Menu 2025 - Gusto
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Italian
Menu photos (2)
All food photos (9)
Antipasti
- Antipasti misti (vanaf 2 pers.) - p.p.
- €18
- Keuze van de chef van vier verschillende voorgerechten
- Antipasti misti vega (vanaf 2 pers.) - p.p.
- €16
- Keuze van de chef van vier verschillende voorgerechten
- Affettati misti di gusto (vanaf 2 pers.) - p.p.
- €16.5
- Diverse vleeswaren • buffelmozzarella • olijven
- Mosselen
- €14
- Schelpen • tijm • gember • citroen • knoflook • rode peper
- Witlofsalade
- €11
- Peer • parmezaan • walnoten • truffeldressing • crostini
- Bruschetta pomodoro
- €11
- Tomaat • basilicum • olijfolie • aceto balsamico
- Prosciutto di parma D.O.P
- €16.5
- Buffelmozzarella
- Carpaccio classico
- €16
- Dry-aged rundvlees • parmezaan (24mnd) • olijfolie • citroensap •rucola
- Vitello tonnato
- €16
- Kalfsvlees • tonijn-mayonaise • ei • kappertjes • rucola
- Gefrituurde inktvis
- €14
- Harissamayonaise
- Melanzane sicilia
- €15
- Aubergine • vijgen • crème fraîche • munt • pistache • carta musica
Primi
- Tortelloni
- €23
- Pompoen • ricotta • parmezaan • mierikswortel • salieboter • pistache
- Spaghetti pescatore
- €24
- Inktvis • schelpen • garnalen • knoflook
- Risotto barbabietole
- €22
- Rode biet •radicchio • geitenkaas • croutons • pecannoot • salsa verde
- Tagliatelle
- €24
- Kalfsstoof • knolselderij • pijnboompitten • parmezaan
- Rigatoni diavola
- €23
- Pikante worst • ‘nduja • tomaat • rode ui • burrata
- Gnocchi
- €22
- Paddenstoelen • pastinaak • parmezaan • room • hazelnoot
- Kinderspaghetti
- €13
- Tomatensaus • parmezaan
- Kinderspaghetti
- €13
- Pesto • parmezaan
Secondi
- Tagliata di manzo
- €34
- Runder rib-eye • parmezaan • polentafrieten • gekarameliseerde balsamico ui • rucola
Contorni
- Gemengde groene salade
- €4
- Citroendressing
- Tomatensalade
- €5
- Olijfolie • aceto balsamico
- Rucola-radicchio-salade
- €4.5
- Olijfolie • aceto balsamico
Pizza
- Aglio, olio e peperoncino
- €19
- Tomatensaus • mozzarella • knoflook • rode peper • parmaham • parmezaan
- Zucchine e mozzarella
- €16
- Buffelmozzarella • courgette •tomatenpesto • pijnboompitten • ricotta • basilicum
- Margherita
- €13
- Tomatensaus • mozzarella • kerstomaten • basilicum
- Bresaola biancha
- €17
- Bresaola • mozzarella • kerstomaten • pijnboompitten • parmezaan • rucola
- Burrata
- €19.5
- Tomatensaus • hele burrata • kerstomaten • paprika
- Crudo al tartufo
- €19
- Mozzarella • truffelsalsa • prosciutto di parma • champignons • aceto balsamico
- Salame
- €15
- Tomatensaus • mozzarella • rode peper • venkelsalami
- Tonno
- €17
- Tomatensaus • mozzarella • tonijn • knoflook • rode peper • rode ui • oregano
- Puttanesca
- €14
- Tomatensaus • ansjovis • kappertjes • knoflook • olijven • rode peper • peterselie
- Quattro formaggi
- €17
- Tomatensaus • mozzarella • gorgonzola •taleggio • parmezaan
- Carbonara
- €16
- Mozzarella • guanciale • pecorino • zwarte peper • ei
- Gusto
- €16
- Tomatensaus • aubergine • kerstomaten • olijven • buffelmozzarella • basilicum
- Diavola
- €17.5
- Tomatensaus • mozzarella • rode ui • pikante salami • ‘nduja • buffel ricotta
- Gamberetti
- €18.5
- Tomatensaus • mozzarella • garnalen • citroen • knoflook • kerstomaten • krokante venkel
- Montebianco
- €19
- Tomatensaus • mozzarella • mascarpone • kerstomaten • parmaham
- Kinderpizza
- €9
- Tomatensaus • mozzarella
- Kinderpizza festa siciliano
- €12.5
- Tomatensaus • mozzarella • worst • friet
Aperitivo
- Supplì
- €5
- Risottobal (2 st.) • basilicum-mayonaise
- Salame al tartufo (50 gr.)
- €9
- Salami met truffel
Dolci
- Tiramisu
- €8.5
- Hazelnoot tiramisu
- €9.5
- Citroenmeringue
- €7.5
- Cheesecake
- €7.5
- Karamel | nogatine
- Vanille pannacotta
- €9.5
- Peer | cardamon | cantucini crumble
- Pure chocolademousse
- €9.5
- Mandarijn | mascarpone | pistache
- Warm appeltaartje
- €9.5
- frangipane | whiskey-pinda-karamel ijs
- Coppa sorbetto
- €12
- Mango-passie sorbet | peer-kaneel sorbet
- Coppa nocciola
- €12
- Pistache-ijs | hazelnoot-nutella-ijs | chocolade-ijs | notenlikeur | slagroom | wafel
- Coppa autunno
- €12
- Bramen-yoghurtijs | whiskey-pinda-karamelijs | vanille-ijs | karamelsaus
- Huisgemaakt ijs (per bol)
- €2.3
- Vanille | chocolade | pistache | stracciatella | hazelnoot-nutella | whiskey-pinda- karamel | bramen-
- Scroppino (dessert-cocktail)
- €8.5
- Citroensorbet | prosecco | wodka
- Espresso martini (after-dinner cocktail)
- €9
- Espresso | koffielikeur | wodka
- Affogato
- €7.5
- Vanille-ijs | frangelico
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.