Menu 2025 - Kozee
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Phil Feikes
Type of cuisine
European
All food photos (30)
Starter
- Rauwe coquille met citroen, radijs en schuim van komkommer
- €3.5
- Gepocheerde oester met Cava en prei, prijs per stuk.
- €4.5
- Gegratineerde oester met knoflook en Manchego, prijs per stuk.
- €4.5
Main Course
- Gebakken hert met schorseneren, witlof en jus van bramen
- €14
- Ravioli’s gevuld met tomaat en paddenstoel, dun gesneden Lardo di Colinata en artisjok
- €15
Dessert
- Stoofpeer met witte chocolade en kaneelijs
- €13
- Bouillabaisse met risotto met sinaasappel, tomaat en venkel
- €14.5
- Gebakken langoustines met een panna cotta van mossel en een crème van kerrie
- €16
Vlees
- Steak tartare: klassiek met zuur en rauwe eidooier
- €14
- USA-steak met gebakken cantharellen, bloemkool en sambal azijn
- €18
- Gebakken ossenhaas met zwezerik, pompoen en port jus
- €19.5
Kaas
- 3 kazen
- €8.5
- 4 kazen
- €11.5
- 5 kazen
- €14.5
Dessert
- Gepocheerde perzik met amandel kruimel, framboos en bitterkoekjesijs
- €9.5
- Tiramisu ‘Kozee’
- €9.5
- Lemoncurd met gebrand eiwit, boterkoek en citroenijs
- €9.5
Drinks
- Coffee
- €2.2
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.