Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Jack Vogler
Type of cuisine
French
All food photos (6)
+2
Starter
Lam - De ham gedroogd en gepekeld met een frisse salade van peer, witlof, walnoten, gorgonzola & honingdressing
€15
Coquille - Beide rauw gemarineerd en geserveerd in korstdeeg met komkommer, knolselderij en dressing van Franse mosterd
€15
Zwezerik - Van het kalf gebakken op rundersukade met witlof, rozijnen, gekaramelliseerde appel en saus van marsala
€17
Main Course
Zeeduivel - Medaillons gebakken op mediterrane wijze met risotto, haricots-verts, olijven, artisjok, tomaat & ansjovis
€27
Konijn - De filets gebakken met tuinboontjes, doperwtjes, rode peper, bataat-aardappelpuree, granaatappel en zoete saus van pruimen
€26
Rundvlees - De entrecôte gebakken en gelakt met truffeltapenade, geserveerd met linzen, gewokte asperge, geroosterde aardappel en béarnaisesaus
€27
Dessert
Witte chocolade - Als zachte parfait met frambozen, gebakken croûtons van suikerbrood en vanilleroom
€10
Crumble - 'Gebak' van rood bosfruit met zwarte bessensorbet, zoete kletskop en verse munt
€10
Proverij de kazen - Proeverij van kaas uit diverse streken met olijven en vijgencompôte
€15
Drinks
Bottle of water
€6
Coffee
€1.75
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Kampanje, the average price should be around €45. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Kampanje, the chef is Jack Vogler.
Yes, Kampanje has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Kampanje has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Kampanje has been identified as having dairy-free options on the menu.
Kampanje
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible