van varkenshaas
- €22
- Satésaus, salade, kroepoek, gebakken uitjes
- Courgette á la hasselback (vega)
- €20
- Tomaat, mozzarella, chimichurri, groenten, mousseline met tuinkruiden
Als supplement te bestellen
- Frites
- €3.75
- Gemengde salade
- €3.75
- Warme groenten
- €3.75
Diner - pasta's
- Gebakken scampi en roodbaars
- €19
- Botersaus met vadouvan, rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten
- Beef
- €18.5
- Gebakken ossenhaaspuntjes, roomsaus met truffelsalsa en paddenstoelen, rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten
- Vegetarisch
- €17
- Paddenstoelen, groenten, cherry tomaatjes, roomsaus met truffelsalsa, rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten
Diner - nagerechten
- Kaasbord
- €11.5
- Limburgse en franse kazen, zuurdesembrood, appelstroop van hombourgeois
- Crème brûlée tonkaboon
- €8.5
- Bastogne, pruimencompote, vanille-ijs met pruimen
- Semifreddo
- €8.5
- Witte chocolade, yoghurt, saffraan, sinaasappel, boterkoek
- Dame blanche
- €7.5
- Vanille-ijs, chocoladeschuim, chocoladesaus
- Kinderijsje
- €3.75
- Vanille-ijs, M&M's, chocoladeschuim
Diner - voor de kleintjes
- Frikandel, kroket, bitterballen of kipnuggets
- €7.5
- Frietjes, appelmoes, salade, mayonaise
- Kleine pasta kip of beef
- €8.75
- Kleine pasta bolognese of vegetarisch
- €8
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.