Menu 2025 - Het Oude Dykhuys
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
French
Menu photos (3)
All food photos (14)
Voorgerechten
- Snoekbaarsbonbon, gerookte paling van eveleens en rivierkreeftstaartjes
- €25.5
- Met appel van de olmenhorst, zoetzure koolrabi, brioche, kropsla en witlof
- Zalm, fris gepekeld en coquille in kroepoek gebakken
- €24.5
- Oosters gemarineerde groenten, geroosterde prei, sambai-crème en dressing
- Bloemkool en truffel
- €19.5
- Met amandelmayonaise, drie kleuren bloemkool in het zoetzuur, krokante chips van aardappel en gefrituurd eidooier
- Paté van eendenlever en fazant
- €29.5
- Frisse dressing van rozenbottel, peer, vossenbessen en geroosterd kastanje brood
- Gepekelde ossenhaas
- €25.5
- Piccalilly panna cotta en crème, frisse zoetzure groenten, crumble van grove mosterd en krokant van zuurdesem
- Wildbouillon
- €12.5
- Met wildravioli’s, paddenstoelen en bosui
- Voorgerecht van het oude dykhuys menu
- €22.5
Hoofdgerechten
- Kabeljauw op lage temperatuur gegaard
- €29.5
- Geserveerd met kalfsschenkel, opperdoes aardappel, kleurrijke groenten en jus van kalf
- Schol met topping van kreeftensalade
- €37.5
- Venkel met pernod, wortel, suikererwten, koekje van risotto en saus van gepekelde citroen
- Cannelloni eigenwijs gevuld met bospaddenstoelen en roche baron
- €27.5
- Geserveerd met biet texturen (dry-aged, zoetzuur, gelei, krokant en poeder) waarbij saus van sherry
- Fazant sous vide gegaard en bitterbal van de bout
- €34.5
- Zuurkool, spruitjes, stoofpeer, taartje van aardappelpuree en saus van laurier
- Hertenrugfilet en hertensukade
- €35.5
- Rode kool, appel, aardappel, spruit en saus met kruidkoek
- Tournedos van ossenhaas, gestoofde wang, lardo di colonnata
- €37.5
- Gebakken paddenstoelen, najaar groenten en jus met madeira
- Hoofdgerecht van het oude dykhuys menu
- €27.5
Nagerechten
- Kaasplateau van europese boerenkazen gesneden van onze kaaswagen
- €3.5
- Geserveerd met diverse soorten garnituren
- Yoghurtbavarois
- €13.5
- Mandarijn, kalamansi cremeux, witte chocolade, en sorbet van passievruchten
- Tartelette met gepocheerde peer
- €11.5
- Amandel, vijg, marsala-ijs en gel met specerijen
- Tartelette met gepocheerde peer
- €14.5
- Bloedsinaasappel, kruidnagel, kastanje waarbij panna cotta van steranijs en ijs van karamel
- Dessert van 'het oude dykhuys' menu
- €11.5
- Gezoete crème fraîche, ijs van vanille en galette van witte chocolade en roze peper
Menu
- Lunchmenu
- €39.5
- Een dagelijkse suggestie van drie gangen voor onze lunchgasten. Drie gangen
- Menu “het oude dykhuys”
- €62.5
- Een dagelijkse suggestie van vier gangen voor onze dinergasten. Vier gangen
- Verse friet
- €7.5
- Voor de liefhebbers serveren wij bij het hoofdgerecht verse friet, gesneden van aardappelen uit de haarlemmermeer. Per schaal
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.