Menu 2025 - Huis Vermeer
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 28, 2025
Chef
Stijn Vloedgraven
Type of cuisine
International
Menu photos (7)
All food photos (33)
Koude voorgerechten
- Zalm
- €16
- Gebrande zalm, met een crème van garam masala, courgette, zeevenkel, sesam,gepofte wilde rijst en olie van koriander
- Wortel
- €15
- Millefeuille van verschillende soorten wortel, crème van vadouvan, citroengras en vinaigrette van spätlese riesling
- Koolrabi
- €15
- Ravioli van koolrabigevuld met oudwijker pietra, crème van peterselie, olijf, radijs en kruiden olie
- Steak tartaar
- €17
- Gerookte steaktartaar, met zoetzure pompoen, sambal, oude kaas en gel van ponzu
- Terrine van eend
- €19
- Terrine van eendenbout en eendenlever, met lolly van eendenlever en appelstroop geserveerd met huisgemaakt croissant
Warme voorgerechten
- Aubergine
- €14
- Krokantgebakken aubergine, met verschillende bereidingen van tomaat, vijg en saus van appel met mirin
- Fazant
- €19
- Slavinkvan fazant en katenspek, metgerookte aardappelmousseline, beukenzwam en saus van zwarte knoflook
Specials
- Snoekbaars
- €28
- Gebakken snoekbaars, metgerookte paling, bereidingen van aardpeer,gekonfijte zuurkool en saus van zuurkool
- Côte de boeuf - voor 2 personen
- €70
- Gebakken ribstukvan 700 gram met bot, met rode wijn-sjalottenjus. Geserveerd met fritesen wisselend groentegarnituur
Hoofdgerechten
- Visvangst
- €27
- Wisselende gebakken visvangst, met verschillende bereidingen van biet en een beurre blanc met 'nduja
- Pompoen
- €24
- Canneloni van pompoen gevuld met quinoa, met puree van pompoen, crème van lavas en saus van époisses
- Paddenstoel
- €24
- Tartelette gevuld met duxelle van bospaddenstoelen, gebakken koningsboleet,gestoofde spruiten en saus van eekhoorntjesbrood
- Hert
- €29
- Gebakken hertenbiefstuk, met bereidingen van knolselderij, bospaddenstoelen en jus met madeira en truffel
- Tournedos
- €36
- Gebakken biefstukvan de runderhaas, met een gebakken kwartelei, bereidingen van knolselderij, bospaddenstoelen en rode wijn- sjalottenjus
Bijgerechten
- Frites met mayonaise
- €5
- Frites met truffelmayonaise en parmezaan
- €8
- Gemengde salade
- €5
- Wisselend groentegarnituur
- €6
- Pimientos de padron, metgerookt maldon zout
- €8
Plateau's
- Borrelplateau
- €20
- Bitterballen, charcuterie, kazen,gerookte amandel, olijven en brood met tapenade
- Charcuterie
- €14
- 3 Soorten charcuterie tafelzuur en brood met tapenade
- Pata negra
- €16
- Spaanse gedroogde ham, tafelzuur en brood met tapenade
- Kaasplateau
- €12
- 3 Soorten kaas, noten, druiven, mosterd en zuurdesemtoast
Borrel (per 6 stuks)
- Truffelkroketjes
- €9
- Met bieslookcrème
- Chorizokroketjes
- €9
- Met srirachamayonaise
- Gro oesterzwambitterballen
- €8
- Met mosterdmayonaise
- Kaastengels
- €8
- Met chilisaus
- Bitterballen
- €8
- Met mosterdmayonaise
- Kippenhaasjes
- €10
- Met srirachamayonaise
Bites
- Zuurdesembrood
- €7
- Met tapenade, geklopte boter, tafelzuur en nootjes
- Oesters
- €4.5
- Klassiekgeserveerd met citroen en rode wijn- sjalottenvinaigrette
- Oesters speciaal
- €5
- Geay speciales, geserveerd met bosui,komkommer en tomasu sojasaus
- Paling toast
- €8
- 2 Stuks brioche toast metgerookte paling, mierikswortel en bieslook
- Tortilla chips
- €8
- Met guacamole dip en sweet chili
- Olijven & gerookte amandelen
- €5
Zoet
- Appelgebak
- €4
- Gebak special
- €6
- Wisselend en huisgemaakt
- Muffin
- €3.5
- Friandises
- €5
- Drie stuks en huisgemaakt
- Affogato
- €6
- Espresso met vanille roomijs
Salades (geserveerd met zuurdesem krokant)
- Zalm & gamba
- €18
- Noorse zalm, gebakken gamba’s, crème fraîche, sesam en ponzu
- Makreel
- €17
- Gerookte makreelsalade, groene appel, rode ui en mierikswortel
- Burrata
- €17
- Burrata, tomaat,gerookte amandel, basilicum en aceto balsamico
- Roquefort & peer
- €15
- Blauwe roquefortkaas, peer, noten, radijs en honing
- Caesar
- €18
- Krokante kip, ansjovis,gekookt ei, parmezaan en caesardressing
Brood
- Bagel benedict
- €12
- Bagel met zalm, gepocheerd ei, spinazie, dille en hollandaise (ook mogelijk)
- Makreel
- €13
- Zuurdesembrood metgerookte makreelsalade, groene appel, rode ui en mierikswortel
- Smashed avocado
- €11
- Zuurdesembrood met avocado, cottage cheese, pompoenpitten en chilivlokken
- Pastrami
- €13
- Zuurdesembrood met runderpastrami, gekarameliseerde ui, cornichons en mosterd
- Pulled chicken
- €13
- Zuurdesembrood met pulled chicken, koolsalade, bosui en honing-knoflooksaus
- Garnalenkroketten
- €15
- 2 Stuks, met zuurdesem brood en citroenmayonaise
- Gro oesterzwamkroketten
- €11
- 2 Stuks, met zuurdesem brood en mosterdmayonaise
- Rundvleeskroketten
- €10
- 2 Stuks, met zuurdesem brood en mosterdmayonaise
Specials
- Soep van de dag
- €8
- Geserveerd met zuurdesembrood
- Kreeftenbisque
- €10
- Met rivierkreeftjes en zuurdesembrood
- Loaded frites vermeer
- €10
- Frites, pulled chicken, koolsalade, bosui en honing-knoflooksaus
- 12 Uurtje “vermeer”
- €18
- Broodje pastrami, broodje kroket en soepje van de dag (ook mogelijk)
- Sashimi
- €16
- Sashimi van zalm, bosui, kaffir limoen, sesam en ponzu
- Steak tartaar
- €20
- Gerookte steaktartaar, oude kaas, bieslook en brioche croutons, geserveerd met frites
- Biefstuk in jus
- €27
- 180 gramskogelbiefstuk in boterjus, geserveerd met zuurdesembrood en frites
- Biefstuk bali
- €28
- 180 gramskogelbiefstukin sambalboterjus, geserveerd met zuurdesembrood en frites
Bites - bijgerechten
- Zuurdesem brood met tapenade, geklopte boter, tafelzuur en nootjes
- €7
- Frites met mayonaise
- €5
- Frites met truffelmayonaise en parmezaan
- €8
- Gemengde salade
- €5
- Wisselend groentegarnituur
- €6
- Pimientos de padron, metgerookt maldon zout
- €8
Desserts
- Pastinaak
- €11
- Crémeux van pastinaak, metgekarameliseerde hazelnoten, melkchocolade, sabayon van 5 spices en ijs van speculaas
- Sinaasappel
- €11
- Verschillende bereidingen van sinaasappel, met duindoornbes, gel van kardemom en ijs van kardemom
- Kaas selectie
- €17
- Selectie van vierkazen naarkeuze,geserveerd met huisgemaakt croissant en vruchtencompôte
- Madeleines
- €8
- Vier versgebakken madeleines, metgeklopte room (bereidingstijd minimaal 10 minuten)
- Friandises
- €5
- Selectie van drie zoetigheden van onze patissier
Dessert koffie
- Affogato
- €6
- Espresso, met vanille roomijs
- Affogato met likeur
- €10
- Espresso, met vanille roomijs en baileys, licor 43 of tia maria
- Espresso martini
- €11
- Koffie cocktail
- Irish coffee
- €10
- Koffie, met jameson en gezoete slagroom
- French coffee
- €10
- Koffie, met grand marnier en gezoete slagroom
- Spanish coffee
- €10
- Koffie, met tia maria en gezoete slagroom
- Italian coffee
- €10
- Koffie, met amaretto en gezoete slagroom
Menu
- 4-Gangen chef's menu
- €60
- Inclusief amuse en brood. Het menu is alleen per tafel te bestellen. Voor een kaas selectie in plaats van een zoet dessert rekenen wij 7 euro extra.
- 5-Gangen chef's menu
- €70
- Inclusief amuse en brood. Het menu is alleen per tafel te bestellen. Voor een kaas selectie in plaats van een zoet dessert rekenen wij 7 euro extra.
Lunch menu
- 2-Gangen lunch menu
- €40
- Inclusief amuse en brood (het menu is alleen per tafel te bestellen. Voor een kaas selectie in plaats van een zoet dessert rekenen wij 7 euro extra.)
- 3-Gangen lunch menu
- €50
- Inclusief amuse en brood (het menu is alleen per tafel te bestellen. Voor een kaas selectie in plaats van een zoet dessert rekenen wij 7 euro extra.)
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.