Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 20, 2025
Chef
Jip Ardon
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (33)
Lunch - kleine kaart
Venkelsalade
€16.5
Ingelegde venkel | peer | walnoten | blauwe kaas
Vis salade
€16.5
Gerookte zalm & makreel | kerrie kool
Arancini
€14
Fregola met rivierkreeft
€16.5
Fregola tostada | chorizo | bisque
Ravioli
€17.5
Spinazie & ricottavulling | salie boter
Black angus gekonfijt
€26
Gepofte ui jus | ratattouille
Zwarte koolvis
€24.5
Cavalo nero | piccalilly
Gestoofde rettich
€21.5
Zoethout | paksoi
Lunch - 2 gangen
Voor & hoofd
€36
Hoofd & dessert
€31.5
Lunch - 3 gangen
Voor | hoofd | dessert
€41
Geniet van een wisselend menu, inclusief huisgemaakte focaccia, vol creativiteit en smaak, samengesteld door onze chefkok. Onze gerechten zijn huisgemaakt en bereid met zoveel mogelijk lokale en seizoensgebonden ingrediënten
Lunch - proeverij
Wandeling door de achtertuin
Begin je lunch met een verrassende proeverij van kleine hapjes – een smaakvolle start vóórafgaand aan jouw gekozen lunchgerecht of 2-, of 3-gangenlunch
Diner - voor
Aardappel rösti
Lime fingers | tomaat
Eendenrilette
Rode kool | rozijn & appel
Diner - tussen 1
Tempe
Tempé van gele spliterwten | tomasu soy sauce
Buikspek
Pedro ximenez | dashi bouillon
Diner - tussen 2
Rivierkreeft
Fregola tostada | chorizo | bisque
Ravioli
Spinazie & ricottavulling | salie boter
Diner - hoofd
Black angus gekonfijt
Gepofte ui jus | ratatouille
Zwarte koolvis
Cavalo nero | piccalilly
Gestoofde rettich
Zoethout | paksoi
Diner - kaas
Kaasplankje
(In samenwerking met martin van de zuivelhoeve)
Diner - dessert
Pompoen taart
Mandarijn ijs
Panna cotta
Cranberry | zwarte bes
Diner menu
3 Gangen
€47
Amuse / voor / hoofd / dessert
4 Gangen
€57
Amuse / voor / tussen 1 / hoofd / dessert
5 Gangen
€66
Amuse / voor / tussen 1 / tussen 2 / hoofd / dessert
6 Gangen
€74
Amuse / voor / tussen 1 / tussen 2 / hoofd / kaas / dessert
Tea
Tea’s (per person)
€29.5
Onze high tea bestaat uit een 3-laagse etagère rijkelijk gevuld met hartige broodjes, milde zoetigheden en verrukkelijke zoetigheden. Reserveren kan al vanaf twee personen. Uiterlijk 24 uur van tevoren reserveren
Frequently Asked Questions
At In De Achtertuin, the chef is Jip Ardon.
If you plan to eat at In De Achtertuin, the average price should be around €50. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, In De Achtertuin is offering 50% korting - TheFork Festival Reserve your table and enjoy your special discount now on TheFork!
Yes, In De Achtertuin has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, In De Achtertuin has been identified as having vegetarian options on the menu.
Yes, In De Achtertuin has been identified as having local food on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible