Menu 2025 - Landhotel Diever
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
September 30, 2025
Type of cuisine
Regional
All food photos (4)
Voorgerechten
- Carpaccio
- €15.5
- Drents weiderund, pijnboompitten en truffelmayonaise
- Zalmtartaar
- €16.5
- zalm, augurk, kappertjes en wasabi mayonaise
- Geitenkaassalade
- €9.5
- sla, geitenkaas, pompoen en geroosterde tuinbonen
- Seizeonsgroenten
- €9.5
- diverse bereidingen van seizoensgroenten, met een truffelkroketje
- Carpaccio van rode biet
- €13.5
- met geitenkaas en geroosterde tuinbonen
- Broodplank
- €8.5
- geserveerd met kruidenboter, hummus en Muhammara
Soepen
- Romige paddenstoelensoep
- €7.5
- Mosterdsoep
- €7.5
- met spekjes, kan eventueel vegetarisch
Maaltijdsalades
- Geroosterde groenten
- €16.5
- seizoensgroenten, sla en couscous
- Carpaccio
- €17.5
- sla, pijnboompitten en truffelmayonaise
- Krokante kip
- €18.5
- warme krokante kip, sla, mango en couscous
Hoofdgerechten
- Vis van het moment
- €26.5
- met buerre blanc
- Biefstuk
- €27.5
- met champignons en kruidenboter
- Varkenshaas
- €26.5
- met brie, spek en rode wijnsaus
- Wildstoof
- €26.5
- met aardappelpuree geserveerd
- Gekonfijte eendenbout
- €28.5
- geserveerd met zuurkool, aardappelpuree en rode wijnsaus
- Tagliatelle
- €25.5
- met gorgonzola, peer en walnoot
- Quiche
- €24.5
- met pompoen, geitenkaas en geroosterde zonnebloempitten
- Hoofdgerechten worden geserveerd met een wisselende aardappelgarnituur, seizoensgroenten en een kleine salade.
- (m.u.v. de wildstoof, eendenbout, quiche en tagliatelle)
Plates
- Wienerschnitzel
- €22.5
- klassieke wijze met citroen geserveerd met verse frieten, mayonaise en rauwkost
- Varkensschnitzel
- €24.5
- met gebakken ui, spek en champignons, geserveerd met verse frieten, mayonaise en rauwkost
- Saté van kippendij
- €23.5
- met zoetzure komkommer, satésaus en kroepoek geserveerd met verse frieten, mayonaise en rauwkost
Nagerechten
- Vanille-ijs
- €8.75
- 2 bollen vanille ijs met slagroom en chocoladesaus
- Hazelnootroomijs
- €8.75
- met speculaas crumble en caramelsaus
- Panna cotta van peer
- €9.25
- met gel en ijs van peer
- Trio van chocolade
- €9.25
- brownie, witte chocolade, chocolade ijs
- Kaasplankje
- €12.5
- 4 verschillende kaassoorten met bijpassende garnituren
- Koffie of thee met friandises
- €6.75
- met drie huisgemaakte zoetigheden
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.