Menu 2025 - Incanto da Tonino
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
December 3, 2025
Type of cuisine
Italian
Menu photos (2)
All food photos (17)
Menu diner - antipasti
- Cipolla dorata
- €14.5
- Gevulde ui met een paté van kippenlevertjes, geserveerd met een romige parmezaanse kaassaus.
- Quadro di bruschette
- €15.75
- Vier stukjes ambachtelijk geroosterd brood, belegd met een mix van zee- en landingrediënten.
- Zuppa del marinaio
- €15.5
- Rijke soep van kleine octopussen (moscardini) in een pittige tomatensaus.
- Sapore di bosco
- €15.5
- Gegrilde champignon gevuld met paddenstoelenragù, geserveerd met gestoomde pompoen en twee crèmes: gegrilde pompoen en gorgonzola.
- La bruschetta classica (3st)
- €9.5
- Ambachtelijk geroosterd brood, geserveerd met tomaten, basilicum en knoflook.
- Antipasto all’ italiana (vanaf 2 personen)
- €12.5
- Een selectie van italiaanse kazen, vleeswaren, groenten en andere traditionele specialiteiten.
- Peperone tonnato
- €16
- Gegrilde paprika geserveerd met tonijnsaus en een reductie van geroosterde paprika.
- Il polpo di mamma 2.0
- €16.5
- Millefeuille van aardappel met octopuscarpaccio, geserveerd met een mayonaise van octopusvocht en kapperpoeder.
Menu diner - primi piatti
- Spaghetto burro e acciughe
- €17
- Spaghetti met cantabrische ansjovisboter, geserveerd met citroenschil en een crunch van napolitaanse tarallo.
- Tagliatelle al ragù della tradizione
- €19
- Huisgemaakte tagliatelle met de authentieke ragoût uit bologna.
- Scialatielli dei due golfi
- €20
- Huisgemaakte scialatielli volgens traditioneel recept uit sorrento met mosselen en venusschelpen.
- Tagliolino ai funghi e noci
- €22.5
- Huisgemaakte tagliolini met paddenstoelenragù en krokante crumble van geroosterde walnoten.
- Spaghetto alla nerano
- €16
- Spaghetti met parmezaancrème en gefrituurde courgette.
- Tagliolino parmigiano e tartufo nero
- €28.5
- Huisgemaakte tagliolini, met romige parmezaan en verse zwarte truffel. optioneel: crunch van parmaham
- Carbonara
- €16.5
- Klassiek pastagerecht uit rome met guanciale, eieren, pecorino en zwarte peper.
Menu diner - secondi piatti
- Ossobuco alla milanese
- €27.5
- Klassieke ossobuco alla milanese, geserveerd met krokante polenta en gebakken aardappelen.
- Cotoletta alla bolognese (350g)
- €30.5
- Kalfskotelet met ham, geserveerd met een romige parmezaanse kaassaus en geroosterde aardappelen.
- Parmigiana di melanzane
- €18
- Klassieke ovenschotel met lagen van gegrilde aubergine, tomatensaus, basilicum, mozzarella en parmezaanse kaas.
- Impepata di cozze
- €18.5
- Verse mosselen bereid in witte wijn, knofl ook en zwarte peper.
- Costine al fondo bruno
- €26
- Malse varkensribbetjes geserveerd met een rijke bruine jus, aardappelpuree en napolitaanse friarielli.
- Orata al cartoccio
- €24.5
- Verse dorade gegaard in de oven, geserveerd met een saus van geroosterde cherrytomaten, olijven en kappertjes, vergezeld door siciliaanse caponata.
- Terrina di rape
- €19.5
- Terrine van bieten, geserveerd met een crème van biet en pompoen, een parmezaancrème en traditionele friggione (uien-tomatensaus).
Menu diner - insalate e contorni
- Patate arrosto del vez
- €6.5
- Vez krokant gebakken aardappelen.
- Zucchine fritte
- €7
- Gefrituurde courgette.
- Caponata siciliana
- €8
- Siciliaanse selectie van groenten, met een zoetzure touch.
- Insalata toscana
- €9.5
- Rucolasalade met parmezaan, peren en walnoten.
- Friggione alla bolognese
- €7
- Traditioneel gerecht uit bologna, bereid met langzaam gestoofde uien en tomaten, geserveerd met huisgemaakt brood.
- Insalata di funghi e parmigiano
- €10
- Salade van gemengde bladgroenten met rauwe champignons, parmezaanse kaas, balsamico en een citroenvinaigrette.
Menu diner - dolci
- Tiramisu
- €9
- Klassieke italiaanse tiramisu met koffie, mascarpone en cacao.
- Gelato alla crema con gocce di balsamico
- €9.5
- Ambachtelijk roomijs geserveerd met balsamico.
- Affogato al caffè
- €7
- Vanille-ijs 'verdronken' in hete espresso.
- Biscotti della nonna
- €8.5
- Oma's koekjes geserveerd met opgeklopte zabaglionecrème.
- Tagliere di formaggi
- €15.5
- Kaasplankje met een selectie van italiaanse kazen.
- Scroppino
- €9.5
- Scroppino met munt en citroenrasp.
- Delizia di mele
- €9
- Een overheerlijk appel dessert met ambachtelijk roomijs en een vleugje kaneel.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.