Menu 2025 - Indian Kitchen
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Mohan Bahadur khadka
Type of cuisine
Indian
All food photos (31)
Main menu
- Menu voor 1 person
- €18
- Chicken curry, alu matter en rijst of naan
- Menu voor 2 personen
- €35
- Lamb curry, chicken tandoori, alu matter en rijst of naan
- Menu voor 4 personen
- €65
- Lamb curry, chicken tandoori, butter chicken, mix vegetables, alu matter, rijst en 2 naan
Thali’s
- Veg thali
- €18
- Mix veg., saag paneer, rijst, raita en roti
- Chicken thali
- €19
- Chicken curry, alu matter, rijst, raita en roti
- Lamb thali
- €20
- Lamb curry, alu matter, rijst, raita en roti
Soepen / voorgerechten
- Dalsoep
- €5
- Traditionele linzensoep
- Madrassoep
- €5
- Pittige, zuid-indiase kerriesoep
- Samosa
- €5
- Één gefrituurd groentepasteitje
- Uien pakora
- €5
- Uien in een fijn gekruide beslag
- Chicken pakora
- €6
- Kip in een fijn gekruide beslag
Voorgerechten
- Hot wings
- €6
- Gegrilde pittige kippenvleugeltjes
- Mix srarter
- €7.5
- Gegrilde chicken tikka, hot wings en tandoori chicken
- Veg momo (dumpling)
- €7
- Chicken momo (kip dumpling)
- €8
- Wai wai noodles
- €5
- Nepalese noedelsoep
Tandoori grill - alle tandoori gerechten worden geserveerd met alu matter & pilao rijst.
- Chicken tandoori
- €15.5
- Kip gemarineerd in yoghurt met diverse kruiden en gegrild in de tandoor
- Chicken tikka
- €16.5
- Gefileerde kip gemarineerd in yoghurt met diverse kruiden en gegrild in de tandoor
- Lamb kabab
- €17.5
- Aan een spies gegrild lamsgehakt bereid met diverse
- Lamb tikka
- €19
- Gefileerde lamsvlees gemarineerd in yoghurt kruiden en gegrild in de tandoor
- B&B mixed grill
- €20
- Een mix van lamb tikka, lamb kabab, chicken tikka en chicken tandoori
- Prawn tandoori
- €22
- Garnalen overgegoten met een zachte yoghurtmarinade
Lamsgerechten - alle kerrie gerechten worden geserveerd met rijst of naan
- Lamb balti
- €17.5
- Een medium pittige lamskerrie bereid in een speciale balti saus
- Kadhai lamb curry
- €17
- Een pittige, traditionele lamskerrie in een kadhai-pan klaargemaakt, mild, medium of vindaloo (erg heet)
- Kadhai lamb saagwala
- €17.5
- Een milde romige lamskerrie bereid met spinazie
- Lamb korma
- €17.5
- Een zachte lamskerrie bereid in een milde kerrie met room, kokos, amandelen en ananas
- Lamb dansak
- €17.5
- Een medium pittige, zoetzure lamskerrie bereid met tomaten, citroen en paprika
Kipgerechten - alle kerrie gerechten worden geserveerd met rijst of naan
- Chicken balti
- €15.5
- Een medium pittige kipkerrie bereid in een speciale balti saus
- Chicken curry
- €15
- Kipfilet in een traditionele kerrie in een kadhai-pan klaargemaakt, mild, medium of vindaloo (erg heet)
- Chicken jhalphrezi
- €15.5
- Gefileerde tandoori kip bereid met verse paprika in een medium pittige kerrie
- Chicken korma
- €15
- Kipfilet bereid in een milde kerrie met room, kokos, amandelen en ananas
- Chicken saagwala
- €15
- Kipfilet bereid met verse spinazie in een romige kerrie
- Butter chicken
- €16.5
- Gefileerde tandoori kip bereid in een milde romige kerriesaus van boter
- Chicken tikka massala
- €16
- Gefileerde tandoori kip bereid in een medium pittige massala kerrie
Biryani pilao - (onze rijstschotels) alle biryani’s worden geserveerd met raita
- Groente biryani
- €14
- Biryani met verse gemengde groenten (vegetarisch)
- Chicken biryani muglai
- €15
- Biryani met stukje gefileerde kip
- Lamb biryani hydrabadi
- €16
- Biryani met stukjes gefileerde lamsvlees
- Prawn biryani
- €16
- Een zachte biryani met gepelde garnalen
Visgerechten - alle kerrie gerechten worden geserveerd met rijst of naan
- Fish curry
- €15
- Kabeljauwmoot gestoomd in een zachte kerrie met uien, tomaten en citroen
- Prawn jhal phrezi
- €16.5
- Gepelde garnalen bereid in een heerlijke frisse medium pittige kerrie met verse paprika, tomaten, uien en citroen
- Prawn balti
- €16.5
- Gepelde garnalen bereid in een speciale medium pittige balti
Vegetarische gerechten - bijgerechten zijn kleinere porties. Hoofdgerechten zijn grotere porties en worden geserveerd met rijst of naan.
- Mumbai alu
- €8
- Een zachte aardappel kerrie volgens recept van de chef
- Saag alu/saag paneer
- €8
- Verse spinazie met aardappel/indiase kaas in een zacht kruidenmelange
- Alu matter en paneer
- €8
- Een combinatie van aardappel, doperwten en indiase kaas in een zachte kerrie
- Channa masala
- €8
- Kikkererwten bereid op traditionele wijze
- Dal turka
- €8
- Een traditionele linzen kerrie bereid met ui, gember en boter
- Dal makhani
- €8
- Linzen met roomboter, uien, knoflook, gember en koriander
- Gobi massala
- €8
- Stukjes bloemkool in een kruidige kerrie met koriander, gember en garam massala
- Mix vegetables
- €8
- Verse gemende groenten in een zachte, romige kerrie bereid met boter
- Vegetarische korma
- €8
- Gemengde verse groenten volgens bereid in een milde kerrie met room, kokos, amandelen en ananas
- Shahi paneer
- €9
- Indiase kaas in een zoete romige kerrie
- Bindi bhadji
- €8
- Pittig gebakken okra’s met uien, tomaten en koriander
- Bagan bharta
- €8
- In de tandoor gaar gemaakte aubergines, in een tomatenkerrie met koriander en gember
Bijgerechten
- Pilao rijst navratan
- €3
- Saffraanrijst
- Raita
- €2
- Komkommer en tomaat in een frisse yoghurtsaus
- Patat
- €2.5
- Achar (mixed pickles)
- €2
- Mixed salad
- €3
- Mango chutney
- €3
Vers gebakken broden - uit de tandoor (klei-oven)
- Papadam
- €1
- 2 stuks knapperig wafeldun linzenbrood
- Roti
- €2
- Vers gebakken bruin tarwebrood
- Naan
- €2
- Vers gebakken wit brood
- Butter naan
- €2.5
- Tandoori pratha
- €3
- Bruin tarwebrood met een laagje echte indiase boter
- Methi pratha
- €3
- Bruin tarwebrood gevuld met gedroogd mosterdblad
- Kulcha
- €3
- Wit brood gevuld met verse groentes
- Kaas naan
- €3
- Wit brood gevuld met indiase kaas
- Knoflook naan
- €3
- Wit brood gevuld met verse knoflook en koriander
- Keema naan
- €3
- Wit brood gevuld met lamsgehakt
Dessert
- Kulfi pistache ice cream
- €6
- Mango ice cream
- €6
- Vanilla ice cream
- €6
- Dame blanche
- €7
- Gulab jamun
- €5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.