Menu 2025 - Het Zuiden Fish&Wine - Steak&Beer
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Julio
Menu photos (1)
All food photos (68)
Lunch
- 3-Gangen lunch menu
- €36.5
- Informeer bij de bediening – ask the waiter
- Pannetje Tournedos
- €36.5
- Creme Brulee aan tafel gekarameliseerd
- €10.5
- Tomamahwk steak for two
- €120
- Vis soep lunch & diner
- €18.5
- Hele kreeft dagprijs
- €1.11
- vis soep
- €18.5
Lunch - broodje wit of bruin
- Baba ganoush
- €12.5
- Gerookte zalm
- €12.5
- Warme beenham
- €15.5
- Hummus
- €12.5
- Tonijn
- €12.5
- Mozzarella
- €12.5
- Broodje kroket
- €15.5
Lunch - omelet & uitsmijter
- Omelet naturel
- €13.5
- Omelet feta | champignon
- €14.5
- Omelet gerookte zalm
- €14.5
- Uitsmijter naturel
- €13.5
- Uitsmijter kaas
- €14.5
- Uitsmijter ham | kaas
- €15.5
Lunch - salades
- Geitenkaas
- €16.5
- Vis
- €18.5
Lunch - burger - vlees
- Burger het zuiden
- €18.5
- Carpaccio classico
- €15.5
- Ossenhaaspuntjes
- €18.5
Lunch - soep
- Soep van de dag
- €14.5
- Vis soep
- €18.5
Lunch - vis
- Scampi’s uit de oven
- €16.5
- Verse Canadese hele kreeft- dag prijs
- €1.11
- Catch of the day: Zeetong, dag prijs
- €1.11
Lunch - pasta
- Pasta vis
- €22.5
- Pasta vegetarisch
- €18.5
Dinner - voorgerechten
- Brood met roomboter
- €7.5
- Carpaccio van black angus
- €15.5
- Carpaccio rode biet
- €12.5
- Oesters (6 stuks)
- €23.5
- Oesters (12 stuks)
- €45
- Pata negra plank (1p)
- €14.5
- Pata negra plank (2p)
- €18.5
- Burrata & avocado
- €15.5
- Tonijn tataki
- €16.5
- Zalm tartaar
- €16.5
- Vis soep
- €18.5
Dinner - vleesgerechten
- Pannetje ossenhaas
- €36.5
- Iberico haas
- €28.5
- Gebakken kippendij risotto
- €24.5
- Dry age rib-eye graangevoerd uruquay
- €30.5
- Xl rib-eye 300 gram
- €42.5
- Côte de boeuf a la fiorentina voor twee
- €120
- Dry age tomahawk steak for twee
- €120
- Surf & turf van tomahawk steak & kreeft voor twee
- €165
- Cote de Boeuf Fiorentina steak
- €120
- cote de boeuf a la fioretina
- €120
- Tomahawk steak for two
- €120
- Surf & Turf van Tomahawk en hele kreeft
- €165
Dinner - visgerechten
- Pannetje gamba’s
- €28.5
- Gebakken zalmfilet
- €28.5
- Proeverij het zuiden
- €30.5
- Gegrilde dorade heel
- €28.5
- Warme fruits de mer
- €42.5
- Gegrilde kreeft heel (day price)
- Gebakken zeebaarsfilet
- €28.5
- Dagvangst
- Verse Canadese kreeft-day price
- €1.11
- Proeverij Het Zuiden
- €34.5
- Fruits de Mer
- €42.5
Dinner - bijgerechten
- Supplement groente
- €6.5
- Supplement frites
- €6.5
- Supplement aardappels
- €6.5
- Supplement salade
- €6.5
Dinner - vegetarisch & pasta
- Pasta truffel-vegetarisch
- €23.5
- Pasta fruits de mer
- €26.5
- Melanzane parmigiana -vegetarisch
- €23.5
Dinner - desserts
- Fruit & ijs
- €10.5
- Crème brûlée aan tafel gekaramelliseerd
- €10.5
- Chocolade soufflé ijs
- €11.5
- Tiramisu
- €12.5
- Kaasplateau
- €18.5
Dessertwijn (glas)
- Muscat de beaumes-de-venise
- €8.5
- Elegante, fijnzoete dessertwijn.
Koffie & thee
- Thee
- €3.5
- Verse muntthee
- €3.5
- Koffie
- €3.5
- Espresso
- €3.5
- Décafé
- €3.5
- Macchiato
- €3.75
- Cappuccino
- €3.75
- Café au lait
- €3.75
- Irish coffee
- €9.5
- French coffee
- €9.5
Water
- San pellegrino (25 cl)
- €4
- Panna (25 cl)
- €4
- Water (bruis) (75 cl)
- €4.5
- Water (plat) (75 cl)
- €4.5
- San pellegrino (bruis) (75 cl)
- €7
- Panna (75 cl)
- €7
Likeuren, cognac & cocktails
- Likeuren (from)
- €9.5
- Whisky (from)
- €10.5
- Cognac (from)
- €12.5
- Aperol spritz
- €10.5
- Gin tonic
- €10.5
- Espresso martini
- €10.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.