Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
July 12, 2025
Chef
Stijn Vloedgraven
Type of cuisine
International
Menu photos (8)
All food photos (24)
Koude voorgerechten
Heilbot
€16
Rilette van heilbot, met crème van kaffir limoen, radijs, saus van bisque en ijs van granny smith
Coquille
€19
Rauwe coquille, metgerookte paling, zoetzure venkel, appel en vinaigrette van citrus
Koud visplateau
€22
Gerookte makreelsalade,gerookte paling, zalm sashimi, boquerones en 2 oesters geserveerd met zuurdesembrood
Watermeloen
€14
Gemarineerde watermeloen, met zoetzure tomaat, gel van yuzu, nori en vinaigrette van ponzu
Steak tartaar
€17
Gerookte steaktartaar, metgetoaste brioche, snijboon, cornichons, verse tuinkruiden en ijs van piccalilly
Warme voorgerechten
Prei
€14
Verschillende bereidingen van prei, met crème van kaffir limoen, gerookte amandel en saus van miso
Zwezerik
€19
Kalfszwezerikgelakt met zwarte knoflook, met verschillende bereidingen van biet, aceto balsamico en jus metknoflook
Specials per 2 personen
Zeebaars
€55
Hele gebakken zeebaars van 800 gram op aanvraagvoor u gefileerd. Standaard geserveerd met wisselend groentegarnituur en frites met mayonaise
Côte de boeuf
€70
Gebakken ribstukvan 700 gram met bot, met rode wijn-sjalottenjus. Standaard geserveerd met wisselend groentegarnituur en frites met mayonaise
Hoofdgerechten
Visvangst
€27
Wisselende visvangst, metgefrituurde polenta,gebrande mais, crème van dragon en beurre blanc metgember en citroengras
Bloemkool
€24
Gebakken bloemkoolsteak, met verschillende bereidingen van bloemkool, bimi, bieslook en bechamelsaus metkerrie
Bospeen
€24
Rouleaux van bospeen, met verschillende bereidingen van bospeen, rendangvan spitskool en saus van kokos
Sukade
€29
Twee bereidingen van sukade, met pommes fondant, pommes soufflé, tuinbonen,gekarameliseerde sjalot, hollandaise met truffel en jus met rozemarijn
Tournedos
€34
Gebakken biefstukvan de runderhaas, met pommes fondant, pommes soufflé, tuinbonen,gekarameliseerde sjalot, hollandaise met truffel en jus met rozemarijn
Bijgerechten
Frites met mayonaise
€5
Frites met truffelmayonaise en parmezaan
€8
Gemengde salade
€5
Wisselend groentegarnituur
€6
Pimientos de padron, metgerookt maldon zout
€8
Plateau's
Borrelplateau
€20
Bitterballen, charcuterie,kazen,gerookte amandel, olijven en brood met tapenade
Charcuterie
€14
3 Soorten charcuterie tafelzuur en brood met tapenade
Pata negra
€16
Spaanse gedroogde ham, tafelzuur en brood met tapenade
Kaasplateau
€12
3 Soorten kaas, noten, druiven, mosterd en zuurdesemtoast
Borrel (per 6 stuks)
Truffelkroketjes
€9
Met bieslookcrème
Chorizokroketjes
€9
Met srirachamayonaise
Gro oesterzwambitterballen
€8
Met mosterdmayonaise
Kaastengels
€8
Met chilisaus
Bitterballen
€8
Met mosterdmayonaise
Kippenhaasjes
€10
Met srirachamayonaise
Bites
Zuurdesembrood
€7
Met tapenade,geklopte boter, tafelzuur en nootjes
Oesters
€4.5
Klassiekgeserveerd met citroen en rode wijn- sjalottenvinaigrette
Oesters speciaal
€5
Geay speciales, geserveerd met bosui,komkommer en tomasu sojasaus
Paling toast
€8
2 Stuks brioche toast metgerookte paling, mierikswortel en bieslook
Tortilla chips
€8
Metguacamole dip en sweet chili
Olijven & gerookte amandelen
€5
Zoet
Appelgebak
€4
Gebak special
€6
Wisselend en huisgemaakt
Muffin
€3.5
Friandises
€5
Drie stuks en huisgemaakt
Affogato
€6
Espresso met vanille roomijs
Salades (geserveerd met zuurdesem krokant)
Zalm & gamba
€18
Noorse zalm,gebakken gamba’s, crème fraîche, sesam en ponzu
Makreel
€17
Gerookte makreelsalade,groene appel, rode ui en mierikswortel
Burrata
€17
Burrata, tomaat,gerookte amandel, basilicum en aceto balsamico
Roquefort & peer
€15
Blauwe roquefortkaas, peer, noten, radijs en honing
Caesar
€18
Krokante kip, ansjovis, gekookt ei, parmezaan en caesardressing
Brood
Bagel benedict
€12
Bagel met zalm,gepocheerd ei, spinazie, dille en hollandaise (ook mogelijk)
Makreel
€13
Zuurdesembrood metgerookte makreelsalade,groene appel, rode ui en mierikswortel
Smashed avocado
€11
Zuurdesembrood met avocado, cottage cheese, pompoenpitten en chilivlokken
Pastrami
€13
Zuurdesembrood met runderpastrami, gekarameliseerde ui, cornichons en mosterd
Pulled chicken
€13
Zuurdesembrood met pulled chicken,koolsalade, bosui en honing-knoflooksaus
Garnalenkroketten
€15
2 Stuks, met zuurdesem brood en citroenmayonaise
Gro oesterzwamkroketten
€11
2 Stuks, met zuurdesem brood en mosterdmayonaise
Rundvleeskroketten
€10
2 Stuks, met zuurdesem brood en mosterdmayonaise
Specials
Soep van de dag
€8
Geserveerd met zuurdesembrood
Kreeftenbisque
€10
Met rivierkreeftjes en zuurdesembrood
Loaded frites vermeer
€10
Frites, pulled chicken, koolsalade, bosui en honing-knoflooksaus
12 Uurtje “vermeer”
€18
Broodje pastrami, broodje kroket en soepje van de dag(ook mogelijk)
Sashimi
€16
Sashimi van zalm, bosui,kaffir limoen, sesam en ponzu
Steak tartaar
€20
Gerookte steaktartaar, oude kaas, bieslook en brioche croutons,geserveerd met frites
Biefstuk in jus
€27
180 Gramskogelbiefstukin boterjus,geserveerd met zuurdesembrood en frites
Biefstuk bali
€28
180 Gramskogelbiefstukin sambalboterjus,geserveerd met zuurdesembrood en frites
Bites - bijgerechten
Zuurdesem brood met tapenade,geklopte boter, tafelzuur en nootjes
€7
Frites met mayonaise
€5
Frites met truffelmayonaise en parmezaan
€8
Gemengde salade
€5
Wisselend groentegarnituur
€6
Pimientos de padron, metgerookt maldon zout
€8
Desserts
Aardbei
€11
Verschillende bereidingen van aardbei, met lemoncurd, sabayon van vermeer cava en ijs van lievevrouwebedstro
Chocolade
€11
Ganache van chocolade, met mousse van vanille, olijfolie, citrus en ijs van pure chocolade
Kaasdessert
€14
Clafourtis met amarena kers,gekarameliseerde walnoten, gel van aceto balsamico,kletzenbrood en ijs van blauwe kaas
Kaas selectie
€17
Selectie van vierkazen naarkeuze,geserveerd met huisgemaakt brioche en vruchtencompôte
Madeleines
€8
Vier versgebakken madeleines, metgeklopte room (bereidingstijd minimaal 10 minuten)
Friandises
€5
Selectie van drie zoetigheden van onze patissier
Menu
4-Gangen chef's menu
€60
Inclusief amuse en brood
5-Gangen chef's menu
€70
Inclusief amuse en brood
Lunch menu
2-Gangen lunch menu
€40
Inclusief amuse en brood
3-Gangen lunch menu
€50
Inclusief amuse en brood
Dessert koffie
Affogato
€6
Espresso, met vanille roomijs
Affogato met likeur
€10
Espresso, met vanille roomijs en baileys, licor 43 of tia maria
Espresso martini
€11
Koffie cocktail
Irish coffee
€10
Koffie, met jameson en gezoete slagroom
French coffee
€10
Koffie, met grand marnier en gezoete slagroom
Spanish coffee
€10
Koffie, met tia maria en gezoete slagroom
Italian coffee
€10
Koffie, met amaretto en gezoete slagroom
Frequently Asked Questions
At Huis Vermeer, the chef is Stijn Vloedgraven.
If you plan to eat at Huis Vermeer, the average price should be around €50. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, Huis Vermeer has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Huis Vermeer has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Huis Vermeer has been identified as having organic food options on the menu.
Absolutely, Huis Vermeer has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Huis Vermeer has been identified as having local food on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible