Menu 2025 - Momenti Italian Cuisine
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 14, 2025
Chef
Marco Lupi
Type of cuisine
Italian
All food photos (74)
Starter
- Tagliere di salumi e formaggi importati dall'Italia
- €19
- Plankje met geïmporteerde charcuterie en kazen
- Vitello tonnato
- €16
- Kalfsmuis met saus van tonijn, mayonnaise, ansjovis en kappertjes
- Melanzana alla parmigiana
- €15
- Aubergine met parmezaanse kaas
- Flan patate e porri, fonduta di pecorino, tartufo fresco
- €16
- Aardappel en prei flan met pecorino fondue en zwarte truffle
- Caponata in agrodolce, burrata e mandorle
- €16
- Siciliaanse zoet zure caponata , burrata en geroosterde amandelen
- Prosciutto di pesce spada di nostra produzione, speziato e stagionato 3-4 settimane, servito con insalata di finocchi e una vinaigrette all'arancia
- €16
- Huisgemaakt zwaardvis ham 3-4 weken gerijpt, gekruid met paprika, zwarte pepper en rozemarijn, geserveerd met venkel en sinaasappel vinaigrette
- Mix of starters taste ( minimum for 2 people )
- €25
- Mix of starters selected from our Chef served with a charcuterie of cheese and salumi
- To snack with our aperitif cocktails ( ideal for 2 people )
- €15
- Taralli, olives and dry tomato in olive oil
- Pane lievitazione naturale con olio extravergine d Oliva
- €5.5
Main Course
- Gnocchi fatti in casa con pesto, mandorle tostate e pomodori secchi
- €21
- Huisgemaakt gnocchi met pesto, geroosterde amandelen en droge tomaten
- Tagliolini fatti a mano con ragu di cervo
- €24
- Huisgemaakt tagliolini met hert ragu
- Tagliolini fatti a mano con ragù di agnello
- €22
- Huisgemaakt tagliolini met lam ragù
- Ravioli ripieni di ricotta, parmigiano, noce moscata e funghi con burro e tartufo nero
- €32
- Huisgemaakt ravioli gevuld met ricotta, parmezaanse, nootmuskaat en paddestoelen in bother en zwarte truffle saus
- Gulash Triestino con purè di patate
- €29
- Gestoofde kalfswang in tomaten-paprikasaus, met aardappelpuree
- Anguilla affumicata ripiena di pangrattato, uvetta, pinoli, alloro, pecorino, cipolla servita su una crema di piselli
- €29
- Gerookte paling gevuld met paneermeel, rozijnen, pijnboompitten, lauriel, pecorino en ui op erwtencrème
- Coniglio in porchetta servito con patate arrosto e salsa demi-glace
- €32
- Konijn rollade gevuld met lardo ( varkensvet ) Italian kruiden geserveerd met gebakken aardappels en demi-glace saus
Dessert
- Panna cotta al cocco, cioccolato bianco bruciato gel al mango e frutto Della passioneo ge
- €13
- Kokos pannacotta, verbrande witte chocolate, mango en passievrucht
- Fungamisu
- €14
- Chef "Dit is geen tiramisu!"
- Torta Pistocchi
- €12
- Purè chocoladetaart
- Assoluto limone, ganache al limone, crema inglese al limone, sabble al limone, gel al limone, limoni canditi
- €14
- 5 verschillende citroenconsistenties
Drinks
- Bottle of water
- €5.5
- Coffee
- €3
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.