Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Arjen Vonder
Type of cuisine
European
Menu photos (2)
All food photos (9)
+5
Shared dining KOUD / voorgerechten
Steer clear, big tuna
€14
Tataki van tonijn met wortelcrème en wasabimayonaise
You really had me at carpaccio
€15
Rundercarpaccio met een rucolasalade, Sallandse Kruidenkaas en peterseliemayonaise
Hang tough don't puff
€10
Carpaccio van gepofte knolselderij met truffelmayonaise
Shrimply the best
€14
Een salade van gamba's met kreeftensaus, geseerveerd met sepia kroepoek
Season shared
€14
Ieder seizoen een wisselend gerecht om te delen. Vraag een van onze medewerkers naar het wisselende gerecht van dit moment.
Soepen
Good soup
€8
Seizoensbouillon, ieder seizoen een wisselende bouillon.
Hot Cup of Joemato
€7
Tomatensoep van verse tomaten
Starring: The Chef's Mood
€8
Wisselende dagsoep
Shared dining WARM / voorgerechten
True love is rare, like good steak
€13
Kogelbiefstuk bereid met ketjap, chili en sesam
Festival of chicken
€9
Kip gemarineerd in tandoori kruiden geserveerd met een frisse yoghurtsaus op basis van koriander en munt
Keep it shrimple
€10
Gamba's gebakken in tempura met een pittige mayonaise
My fillings for you
€9
Gyosa met een vulling van eend geserveerd met LIVs atjar en een knoflookmayonaise
Don't leave it to salmon else
€11
Huisgerookte zalm geserveerd met risotto
The belly rules the mind
€11
Buikspek gekarameliseerd met bruine suiker geserveerd op een salade van courgette en rode ui
Quiche me
€10
Rijk gevulde quiche met spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaat
Season shared
€14
Ieder seizoen een wisselend gerecht om te delen. Vraag een van onze medewerkers naar het wisselende gerecht van dit moment.
Menu's
3 Plates a Charm
€42.5
Love Is a 4-Course Meal
€51
LIV Life, Take 5
€58.5
Side dishes
Friet
€4
met mayonaise
Zoete aardappelfriet
€5
met truffelmayonaise
Beer battered onion rings
€5
met cilisaus
Warme seizoensgroenten
€6
Ambachtelijk broodplankje
€7
met kruidenboter en huisgemaakte tapenade
Brood met brie
€5
gevuld met gesmolten brie en honing
Hoofdgerechten
Don't leave it to salmon else
€11
Huisgerookte zalm geserveerd met risotto
A zander a day
€23
Gebakken snoekbaarsfilet geserveerd op rode ui en pompoen met kerrie-olie en dille
Eat better, not less
€27
Surf 'n Turf, rundersteak met gamba's en cajun-portsaus
Art to better beef
€35
Dry-aged runderlende met knoflookjus
LIV veggie
€23
Vegetarische polenta (op basis van maïs) met blauwe kaas, paddenstoelen, verse groenten en tomatensaus
Fried to a golden magnificence
€22
Biologische varkensschnitzel met champignonroomsaus
Dessert
Miss tiramisu
€8
Tiramisu met mascarpone, caramel, banaan, speculoos-crumble en glühweinstroop
Say cheese
€7
Traditionele cheesecake met Oreo-crumble en ambachtelijk advocaatijs
Pearfactly
€7
Gekarameliseerde peer met perenlikeur, meringue, amandelen en vanille-roomijs
Life is great, but cheese is better
€11
Kaasplankje met vijf kazen uit de streek, walnoten, chutney en vijgenbrood
LIV'ing the sweet life
€10
Een wekelijks wisselend verrassingsdessert
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Liv, the average price should be around €45. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Liv, the chef is Arjen Vonder.
Yes, Liv has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, Liv has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Liv has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Liv has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Liv has been identified as having local food on the menu.
Liv
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible