Menu 2025 - Lef
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Jop Janssen
Type of cuisine
European
Menu photos (3)
All food photos (32)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Specials
- Specials
- (Dinsdag t/m donderdag, enkel op reservering) Uiteraard zijn de specials uit te breiden met een voorgerecht en/of dessert!
Lobsterdays
- Verse pasta met kreeft (halve kreeft )
- €32.5
- Pasta & kreeft (halve kreeft )
- €32.5
Zeetong
- Zeetong / kriel aardappel / seizoensgroenten / eigen jus / citroen
- €42.5
‘Breek de week’ menu
- 3 gangen all-in
- €68
- 3 gangen all-in menu (glas bubbels, halve glazen bijpassende wijnen, tafelwater en koffie met friandises)
- 4 gangen all-in
- €80
- 4 gangen all-in menu (glas bubbels, halve glazen bijpassende wijnen, tafelwater en koffie met friandises)
‘Eenvoudig lekker’ asperges
- ‘Eenvoudig lekker’ asperges
- €34.5
- In de maanden april en mei en juni serveren wij dinsdag t/m donderdag een 2 gangen aspergemenu met als voorgerecht een schuimige aspergesoep en als hoofdgerecht asperges op ‘klassieke lef’ wijze.
‘Proef de lente’ menu
- 5 gangen menu
- €60
- Vanaf vrijdag 5 april serveren wij weer een 5 gangen lente menu waar frisse smaken worden afgewisseld met de lekkerste asperge creaties!
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.