Menu 2025 - MESA Bennebroek
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
September 30, 2025
Chef
Koen Vrugt
Type of cuisine
European
Menu photos (3)
All food photos (10)
Voorgerechten
- Carpaccio a la cipriani
- €14
- Black angus ossenhaas met truffelmayonaise, parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en rucola
- Uiensoep
- €9.5
- Vers getrokken soep van witte uien met kaascroutons en stokbrood
- Truffel kroketjes (3 stuks)
- €15
- Met vegan aioli en peterselie
- Pizza van tonijn
- €16
- Papadum met een carpaccio van tonijn, wakame salade en wasabi mayonaise
- Gamba’s piri-piri
- €15
- Gamba’s met kop, piri-piri kruiden, citroen, peterselie en brood
- Romige bospaddenstoelen soep
- €9.5
- Geserveerd met stokbrood
- Coquilles saint-jacques gratinées
- €14.5
- Coquilles in een romige kerriesaus, geserveerd in hun schelp, gegratineerd met oude kaas
- Garnalen kroketjes van holtkamp (3 stuks)
- €15
- Met toast, gefrituurde peterselie en groene mosterdmayonaise
- Pasta parmezaan
- €24.5
- Aan tafel bereidt in een parmezaanse kaas met grappa, geraspte parmezaan, peper en pijnboompitten
- Carpaccio van rode biet met een heerlijke geitenkaas
- €14.5
- Geitenkaas geserveerd op een carpaccio van gerookte biet
- Mesa broodplank
- €7
- Met vegan kruiden-aioli, olijfolie en tapenade
Hoofdgerechten
- Tournedos au poivre
- €34.5
- Gebakken zuid-amerikaanse runderhaas 180 gr met pepersaus. Ook als tournedos
- Aziatische ossenhaaspuntjes
- €29.5
- Gewokt en geserveerd op een frisse salade met een soja-sesamsaus
- Geconfijte eendenbout
- €29.5
- Geserveerd met zuurkoolstampot met calvadosjus
- Spare-ribs sweet of hot
- €25
- Gemarineerd met ketjap, knoflook, sambal, sereh, komijn, gember en laurier
- Kip sate
- €22.5
- Met huisgemaakte atjar, zoete aardappel friet, huisgemaakte mayonaise, satésaus en kroepoek
- Zeebaars thermidor
- €28.5
- Filet van zeebaars, uit de oven geserveerd op gebakken spinazie met een beurre blanc en gegratineerd met oude kaas
- Tarbotine
- €29.5
- Gebakken tarbotine ( kleine tarbot ong. 400 gram) geserveerd met beurre noisette
- Gamba’s a la plancha
- €26.5
- Body peel gamba’s gemarineerd met piri-piri kruiden geserveerd met stokbrood
- Pasta parmezaan
- €24.5
- Aan tafel bereidt in een parmezaanse kaas met grappa, geraspte parmezaan, peper en pijnboompitten
Side dishes
- Mesa broodplank
- €7
- Frisse salade
- €6
- Groente van het seizoen
- €6
- Pasta parmezaan
- €12.5
- Huisgemaakte friet met mayonaise
- €6
- Extra mayonaise of ketchup
- €1.5
Nagerechten
- Dame blanche
- €10
- Romig vanille-bourbon ijs met warme chocoladesaus en verse slagroom
- Hemelse modder
- €11
- Luchtige chocolademousse met een toefje verse slagroom
- Crème brûlée
- €10
- Vanille crème met gekarameliseerde rietsuiker
- Île flottante
- €10
- Drijvend eiland van meringue, in een mooie volle vanillesaus
- Plateau fromage
- €15
- Te bestellen voor 1 of 2 personen. 4 soorten kaasjes met notenbrood
- Stoofpeer
- €11.5
- Geserveerd in hangop van griekse yoghurt, aangemaakt met sinaasappel en kaneel, daarbij een bolletje salted karamel-ijs
- Scroppino
- €9.5
- Luchtig drankje van citroenijs, (luchino)wodka, prosecco en limoncello
- Espresso martini
- €11.5
- Cocktail van (luchino)wodka, kahlua, espresso en caramel siroop
- Affogato
- €7.5
- Vanille room bourbon-ijs overgoten met een hete espresso
- Madeleines per stuk
- €1.5
- Huisgemaakte madeleines geserveerd met poedersuiker
- Chovali bonbons p/st
- €2.25
- Smaken: stroopwafel/ citrus cheesecake/ koffie bastogne
- Crêpes suzette flambée
- €15
- Aan tafel bereidt met à la minute gemaakte caramel/sinaasappelsaus, citroenzeste, grand-marnier en een bolletje vanille bourbon ijs
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.