Menu 2025 - INSIEME
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Fabio Pala
Type of cuisine
Italian
Menu photos (3)
All food photos (111)
Antipasti
- Carpaccio di pesce alle erbe, albicocche e yoghurt
- €22.5
- Viscarpaccio van de dag met mediterrane groene kruiden, sorrento citroenen, biologische abrikozen en yoghurt.
- Terrina di melanzana e tartare di manzo.
- €21.5
- Licht gerookte rundvleestartaar met gebakken aubergineterrine, grana padano kaassaus en piccadilly vesuvio tomatencoulis.
- Mozzarella di bufala DOP, selezione di pomodori bio e pesto.
- €21.5
- Buffelmozzarella dop geserveerd met een selectie italiaanse biologische tomaten, basilicumpesto en zelfgebakken knapperig melkbrood.
- Zuppa del giorno
- €16.5
- Soep van de dag.
- Antipasto misto per 2
- €40
- Selectie van vis, vlees, groenten voor 2 p.
Ci pensa lo chef (verrassing menu)
- 3 Gangen
- €57.5
- 4 Gangen
- €67.5
Primi piatti
- Risotto ai pomodori, basilico e stracciatella
- €26.5
- Vialone nano-rijst uit veneto geserveerd met saus van sorrento-tomaten, gekonfijte piccadilly vesuvio-tomaten, basilicum en stracciatella-kaas.
- Spaghettone vongole, luppini e bottarga di muggine
- €26.5
- Klassieke italiaanse spaghetti met venusschelpen, knoflook, olie, chilipeper en een snufje mul bottarga.
- Lasagna alla nostra maniera
- €26.5
- Lasagne op onze manier met lamsragout, bechamelsaus, grana padano-kaas, venkel en pecorino-kaassaus.
- Malloreddus con ragu di salsiccia e pecorino
- €26.5
- Zelfgemaakte malloreddus (typische gnocchi uit sardinië) met toscaanse worstragout en sardijnse pecorinosaus.
Secondi piatti
- Pesce del giorno in crosta di patate, bietole e salsa
- €36.5
- Gebakken ‘vis van de dag’-filet in aardappelkorst, bio-snijbiet met knoflook, chili en citroenvissaus.
- Filetto di manzo alla griglia
- €36.5
- Gegrilde ossenhaas, aardappel fondant, aardpeer-bietenroom, biologische seizoensgroenten en granaatappel demi glace.
- Polletto al mais in diverse cotture
- €36.5
- Kip in verschillende diktes (geroosterde borst en gefrituurde drumstick), gebakken snijbiet, aardpeercrème en maïs.
- Uova in purgatorio con peperoni e pecorino
- €28.5
- Een herinterpretatie van de italiaanse klassieker: gepocheerde eieren geserveerd met een tomatensaus in sorrento-stijl, paprika in verschillende texturen, mediterrane kruiden en pecorino-krokantjes.
Contorni e insalate
- Patate arrosto
- €7.5
- Verdure grigliate
- €8.5
- Insalata mista
- €8.5
Dolci
- Tagliere di formaggi
- €15
- Selection of Italian cheeses, homemade jam.
- Seadas, albicocche e gelato yogurt
- €12.5
- Home-made Seadas (Sardinian savory dessert) filled with fresh cheese, almonds, apricots, yogurt ice cream and honey.
- Panna cotta alle pesche e aceto balsamico
- €12.5
- Italian classic Panna cotta with citrus zest, vanilla, home-made peach jam, almond and balsamic vinegar, passion fruit ice.
- Tiramisù
- €12.5
- Italian coffee-flavoured cake with mascarpone crème.
- Sgroppino
- €10
- Lemon sorbet, vodka and prosecco.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.