Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Jack Vogler
Type of cuisine
French
All food photos (6)
+2
Starter
Lam - De ham gedroogd en gepekeld met een frisse salade van peer, witlof, walnoten, gorgonzola & honingdressing
€15
Coquille - Beide rauw gemarineerd en geserveerd in korstdeeg met komkommer, knolselderij en dressing van Franse mosterd
€15
Zwezerik - Van het kalf gebakken op rundersukade met witlof, rozijnen, gekaramelliseerde appel en saus van marsala
€17
Main Course
Zeeduivel - Medaillons gebakken op mediterrane wijze met risotto, haricots-verts, olijven, artisjok, tomaat & ansjovis
€27
Konijn - De filets gebakken met tuinboontjes, doperwtjes, rode peper, bataat-aardappelpuree, granaatappel en zoete saus van pruimen
€26
Rundvlees - De entrecôte gebakken en gelakt met truffeltapenade, geserveerd met linzen, gewokte asperge, geroosterde aardappel en béarnaisesaus
€27
Dessert
Witte chocolade - Als zachte parfait met frambozen, gebakken croûtons van suikerbrood en vanilleroom
€10
Crumble - 'Gebak' van rood bosfruit met zwarte bessensorbet, zoete kletskop en verse munt
€10
Proverij de kazen - Proeverij van kaas uit diverse streken met olijven en vijgencompôte
€15
Drinks
Bottle of water
€6
Coffee
€1.75
Frequently Asked Questions
At Kampanje, the chef is Jack Vogler.
If you plan to eat at Kampanje, the average price should be around €45. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, Kampanje has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Kampanje has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Kampanje has been identified as having dairy-free options on the menu.
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible