Menu 2025 - Maydanoz
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Serdar
Type of cuisine
Turkish
Menu photos (3)
All food photos (56)
Koude voorgerechten
- Beyaz fasulye
- €8.2
- Limabonen met dille, rozijn, bosui, peterselie en olijfolie
- Babaganuc
- €8.8
- Op houtskool gegrild aubergine, tomaat, turkse peper met verse munt, knoflook en biologische granaatappeldressing
- Humus
- €8.9
- Kikkererwtenpuree met sesampasta, komijn, olijfolie, knoflook, sumak granaatappeldressing
- Griekse salade
- €9.5
- Tomaten, turkse peper, komkommer , fetakaas olijfolie en biologische granaatappel saus
- Cacik-tzatziki
- €6.9
- Fijngesneden komkommer met yoghurt, knoflook, munt en verse dille
- Saksuka
- €8.65
- Gefrituurd aubergine gebakken met ui, peper, rode paprika, knoflook en tomatensaus
- Tabouli salade
- €7.9
- Fijn gemalen bulgur met dille, peterselie, tomaat, bosui, granaatappel, olijfolie en biologische granaatappeldressing
- Ceviz ezmesi
- €8.6
- Gemalen walnoten, broodkruimels, tomaatpasta, paprikapasta en granaatappeldressing
- Gavurdag salatasi
- €9.6
- Fijn gesneden tomaten, ui, zoetpeper, peterselie, sumak, olijfolie en granaatappel saus met walnoten
- Acili peynir (pittige kaas)
- €8.4
- Feta, roomkaas, olijfolie, komijnzaad, knoflook, ui, chilipoeder en oregano
- Mix meze of tapas (verrassing van de kok) - twee personen
- €45
- Combinatie 3koud en 3warme van voorgerechten
- Mix meze of tapas (verrassing van de kok) - drie personen
- €65
- Combinatie 5koud en 4 warme van voorgerechten
Warme voorgerechten
- Maydonoz kalamar
- €9
- Op houtskool gegrilde gemarineerde calamaris gevuld met walnoten en tijm
- Sigara boregi (6 stuks)
- €7.5
- Gefrituurde bladerdeeg gevuld met aardappelpuree en kruiden
- Karides güvec
- €9.8
- Ovenschotel met garnalen, ui, rode paprika, turkse peper, knoflook en tomatenpuree.
- Maydanoz sigara boregi (6 stuks)
- €7.5
- Gefrituurde bladerdeeg gevuld met aardappelpuree, ui, tomatenpuree en dille
- Icli kofte (2 stuks)
- €7.6
- Gefrituurde Bulgur ballen gevuld met gehakt, ui, walnoten, kruiden geserveerd met Tzatziki
- Balli keci peynir
- €8.5
- Geitenkaas uit de oven, geserveerd met honing en walnoten
- Domatesli mantar (3 stuks)
- €8.4
- Gevulde champignons met pesto, gedroogde tomaten en lente-ui uit de oven
- Misket kofte
- €8.1
- Kleine gehaktballetjes gebakken in de oven met groenten, tomatenpuree en kruiden
- Peynirli mantar (3 stuks)
- €8.5
- Gevulde champignons met geitenkaas, schimmelkaas ,dille, rozijn uit de oven
- Ispanak
- €6.8
- Gebakken spinazie met ui, paprika, rozijn, turkse peper, tomatenpuree, en kruiden
- Kofte (3 stuks)
- €8.1
- Gekruid gehaaktballetjes; gegrilde op houtskool
- Kuzu sis kebap meze (1 stuks)
- €10.2
- Gemarineerde lamshaas spies gegrild op houtskool
- Kuzu pirzola meze (2 stuks)
- €11.3
- Gemarineerde en op houtskool gegrilde lamskoteletten
- Tavuk sis meze (1 stuks)
- €8.8
- Gemarineerde en op houtskool gegrilde kipkarbonade
- Beyti meze (1 spies)
- €8.9
- Op houtskool gegrilde gekruide lamsgehakt, opgerold in wrap, geserveerd knoflookyoghurt met tomatensaus en roomboter of olijfolie
- Maydanoz sebze meze (een spies)
- €7.9
- Gemarineerde en gekruide groenten mix op houtskool gegrilde; geserveerd met knoflookyoghurt, tomatensaus en roomboter of olijfolie
- Linzensoep
- €7.1
- Rode linzen, wortel, aardappel en kruiden
Houtskool grill & oven gerechten
- Kuzu sis kebap
- €25.7
- Gemarineerde lamshaas gegrild op houtskool
- Tavuk sis kebap
- €22.5
- Gemarineerde kipvlees gegrild op houtskool
- Kuzu pirzola
- €27.4
- Gemarineerde lamskoteletten gegrild op houtskool
- Beyti
- €23.9
- Op houtskool gegrilde gekruide lamsgehakt, opgerold in wrap, geserveerd knoflookyoghurt met tomatensaus en roomboter of olijfolie
- Mix grill
- €28.9
- Gemarineerde lamsvleespies, lamskotelet, kip sis en kofte gegrild op houtskool
- Etli firin kebap
- €24.9
- Gemengde groenten en lamshaas, knoflook, tomatenpuree en kruiden gebakken in de oven
Visgerechten
- Dorade
- €27.5
- Gemarineerde dorade gegrild op houtskool
- Zalmmoot
- €26.9
- Gemarineerde zalmmoot gegrild op houtskool
Vegetarische gerechten
- Imam bayildi
- €19.5
- Aubergine uit de oven gevuld met turkse peper ui, rode paprika, diverse verse kruiden en tomaatsaus
- Maydanoz sebze
- €20.7
- Gemarineerde en gekruide groenten mix op houtskool gegrilde; geserveerd met hummus, tomatensaus en olijfolie
Dessert
- Baklava
- €8
- Gevulde bladerdeeg met pistachenoten met siroop
- Baklava met ijs
- €8.1
- Twee stuks baklava en een bolletje ijs met slagroom
- Dondurma
- €7.4
- Diverse smaken ijs geserveerd met slagroom
- Kabak tatlisi
- €7.6
- Pompoen gebakken in oven met siroop geserveerd met tahini en walnoten
- Kunefe
- €8.7
- Knapperig gebakken, boterig sliertjesdeeg, kadayif genaamd, gevuld met kaas met zoete suikersiroop
Frisdranken
- Water rood - blauw
- €3
- Cola, cola zero, fanta, tonic
- €3.5
- Sinaasappelsap, appelsap, bitter lemon, tonic, ijsthee, gingerale
- €3.5
- Fles water blauw of rood 75 cl
- €6.9
- Water servis 1lt
- €3
Bieren
- Heineken draft beer - large
- €3.8
- Efes (turkish beer)
- €4
- Ijwit beer
- €5.5
Likeuren
- Amaretto, sambuca, drambuie, cointreau, grand marnier
- €6.5
- Jameson, jack daniels, calvados, vodka
- €7
- Glas raki of dubbel
- €5.5
- Yeni raki fles 20 cl
- €28.5
- Tekirdag raki fles 35 cl
- €38.5
- Tekirdag gold fles 20 cl
- €31.5
- Beylerbeyi gobek bottle 20 cl
- €32.5
Hot beverages
- Koffie, thee, espresso
- €3.2
- Cappuccino, koffie verkeerd
- €3.5
- Dubbele espresso
- €3.5
- Verse muntthee
- €3.5
- Gemberthee
- €3.5
- Turkse koffie
- €3.2
- Irish coffee, french coffee, italian coffee
- €8.3
- Warm water
- €1.5
Huiswijn
- Glas
- €5.3
- Karaf 1/2 liter
- €19.5
- Fles huiswijn
- €24.3
- Fles prosecco
- €26.5
- Zoet witte wijn 25cl
- €11
- Rose 25cl
- €11
Rode wijn
- Yakut
- €26.8
- Vin-art kalecik karası, syrah
- €38.3
- Dlc shiraz
- €38.5
- Antik
- €32.5
- Karma shiraz - boğazkere
- €49
- Pendore
- €57
- Signium
- €65
Witte wijnen
- Cankaya
- €26.8
- Een droge, witte wijn van het wijnhuis kavaklidere. Gemaakt uit de vroege oogst van narice, semillon en emir. Licht van kleur, zacht van smaak maar met een krachtige afdronk. Behoudt lang zijn oorspronkelijke frisheid.
- Antik
- €31.5
- Deze wijn bestaat uit een belending van de narince-, de sémillon- en de emir druif, (een oorspronkelijke turkse druif) die een levendige wijn oplevert, met een gedistingeerd bouquet. De smaak roept associaties op met meloen peer en een vleugje citroen.
- Vin-art narince & chardonnay
- €38.5
- Een belending van de narince- en chardonnay druif die gegist en gerijpt is in franse eiken vaten. De wijn heeft een uitgesproken smaak van citrusvruchten, witte vruchten en linde, evenals een vleugje karamel en vanille.
- Karma chardonnay - narince
- €47
- Sarafin chardonnay
- €65
- Het gistingsproces van deze druif verloopt volgens het "sur lie" proces, hetgeen de wijn een fluweelzachte smaak geeft. De kleur is lichtgeel, de smaak ingetogen met tonen van meloen en amandelen. De wijn is een goede begeleider bij kalfsvlees, gevogelte en visgerechten als tonijn en zalm.
Rosé
- Lal
- €26.8
- Een favoriete wijn van de inheemse turkse druif clakarasi. De wijngaarde zijn aangeplant bij de egeïsche zee. de kleur van deze elegante rosé is zalmroze, smaak fris, fruitig en rijk aan aroma's van aardbei en perzik.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.