Menu 2025 - Harbour Cafe
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 29, 2025
Chef
Finn van der Meij
Type of cuisine
International
Menu photos (1)
All food photos (81)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Available from Dec 24 to Dec 26
Available from Dec 24 to Dec 26
Available from Dec 24 to Dec 26
Available from Dec 24 to Dec 26
Available on Dec 24
Full table menu
- Harbours finest - 3 gangen menu (per persoon)
- €38
- Een proeverij van onze favoriete shares. Geserveerd in drie of vier gangen inclusief: amuse • bread & dips
- Harbours finest - 4 gangen menu (per persoon)
- €46
- Een proeverij van onze favoriete shares. Geserveerd in drie of vier gangen inclusief: amuse • bread & dips
Shares
- Oesters | per stuk
- €4.5
- Harbour vinaigrette | limoen
- Bread & dips
- €9.5
- Zwarte knoflook-soja boter | spicy mango dip | citroen labneh
- Gember buikspek
- €9.5
- Mosterdkaviaar | bloemkool crème | gekarameliseerde ui | pinda
- Kikkererwt
- €9
- Snijbiet | aubergine crème | aubergine krokant vegan is mogelijk
- Kippendij Gochujang
- €10.5
- Mango salsa | limoen-kokos rijst | bosui
- Tonijnkatsu
- €12
- Jalapeño | limoen-koriander vinaigrette | sesam-miso crème | passievrucht parels
- Geroosterde spruiten
- €9.5
- Rode kool | cashewnoten | sesam vegan is mogelijk
- Parelgort
- €9.5
- Gorgonzola | oesterzwam | rode biet | tijmolie
- Filodeeg
- €9.5
- Spinazie | feta | labneh | dronken druiven | dille
- Gamba
- €12
- Wonton | wortel-sinaasappel crème | nori | chili-olie
- Mediterrane mosselen
- €13.5
- Tomaat | oregano | zilte groenten
- Sukade
- €12.5
- Knolselderij | groene kruiden mousseline | pastinaak krokant | eigen jus
- Tofu teriyaki
- €9.5
- Citrus crème | tomaten antiboise | sjalot vegan is mogelijk
- Kwartel
- €13
- Uienchoucroute | gele curry prei | beurre noisette
Klassiekers
- Gnocchi
- €23
- Bospaddenstoelen | spinazie | grana padano | truffelschuim vegan is mogelijk
- Catch of the day
- €26
- Verse vis | wisselende garnituren | seizoensgroenten
- Harbour cafe burger
- €19.5
- 100% Rund | getoaste pretzel bun | appel-ui chutney | tomaat | sla | cheddar | kimchi mayonaise | harbour caesar | franse friet
Chef’s meat signature
- Eendenborst
- €26
- Asperge | sinaasappel-gevogelte jus | ras el hanout mousseline
- Picanha
- €27
- Rode wijn-truffel jus | hete bliksem mousseline | aubergine
- Rump steak
- €33
- Rode wijn-truffel jus | hete bliksem mousseline | aubergine
Bijgerechten
- Harbour caesar
- €4.5
- Little gem | grana padano | knoflookcroutons
- Geroosterde groentes
- €4.5
- Seizoensgebonden
- Franse friet
- €4.5
- Keuze uit: kimchi mayonaise | truffel mayonaise | mayonaise
- Supplement brood
- €3.5
- Gezouten boter
Kaas
- Kaasplank
- €14
- Vier kazen | vijgencracker | appelstroop | gesuikerde walnoten
Guilty pleasures
- Sinaasappel crème brûlée
- €9.5
- Boerenjongens schuim | notencrumble | rozemarijn ijs
- Harbour mess
- €9
- Vanille hangop | kersen | pinda | meringue | cacao | bramen | witte chocolade
- Kardemom cake
- €9.5
- Bitterkoekjes mousse | gezouten karamel | geroosterd banaan ijs
- Grand dessert | vanaf 2 personen (p.p.)
- €12
- Een proeverij van onze desserts
- Koffie | thee met friandises (p.p.)
- €10
- Koffie of thee naar keuze met zoetigheden
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.