Menu 2025 - Maria Johanna Hoeve - Restaurant
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
mevr. J. van der Vliet
Type of cuisine
French
Menu photos (2)
All food photos (7)
Verrassingsmenu chef’s special
- 3 - gangen
- €42.5
- Wisselende gerechten geïnspireerd op het seizoen
- 4 - gangen
- €49.5
- Wisselende gerechten geïnspireerd op het seizoen
Verrassingsmenu chef’s roulette
- 3 - gangen
- €38.5
- Een mix vanaf de menukaart waarbij de chef een keuze voor u maakt
- 4 - gangen
- €45.5
- Een mix vanaf de menukaart waarbij de chef een keuze voor u maakt
Voorgerechten
- Broodplank met speltbrood p.p.
- €2.5
- Kruidenboter - tapenade - aioli
- Huisgemaakte tomatensoep
- €7.5
- Gerookte kipfilet - pesto
- Wisselende seizoenssoep
- €7.5
- Rundercarpaccio
- €12.5
- Rucola - pijnboompitten - giessenlander kaas - truffeldressing
- Charcuterie
- €18.5
- San daniele ham - bresaola - tartufo - espuma van meloen
- Gebakken coquilles asian style
- €18.5
- King boleet - espuma van wakame
- Gerookte paling
- €19.5
- Langzaam gegaarde buikspek - bloemkool vanille crème
- Carpaccio van biet
- €9.5
- Blauwe kaas beurre blanc - peer
- Burrata
- €14.5
- Tomaat - basilicum - aceto balsamico
Hoofdgerechten
- Boerderij kip - sous vide bereid
- €23.5
- Huisgemaakte pindasaus
- Gebakken biefstuk
- €29.5
- Hollandaisesaus
- Gebakken varkenshaas
- €26.5
- Blauw kaas beurre blanc
- Rundersucade
- €27.5
- Bloemkool crème - espuma van truffel
- Rosé gebakken zalmfilet
- €23.5
- Pernod saus
- Gebakken heilbotfilet
- €28.5
- Tandoori kruiden - basilicum
- Skrei-filet
- €27.5
- Aardappelmousseline met citroen en dragon - Mosterdsaus
- Gebakken coquilles
- €29.5
- Doperwten crème - gamba’s - hollandaisesaus
- Lasagne van courgette en feta
- €21.5
- Spinazie - bechamelsaus
- Groente quiche
- €21.5
- Blauw schimmel beurre blanc
- Maaltijdsalade met 2 kazen
- €17.5
- Burrata - feta - tomaat -basilicum - aceto balsamico
Supplementen
- Verse friet
- €4.5
- Gegratineerde verse friet uit de oven
- €6.5
- Cheddar - truffelmayonaise - bosui
- Salade
- €3.5
Desserts
- Tiramisu
- €9.5
- Karamel ijs - stroopwafelcrumble
- Bastogne panna cotta
- €9.5
- Kaneel ijs
- Parfait van baileys
- €9.5
- Likeur 43 - karamel saus
- Vanille ijs
- €9.5
- Stroopwafelcrumble - slagroom
- Streekgebakje
- €7.5
- Koffie/thee naar keuze - appelcompôte - gele room - slagroom
- Koffie compleet
- €9.5
- Koffie/thee naar keuze - 3 lekkernijen van banketaria - boterkoekje - likeurtje met slagroom
- Kaasplank
- €14.5
- Binnen- en buitenlandse kazen van zuivelboerderij de kuiper - vijgenbrood - compôte - noten
Koffie specialiteiten
- Irish coffee
- €8.5
- Koffie - jameson whiskey - slagroom
- Café français
- €8.5
- Koffie - grand marrier - slagroom
- Café español
- €8.5
- Koffie - tia maria - slagroom
- Caffè italiano
- €8.5
- Koffie - amaretto disaronno - slagroom
Huiswijnen - wit (glas)
- Nerea (sauvignon blanc - Spanje)
- €3.95
- Droog - wit fruit - fris
- Quay landing (chardonnay - Australië)
- €4.95
- Droog - zacht - romig
- Re teodorico (pinot grigio - Italië)
- €5.25
- Fris - rond - kruidig
Huiswijnen - rood (glas)
- Oromonte (garnacha - Spanje)
- €3.95
- Droog - rond - soepel
- Silver mine (merlot - Bulgarije)
- €4.95
- Rood fruit - zacht - soepel
Huiswijnen - rosé (glas)
- Le puits cendré (grenache - Frankrijk)
- €3.95
- Droog - verfrissend - fruitig
Witte wijnen (fles)
- Touraine (sauvignon blanc - Frankrijk)
- €29.5
- Droog - typisch sauvignon - sappig
- Escorihuela (viognier - Argentinië)
- €35.5
- Aromatisch - elegant - rond
- Monte zovo lugana (trebbiano/chardonnay-Italië)
- €47.5
- Droog - zacht - fruitig - vol
Rode wijnen (fles)
- Bomba (tempranillo - Spanje)
- €26.5
- Rood - stevig fruitig - rond
- Palomar (carmenere - cabarnet sauvignon - Chili)
- €31.5
- Droog - complex - hout gerijpt
- Fuentenarro (tempranillo - Spanje / Ribera del Duero)
- €45.5
- Stevige houtopvoeding - vol
Prosecco (fles)
- Prosecco (frizzante – Italië)
- €31.5
Huisaperitief met alcohol (glas)
- Huisaperitief met alcohol
- €8.5
- Limoncello met royal bliss
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.