Menu 2025 - Jamey Fitz
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 13, 2025
Chef
Erwin Kuipers
Type of cuisine
French
All food photos (21)
Starters
- Oesters (p/s)
- €4
- Fine de claires, rode wijnazijn, citroen
Voorgerechten
- Steak tartaar
- €17.5
- Ansjovis, ui, kappertjes, kwartelei, peterselie-mayonaise, wasabi-kroepoek, zonnebloempitten
- Rillette van heek
- €17.25
- Ingelegde komkommer, gefrituurde mosselen, radijs, yuzumayonaise, paling-in-het-zwart-parels, tomatenjus
- Savooiekool (v)
- €15.5
- Knoflookchips, daslookmayonaise, walnoten, blauwe kaas, appel
Hoofdgerechten
- Flatiron steak
- €35.5
- Paprikacrème, truffelschuim, krokant uitje, preiolie, bundelzwammen Optioneel: verse truffel + €5
- Kabeljauw
- €34.25
- Zoete-aardappelpuree, beurre blanc, bieslook-lavendelolie, spinaziekoraal
- Koolraapterrine (v)
- €31.5
- Kikkererwten, amandel–kruidencrème, ingelegde rode ui, lavasolie, gezouten limoen, abobo-velouté
Nagerechten
- Hemelse chocolade
- €13.5
- Chocolade namelaka, brownie, witte chocoladeganache, yoghurt–bosvruchtenijs
- Cheesecake
- €14.5
- Frambozencoulis, mangogel, pistachemacaron, duindoornijs, tuile, citruskruim
- Kaasplateau
- €18
- Selectie van vijf kazen
- Petit Patisserie
- €7.5
- Vier kleine diverse patisserie voor bij de koffie
Maandmenu
- 2-gangen
- €34
- 3-gangen
- €42
- 4-gangen
- €50
- 5-gangen
- €58
- 6-gangen
- €65
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.