Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 16, 2024
Chef
Stijn Vloedgraven
Type of cuisine
International
Menu photos (8)
+6
All food photos (23)
+19
Aperitief
Cava brut gl
€7.5
Xarel-lo, macabeo & parellada | pènedes, spanje
Champagne charles heidsieck brut réserve 0,375 l
€40
Chardonnay, pinot noir | reims, frankrijk
Bites
Plateau focaccia
€8
Focaccia brood geserveerd met aïoli en tomaat
Oester klassiek
€4
Geay spéciales, met citroen en vinaigrette (per stuk)
Oester speciales
€5
Geay spéciales, met komkommer en schuim van gin-tonic (per stuk)
Pata negra
€16
Spaanse gedroogde ham, met brioche en truffel crème (per 80 gram)
Bugles van vermeer
€5
Huigemaakte hoorntjes gevuld met oude kaas (per 4 stuks)
Pani puri
€6
Tartelettes, gevuld met ricotta, basilicum en snijboon (per 2 stuks)
Gerookte paling
€8
Getoaste brioche met gerookte paling, mierikswortel en citroen
Pimientos de padron
€8
Gefrituurde milde pepers met gerookt maldonzout
Menu
4-gangen chef's menu
€60
Inclusief amuse en brood
5-gangen chef's menu
€70
Inclusief amuse en brood
Koude voorgerechten
Forel
€16
Langzaam gegaarde forel, met zoetzure pompoen, gel van kalamansi, rettich en olie van zeevenkel
Biet
€14
Op de barbecue gerookte biet, met een crème van sesam, sesamzaad, gemarineerde chioggia biet, peer en beurre blanc van tomasu en peterselie
Marbré
€19
Marbré van eendenlever, pata negra en rund, gecombineerd met sjalot gevuld met dadel en notenbrioche
Kalf
€17
Steak tartaar van kalfsvlees, aangemaakt met ponzu en mosterdzaad, rauwe kastanjechampignons en bieslookvinaigrette
Warme voorgerechten
Coquille
€18
Gebakken coquilles, met hazelnoot, bosui, een bitterbal van spruit en saus van gebrande tijm
Bospeen
€14
Sous- vide gegaarde bospeen, met ras el hanout, hummus, gemarineerde gember, macadamia en aardappelkaantjes
Paddenstoel
€15
Consommé van bospaddenstoelen, met gekarameliseerde ui, duxelles van kastanjechampignons, crème van tijm en krokant van zwarte knoflook met eekhoorntjesbrood
Hoofdgerechten
Visvangst
€26
Dagelijks wisselende visvangst met gerookte paling, puree van bospeen, geglaceerde bospeen, winterpostelein en beurre blanc met kerrie
Bloemkool
€23
In beurre noisette gegaarde bloemkool, crème van oude kaas, hazelnoot en een saus van tijm
Aardpeer
€23
Gepofte en gekarameliseerde aardpeer, met een crème van tijm, geraspte remeker kaas en een saus van miso
Eend
€26
Gebakken eendenborst, met bereidingen van rode biet, vijg, roodlof en jus met port
Hert
€28
Hertenbiefstuk met een stoof van hert, bereidingen van knolselderij, rode kool, crème van bieslook en jus met jeneverbes
Specials
Biefstuk
€27
200 gram, in roomboterjus, geserveerd met focaccia brood
Fruits de mer
€28
Selectie van langoustines, gamba's, rivierkreeftjes, inktvis, mosselen, venusschelpen, zeekraal en citroen, geserveerd met een warme kreeftenbisque en focaccia brood
Zeebaars
€55
Hele zeebaars van 800 gram in zijn geheel gegaard, geserveerd met frites en salade (per 2 personen)
Ribeye
€60
Gebakken rib-eye van 600 gram, geserveerd met frites en salade (per 2 personen)
Bijgerechten
Gemengde salade
€5
Frites, met mayonaise
€5
Frites, met truffelmayonaise en parmezaan
€8
Gebakken little gem, met bieslook en aardappelkaantjes
€5
Pimientos de padron, met gerookt maldon zout
€8
Foie gras, gebakken
€9
Desserts
Dame blanche Vermeer
€12
Roomijs van nederlandse vanille, warme saus van pure chocolade, panna cotta van amandel, gel van mandarijn en 12- jaar oude aceto balsamico de modena
Pastinaak
€11
Toffee van pastinaak, gekarameliseerde pecannoot, krokant van haagse hopjes en ijs van kardemom
Kaas
€17
Selectie van vier kazen naar keuze, geserveerd met brioche en vruchten compôte
Madeleines
€8
Vier vers gebakken madeleines met geklopte room (bereidingstijd minimaal 10 minuten)
Friandises
€5
Selectie van drie zoetigheden van onze pattisier
Liquid desserts
Affogato
€6
Espresso met vanille roomijs
Affogato sterk
€10
Espresso met vanille roomijs en baileys, licor 43 of tia maria
Espresso martini
€11
Espresso met kahlua en vodka
Irish coffee
€9
Koffie met jameson en gezoete slagroom
French coffee
€10
Koffie met grand marnier en gezoete slagroom
Spanish coffee
€10
Koffie met tia maria en gezoete slagroom
Italian coffee
€10
Koffie met amaretto en gezoete slagroom
Lunch- soep
Soep van de dag
€8
Geserveerd met focaccia brood
Kreeftenbisque, met rivierkreeftjes
€10
Geserveerd met focaccia brood
Lunch- salades (geserveerd met focaccia brood)
Zalm & gamba
€18
Met gerookte zalmbuikjes, gebakken gamba's, crème fraîche en ponzu
Niçoise
€17
Met tonijnsalade, gekookt eitje, croutons en cherry tomaatjes
Champigons
€15
Met gebakken champignons, blauwe kaas en honing
Caesar
€18
Met krokante kip, gekookt eitje, ansjovis en parmezaan
Lunch- brioche brood
Rivierkreeftjes
€13
Grof gesneden, met sjalot, bieslook en citroenmayonaise
Eggs benedict
€12
Met gerookte zalmbuikjes, spinazie en hollandaise ( mogelijk)
Hummus
€11
Met notenmix, bruine boter olie, koriander en gerookt paprika poeder
Rundertartaar
€13
Met pata negra, cornichons, mosterdmayonaise en gefrituurde kappertjes
Lunch- bijgerechten
Gemengde salade
€5
Frites, met mayonaise
€5
Frites, met truffelmayonaise en parmezaan
€8
Gebakken little gem, met bieslook en aardappelkaantjes
€5
Pimientos de padron, met gerookt maldon zout
€8
Foie gras, gebakken
€9
Lunch- lunchspecials
12 uurtje “huis vermeer”
€18
Soepje van de dag, rundvleeskroket en broodje rundertartaar met pata negra
Garnalenkroketten
€15
2 stuks, met brioche brood en citroenmayonaise
Gro oesterzwamkroketten
€11
2 stuks, met brioche brood en mosterdmayonaise
Rundvleeskroketten
€10
2 stuks, met brioche brood en mosterdmayonaise
Biefstuk
€27
200 gram, in roomboterjus, geserveerd met focaccia brood
Biefstuk bali
€28
Pikant, 200 gram, in roomboterjus, geserveerd met focaccia brood
Lunch- lunchmenu
2-gangen lunch menu
€40
Inclusief amuse en brood
3-gangen lunch menu
€50
Inclusief amuse en brood
Borrel
Plateau focaccia
€8
Focaccia brood geserveerd met aïoli en tomaat
Borrelplateau vermeer
€20
Pata negra, keizersronde belegen kaas, spaanse olijven, gerookte zalmbuikjes, boquerones in olie, rundvlees bitterballen en gerookte amandelen
Pata negra
€16
Spaanse gedroogde ham, met brioche en truffel crème (per 80 gram)
Snacks
Oesters
€4
Per stuk, geay spéciales, met citroen en vinaigrette
Half dozijn oesters
€20
Geay spéciales, met citroen en vinaigrette
Sardines van ortiz
€12
Uit blik, met focaccia en citroen
Olijven
€4
Van sarasa cortijo, met pit en licht pikant
Coupe borrelmix
€4
Coupe amandelen
€7
Haut friture per 8 stuks
Gro oesterzwambitterballen, met mosterdmayonaise
€8
Kaastengels, met chilisaus
€9
Rundvleesbitterballen, met mosterdmayonaise
€9
Krokante kiphaasjes, met srirachamayonaise
€12
Sweets
Ambachtelijk appelgebak
€4.5
Gebak van de week
€5.5
Huisgemaakte friandises, 3 stuks
€5
Affogato, espresso met vanille roomijs
€6
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Huis Vermeer, the average price should be around €50. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Huis Vermeer, the chef is Stijn Vloedgraven.
Yes, Huis Vermeer has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Huis Vermeer has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Huis Vermeer has been identified as having organic food options on the menu.
Absolutely, Huis Vermeer has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Huis Vermeer has been identified as having local food on the menu.
Huis Vermeer
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible