Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 11, 2024
Chef
Margherita Mazzocchi e Giacomo Guidone
Type of cuisine
Italian
Menu photos (4)
+2
All food photos (53)
+49
Voorgerechten
Il tagliere (minimum twee personen)
€18
Een selectie van DOP (beschermde oorsprongsbenaming) vleeswaren en kazen met bruschetta, gemaakt van ons huisgemaakt brood met tomaat en stracciatella di burrata
Rundscarpaccio alla piemontese
€18
Op een bedje van rucola, parmezaanse kaas, balsamico-parels, mediterraanse pijnboompitten en geroosterde kerstomaatjes.
Veggy - pugliese burrata
€16
Op siciliaanse caponata van groenten, basilicumolie, krokant parmezaanse kaaskoekje
Torretta di polpo
€18
Krokante octopus op een bedje van siciliaanse caponata, met geroosterd brood en burrata
Cozze all'italiana
€16
Italiaanse mosselen in pittige tomatensaus met geroosterd brood
Tiramisu
€10
Pastagerechten
Spaghetti carbonara
€24
Met pecorino, ei en krokant spek
Tagliatelle margherita
€22
Met ragu van belgisch vlees dat wordt met de hand gesneden
Veggy - ravioli
€22
Vers gemaakte ravioli gevuld met ricotta en spinazie in een saus van gele en rode kerstomaatjes, met basilicum, pijnboompitten en burrata
Linguine alle vongole
€26
Met verse "vongole veraci"
Paccheri
€27
(een napolitaanse pastasoort) met zeven soorten vis
Authentieke lasagne bolognese
€21
Een klassieke italiaanse lasagne, volledig vers en handgemaakt. Gelaagd met romige bechamelsaus, smaakvolle bologneseragù, smeltende mozzarella en geraspte parmezaanse kaas. Elk ingrediënt is zorgvuldig bereid volgens traditionele recepten, voor een rijke en volle smaakervaring
Paccheri mer kreeft
€34
Lasagna goud
€35
Vlees - en visgerechten
Black angus tagliata
€42
Met rucola en parmezaanse fondue, balsamico-reductie van modena DOC, met geroosterde aardappelen en groenten
Entrecote van black angus
€42
Met groene pepersaus, aardappelpuree en groenten in gezouten boter
Saltimbocca alla romana
€29
Saliejus, krokante rauwe ham en aardappelpuree
Filetto di branzino
€30
Zeebaarsfilet met geurige broodkorst, groenten en mediterrane saus
Polpo grigliato
€36
Gegrilde octopus-tentakels op een crème van erwten, babywortels en confitaardappelen
Cacciucco alla livornese
€28
Een traditionele toscaanse visschotel. Deze stoofpot is rijk gevuld met verschillende soorten vis en zeevruchten, gekookt in een smaakvolle tomatensaus met knoflook, wijn en kruiden. Geserveerd met geroosterd brood
Calamari fritti
€25
Octopus
€28
Zeebaars opgerold met groenten
€32
Dessert
Zabaglione met marsala en vanille-ijs
€12
Dame blanche
€12
Met chocoladeschilfers, slagroom en warme chocoladesaus
Klassieke italiaanse tiramisù
€10
Tortino caldo al cioccolato
€12
Chocoladetaartje met vanille-ijs en krokant pistachekoekje
Gekaramelliseerde gegrilde ananas
€12
Met mango-ijs en krokant bladerdeeg
Tartufo al limoncello
€10
Tartufo al pistacchio
€12
Frequently Asked Questions
At Margherita Ristorante Italiano, the chef is Margherita Mazzocchi e Giacomo Guidone.
If you plan to eat at Margherita Ristorante Italiano, the average price should be around €59. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, Margherita Ristorante Italiano is offering 30% off the 'a la carte' menu Reserve your table and enjoy your special discount now on TheFork!
Yes, Margherita Ristorante Italiano has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, Margherita Ristorante Italiano has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Margherita Ristorante Italiano has been identified as having gluten-free options on the menu.
Margherita Ristorante Italiano
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible