Menu 2025 - Groenewoud
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
European
Menu photos (2)
All food photos (37)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Charcuterie & snacks
- Cappocollo 50 gr
- €8
- San daniele 50 gr
- €8
- Strolghino di culatello 50 gr
- €9
- Paleta iberico 50 gr
- €14
- Gillardeau oester naturel p/s
- €5
- Garnalenkroketjes 3 st.
- €12
- Knoflookgarnalen
- €14
- Bruschetta tonijn zilte groente 2 st.
- €7
- Bruschetta tomaat, basilicum 2 st.
- €5
- Zuurdesembrood
- €5
Voorgerechten
- Zalm
- €21
- Mosterd, dille, crème fraîche, biet
- Zeebaars
- €21
- Tomaat, basilicum, knoflook, rode ui
- Bospeen
- €19
- Maishumus, kurkuma, hazelnoot, kruiden
- Steak tartaar
- €22
- Shiitake, crème van sambai, bosui, soja
- Gebakken ganzenlever
- €25
- Aardbei, cranberry, aceto balsamico
- Caesar salade
- €20
- Romainesla, biologische hoender, ei, parmezaan, croutons, vinaigrette
- Kreeftenbisque
- €19
- Venkel, tomaat, knoflook
Hoofdgerechten
- Zeeduivel
- €33
- Koolrabi, parmezaanse kaas, saus van langoustines
- Tarbot op de graat
- €37
- Aardappel, tuinboon, antiboise
- Bloemkool
- €28
- Hazelnoot, pecorino, mosterd
- Boerenhoender
- €36
- Knolselderij, raapsteel, lavas
- Zwezerik
- €39
- Asperges, tuinbonen, kalfsjus
- Kalfsstaartstuk
- €35
- Asperge, doperwt, jus van groenten
- Lamshaas
- €33
- Asperge, voorjaarsgroenten, lamsjus met specerijen
- Portie huisgemaakte frites
- €5.5
Zoet / kaas
- Witte chocolade
- €14
- Framboos, rabarber, merengue, basilicum
- Crème brûlée
- €14
- Kardemom, vanille roomijs
- Ambachtelijk appeltaartje
- €7
- Mascarpone
- €14
- Koffie, limoncello, limoen
- Affogato
- €12
- Espresso, vanille-ijs, amaretto
- Bonbons
- €7.5
- Assortiment chocolade bonbons
- Selectie kazen 5 soorten
- €19
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.