Menu 2025 - Mej. Janssen
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Tim Vulperhorst
Type of cuisine
French
Menu photos (1)
All food photos (15)
Voor
- Brood en Dips
- €4.25
- Oester (Fine De Claire)
- €3.1
- met komkommer en olijf-limoen vinaigrette
- Runder Carpaccio
- €11.25
- met truffelmayonaise en Old Amsterdam
- Vitello Tonato
- €9.75
- met tonijnmayonaise en appelkappertjes
- Coquilles
- €13.5
- met gedroogde ham en groene asperge
- Geroosterde Tonijn
- €12.75
- wasabi mayonaise, wakame en furikake
- Zalm Tartaar
- €12.5
- met krokante tempura van zeewier
- Wijngaardslakken
- €11.25
- 12 stuks in kruidenboter met stokbrood
- Burrata
- €9.5
- met gemarineerde groene asperges in balsamico
- Steak Tartaar
- €12.5
- met bijpassende garnituren
- Plateau Mej. Janssen
- €12.5
- 2 personen
- parfiat van oreo
- €7.5
- brood met dips
- €3.5
- Vitello tonatto
- €9.5
- Geroosterde tonijn
- €12.5
- Sukade van Kalf
- €23.5
- Mixed grill
- €21.5
- Eendenborst filet
- €22.5
- frietjes
- €2.5
Soep
- Soep Van De Dag
- €6.5
Hoofd
- Gebraden Eendenborst
- €22.5
- met hoisinjus
- Surf en Turf
- €27.5
- met ribeye en coquilles
- Black Angus Ribeye
- €26.5
- met kruidenboter
- Malse Spareribs
- €18.95
- met teriyaki en sesam
- Tournedos
- €26.5
- (lady size 150 gram) met een jus van rode wijn
- Tournedos
- €31.5
- (gentleman size 200 gram) met een jus van rode wijn
- Extra Eendenlever
- €5.5
- Runder Bavette
- €23.5
- met een jus van zwarte bonen en knoflook
- Mixed Grill
- €20.5
- met 3 sausjes
- Kalfssukade
- €23.5
- in de jus van oma's suddervlees
- Zalmfilet
- €21.5
- met een geroosterde sesamsaus
- Vegetarisch
- €19.5
- krokant gebakken camembert
- Catch of the Day
- (Al deze gerechten worden geserveerd met een aardappel en groentegarnituur)
Bij Het Hoofd
- Gemengde Salade Mej. Janssen
- €5.75
- met feta en balsamico dressing
- Choco Janssen
- €7.75
Dranken
- Fles water
- €3
- Koffie
- €2.4
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.