Menu 2025 - Herberghe in de Heerlyckheid
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Leon Barents chef-kok / Rick Claessen
Type of cuisine
French
All food photos (20)
Voorgerechten koud
- HK 46 Oester
- €4
- Limoen | sjalot of gele curry | sesam | lentu ui of champagne | gerookte kaviaar
- Terrine kalf & eendenlever
- €18
- Kalf | eendenlever | Pata negra | kweepeer | hazelnoot
- Rode biet tartelette
- €16
- Biet | burrata | dragon | Parmezaanse kaas | crunch
- Tonijn tataki
- €17
- Gegrild | witte boon | gepofte paprika | duindoorn | koolrabi
Voorgerechten warm
- Brandade skrei
- €17
- Hartige soes | venkel | dille | epoisse-zuurkool
- Kalf zwezerik
- €23
- Pastinaak | zwarte knoflook | cipolle | taggiasche olijf
- Eendenlever
- €24
- Gebakken | bramen | hazelnoot | brioche | kruidige port
Hoofdgerechten
- Tournedos
- €39
- Knolselderij | bospeen | eendenlever | madeira
- Wilde gamba
- €31
- Bouillabaise | mossel | prei | wortel | venkel | basilicum
- Kalfs sucade
- €32
- Boerenkool fritot | braam | pepersaus | aceto | pijnboompit
- Bloemkool
- €30
- Geroosterd | chimmichurri | citroen | wortel-miso | Parmezaanse kaas
- Chateau Briand (500gr)
- €86
- Runderhaas | bimi | bordelaise | rozemarijn
Chef’s tasting menu
- 3 gangen
- €48
- Voor | tussen | hoofd
- 4 gangen
- €58
- Voor | tussen | hoofd | na
- 5 gangen
- €68
- Voor | tussen | tussen | hoofd | na
- 6 gangen
- €78
- Voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.