Menu 2025 - Het Hart van Vlaardingen
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (19)
Voor
- Carpaccio van runderhaas
- €14.5
- Met uitgebakken spekjes, walnoot, kappertjes, bieslook, rucola, pesto, truffelmayonaise en parmezaanse kaas
- Zalm lolly
- €16.5
- Gemarineerde zalmblokjes met wakame, ingelegde gember, wasabi en ponzu
- Calamari
- €14.75
- Met citroen, peterselie en aioli
- Knoflook chili garnalen
- €16.5
- Met chilimayonaise en crostini van flatbread
- Tataki van portobello
- €12.25
- Met microgreens, wakame en okonomiyakisaus
- Gyoza kip
- €10.25
- Met ponzu en sesam
- Gyoza vega
- €9
- Met kimchi en sesam
- Aziatische flensjes
- €14.5
- Met peking eend en roergebakken groenten
Taco’s [2 stuks]
- Shrimp
- €11.5
- Met miso, huisgemaakte sambal en bieslook
- Pulled chicken
- €10.5
- Met teriyaki, sambal en lente-ui
Salades
- Japanse caesar salade
- €13.5
- Met little gem, komkommer, ei, ansjovis, spek, parmezaanse kaas en een dressing van ansjovis en yuzu
- Burrata salade
- €14.5
- Met regenboogtomaatjes, vijgen, rode ui en basilicum-pistache pesto
Sushi [8 stuks]
- Beef truffle
- €20.5
- Beef tenderloin, truffel, avocado, komkommer, wortel, japanse mayonaise en gebakken ui
- Shrimp torch
- €20.5
- Garnaal, avocado, komkommer, wortel, kataifi en sesamdressing
- Sushi sharing [12 stuks]
- €32.5
- Geselecteerd door onze chef
- Veggie
- €18.5
- Avocado, komkommer en wortel
- Smoked salmon torch
- €21.5
- Zalm, avocado, komkommer, wortel, jalapeño, furikaki en shiso
- Hart’s special
- €25.5
- Krokante kip, unagi, kewpie en huisgemaakte sambal
Diner - specials
- Diamanthaas
- €25.5
- Van de grill
- Rib eye
- €28.5
- Van de grill
- Bavette
- €26.5
- Van de grill
- Chateaubriand (p.p.)
- €34.5
- Met aardappel gratin, pepersaus, chimichurri en bearnaise
- Zalm stoofpot
- €24.5
- Met patatas bravas en krokante chorizo
- Zeeduivel
- €28.5
- Met spinazie, parelcouscous, kreeftensaus en basilicumolie
- Risotto
- €19.5
- Met bospaddenstoelen, zwarte truffel, lente-ui, parmezaanse kaas en walnoten gremolata
- Risotto
- €23.5
- Met bavette, bospaddenstoelen, zwarte truffel, lente-ui, parmezaanse kaas en walnoten gremolata
- Risotto
- €23.5
- Met fruit de mer
Diner - classics
- Spareribs
- €22.5
- Met ketjapstrijk geserveerd met knoflooksaus
- Saté van kippendijen
- €20.5
- Met huisgemaakte pindasaus, zoetzure groenten, kroepoek en krokante uitjes
- Black angus burger
- €19.5
- Van de grill op een brioche met salade, bacon, cheddar, vleestomaat en uiencompote
- Beyond burger
- €19.5
- Met vegan cheddar, tomaat, augurk, vegan bacon en barbecuesaus
On the side
- Friet
- €4.5
- ‘farm frites’ met truffelmayonaise
- Friet
- €5.5
- Met truffel en parmezaanse kaas
- Patatas bravas
- €5.75
- Met krokante chorizo
- Zoete aardappelfriet
- €5.5
- Met truffelmayonaise
- Salade
- €5.25
- Met komkommer, vleestomaat en radijs
- Gegrilde seizoensgroenten
- €6.5
- Met gerookte paprika, amandel en vinaigrette
Na het eten
- Trifle
- €9.5
- Van witte chocolademousse, spongecake, kersensaus en geroosterde pistache
- Chocolade dame blanche
- €9.5
- Pornstar martini cheesecake
- €9.5
- Met mousse van passievrucht, vanille vodkaschuim en bastogne crumble
- Crème brûlée
- €9.5
- Van yuzu met yuzu ijs
- Het hart [vanaf 2 personen] - p.p.
- €14.5
- Een samenstelling van onze desserts
Liquid dessert
- Salted caramel espresso martini
- €11.5
- Met vanille vodka, koffielikeur en karamel siroop
- Fluitje heineken
- €3.75
- Italiaanse koffie
- €8.95
- Amaretto
- Ierse koffie
- €8.95
- Ierse whiskey
- Spaanse koffie
- €8.95
- Licor 43
- Franse koffie
- €8.95
- Cointreau
Zoete deal
- Koffie met taart
- €7.5
- Koffie & likeur
- €7.5
- Tia maria, amaretto, kahlua, baileys, licor 43, cointreau, grand marnier, sambuca of limoncello
- Chocoladetruffels - per stuk
- €2.25
- Laat je verrassen door onze bijzondere selectie
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.