Menu 2025 - In 't Vierde Baarsje
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Silvio
Type of cuisine
French
Menu photos (2)
All food photos (42)
Hors-d'oeuvre froid
- Cocktail de crevettes
- €16.9
- Hollandse garnalen in een verfijnde cocktailsaus
- Carpaccio
- €16.9
- Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, pecorino kaas en truffeldressing
- Anguille fumée
- €18.9
- Gerookte ijsselmeerpaling met een salade van kappertjes en uitjes
- Huître
- €21.9
- Oesters op een bedje van ijs met rode wijnazijn, citroen en sjalotten
Potages
- Bisque d’homard
- €12.9
- Kreeftensoep met cognac en room
- Consommé de queue de boeuf
- €10.9
- Heldere ossenstaartsoep met madeira
- Soupe à l'oignon
- €10.9
- Franse uiensoep met kaas gegratineerd
Hors-d'oeuvre chaud
- Escargots de bourgogne
- €16.9
- Slakken met uitjes, prei en kruidenmelange
- Coquilles st. jacques
- €17.9
- Gegratineerde coquilles bereid met knoflook, wijn, crème fraîche en tuinkruiden
- Champignons râpés l'oignon
- €11.9
- Gegratineerde champignons met verse kruiden, knoflook en sjalotten-olie
Poisson
- Sole meunière - dagprijs
- In roomboter gebakken zeetong (aan tafel gefileerd)
- Filet de cabillaud, sauce à la moutarde
- €28.5
- Gebakken kabeljauwfilet met grove mosterdsaus
Viandes
- Chateaubriand stroganoff – v.a. 2 personen
- €78.9
- Gebraden ossenhaas met een verfijnde wodka-roomsaus. Aan tafel bereid
- Filet de veau zingara -v.a. 2 personen
- €84.9
- Kalfshaas met ham, ossentong en madeira-roomsaus. Aan tafel bereid
- Tournedos au poivre -v.a. 2 personen
- €78.9
- Ossenhaasbiefstuk met een zachte pepersaus. Aan tafel bereid
- Tournedos café de paris
- €36.9
- Ossenhaasbiefstuk met een verse kruiden-roomsaus
- Entrecôte grillée 250gr
- €37.9
- Gegrilde entrecôte met rode wijn portsaus
- Côte d'agneau grillée aux herbes de provence
- €36.9
- Lamskoteletten van de grill met tijm en rozemarijnsaus
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.