Menu 2025 - La Plume
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 27, 2025
Type of cuisine
French
All food photos (3)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Permanent TheFork offer
Permanent TheFork offer
Permanent TheFork offer
Bites
- Brood
- €6.5
- Citroen en peperboter
- Nootjes en olijven
- €7.5
- Holtkamp bitterballen
- €9.5
- Franse mosterd, 6st
- Holtkamp kreeften bitterballen
- €13.5
- Limoenmayo, 4st
- Kaastengels
- €8.5
- Chilisaus, 6st
- Kwartelpootjes
- €13.5
- Bacon, truffelschuim, 3st
- Manchego soufflé
- €13.5
- Parmaham, vijgencompôte, 3 st
Oesters
- Fine de claire n.03 Ierland (per stuk)
- €4.25
- Citroen mignonette
- Fine de claire n.03 Ierland (half dozijn)
- €24.5
- Citroen mignonette
- Fine de claire n.03 Ierland (heel dozijn)
- €48
- Citroen mignonette
Starters
- Beef carpaccio
- €13.5
- Zeezout, basilicum, pijnboompit, kapper parmezaanse kaas
- Steak tartaar
- €22
- Gepofte knoflook hollandaise, krokante sjalot
- Gebakken coquille
- €17
- Xo saus, gezouten citroen beurre blanc
- Brioche foie gras
- €17
- Gebakken, vijgen compôte
- Uiensoep
- €11.5
- Klassiek, gruyère
- Saint-marcellin
- €14
- Truffelhoning, kaasfondue
- Boeren paté
- €13.5
- Hazelnoot, zuurdesem
- Short rib
- €14
- BBQ saus, spicy cashewnoten
- Zeebaars tartaar
- €13.5
- Hazelnoot, gepofte rijst, dashi, bloedsinaasappel
- Rode bieten ravioli
- €23.5
- Walnoot, geitenkaas, tijm
- Gerookte rib-eye salade
- €22.5
- Violet aardappel, piccalilly, rode ui
- Roodlof salade
- €22
- Roquefort, balsamico, walnoot
Main courses
- Saté van de haas
- €22.5
- Satesaus, atjar, komkommer
- Tournedos au poivre
- €29.5
- Pepersaus, bonne femme, katenspek, champignon
- Steak sambal
- €27.5
- Sambal jus, mosterd mousseline, seizoensgroente
- Parelhoen
- €26.5
- Rouleaux, eekhoorntjesbrood, polenta truffelsaus
- Kabeljauw
- €26
- Truffel aardappel, saus van paling en hollandse garnaal
- Halve kreeft canadees
- €28.5
- Linguine met kreeft, gebrande sherry tomaat salsa
- Vegetarische boeuf bourguignon
- €23.5
- Zilverui, portobello, wortel, polenta
- Rode bieten ravioli
- €23.5
- Walnoot, geitenkaas, tijm
To share
- Porterhouse 1kg
- €97.5
- Peperjus, chimichurri, salade, friet
Sides
- Friet
- €5.5
- Mayonaise
- Friet parmezaan
- €8.5
- Truffel mayonaise
- Side salad
- €6
- Ceasar dressing, bacon
- Pommes anna
- €16
- Verse truffel
Desserts
- Snickers dessert
- €11.5
- Pinda, caramel, chocolade
- Donut
- €11.5
- Appel, caramel, kaneel
- Pecan caramel taartje
- €10.5
- Steranijs ijs
- Friandise plateau
- €10.5
- 4 wisselende zoetigheden
- Kaasplank
- €16.5
- 4 kazen, notenbrood, confituur
- Scroppino
- €9.5
- Vodka, prosecco, citroen sorbet
Cocktails
- Pornstar martini
- €13
- Vodka, passoa, passievrucht, limoensap, caramel
- Espresso martini
- €13
- Vodka, koffie likeur, espresso shot, caramel
- Negroni
- €13
- Dry gin, campari, red vermouth
- Amaretto sour
- €12.5
- Amaretto, triple sec, citroensap, angostura bitters
- Dark n' stormy
- €12
- Donkere rum, ginger beer, limoensap, angostura bitters
- Moscow mule
- €12
- Vodka, ginger beer, limoensap, angostura bitters
- Aperol spritz
- €11
- Aperol, prosecco, bruis water
- Limoncello spritz
- €11
- Limoncello, prosecco, bruis water
- Sofia spritzer
- €8.5
- Framboos
0.0%
- Dry 'n stormy
- €11
- 0.0% lyre dark cane, lime, ginger beer
- Ex-pornstar
- €12
- 0.0% everleaf liquor, passion fruit, lime, caramel
- Virgin & tonic
- €11
- 0.0% tanqueray gin, london essence tonic, lemon & ginger
G&t's
- Citra botanic
- €11
- London essence tonic, limoen
- Rosie rouge
- €12.75
- London essence tonic, framboos
- Hendricks
- €13
- London essence tonic, komkommer
Van de tap
- Amstel pilsner - kleintje i6 cl
- Amstel pilsner - fluitje i8 cl
- Amstel pilsner - vaasje 2 scl
- Amstel pilsner - pint 50 cl
- Texels skuumkoppe - 30 cl
- Texels skuumkoppe - 50 cl
- Wisseltap - 25 cl
Op fles
- Heineken 0.0%
- €4
- Brand ipa 0.0%
- €4.5
- Brand weizen 0.0%
- €4.5
Bubbels (fles)
- Giro ribot cava brut reserva
- €37.5
- Spanje
- Calmel&joseph cremant de limoux brut nature
- €47.5
- Frankrijk
- Barnaut champagne grand cru
- €75
- Frankrijk
- Ruinart blanc de blancs chardonnay
- €145
- Frankrijk
Wit (fles)
- Domaine castelnau viognier
- €30
- Frankrijk
- Villa martino le rive pinot grigio
- €32.5
- Italie
- El convertido verdejo
- €30
- Spanje
- Beauvignac chardonnay barrique
- €37.5
- Frankrijk
- Domaine castelnau picpoul de pinet
- €35
- Frankrijk
- Chardonnay coppola 'diamand collection'
- €50
- USA
- Calmel&joseph viognier
- €35
- Frankrijk
- Gruber roschitz gruner veltliner
- €35
- Oostenrijk
- Clos pons sisquella grenache albarino
- €40
- Spanje
- Weingut lothar kettern riesling
- €50
- Duitsland
- Moillard grivot saint veran
- €50
- Frankrijk
- Domaine regis jouan sancerre
- €55
- Frankrijk
- Domaine gaillard pouilly fuisse
- €75
- Frankrijk
Rose (fles)
- Les galets gris
- €30
- Frankrijk
- Chapelle du seuil
- €37.5
- Frankrijk
- Dahlia umesu maria rosado
- €42.5
- Spanje
- Chateau miraval
- €57.5
- Frankriik
Rood (fles)
- Dumanet merlot igp
- €30
- Frankrijk
- San marzano tr3s pumi primitivo negroamaro malvasia
- €32.5
- Italie
- Labarranca tempranillo crianza
- €35
- Spanje
- Camel & joseph vieux carignan
- €37.5
- Frankrijk
- Calmel&joseph malbec collection
- €35
- Frankrijk
- Moillard grivot bourguignons pinot noir
- €37.5
- Frankrijk
- Clos pons alges tempranillo garnacha syrah
- €40
- Spanje
- Valpolicella ripasso doc superiore 'san rocco' tedeschi
- €47.5
- Italie
- Morgon domaine de bel air
- €45
- Frankrijk
- Mcmanis reserve cabernet sauvignon
- €50
- USA
- Marques de vargas rioja reserva
- €60
- Spanje
- The chocolate block
- €57.5
- Zuid Afrika
- Chateau thivin cote de brouilly
- €60
- Frankrijk
- Amarone della valpolicella 'marne 180' tedeschi
- €75
- Italie
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.