Menu 2025 - Muggels by Gijs
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 15, 2025
Chef
Gijs Hoevenaars
Type of cuisine
International
All food photos (11)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Permanent TheFork offer
Permanent TheFork offer
Available from Aug 14 to Dec 18
No availability currently
No availability currently
Permanent TheFork offer
Voorgerechten
- Bluefin Tonijn – Five Spice – Merg – Soja
- €24
- Sashimi van Balfegó tonijn met buikspek van de Bbq, gel van teriyaki, avocadocrème, zoetzure Myoga en vinaigrette van citrus en soja Gebakken Balfegó tonijn met five spice, een crème van kokos en curry Merg van Balfégo tonijn gebrand en gemarineerd met ponzu
- Rundertartaar – Rundersukade – Aardse Groenten
- €23
- Handgesneden rundertartaar en dungesneden gerookte ossenhaas met een crème van eidooier, krokant en crème van aardpeer, zoetzuur van Chioggia biet, rammenas en radijs Gestoofde rundersukade met schuim van knolselderij en aardappelkaantjes
- Pastinaak – Schorseneren – Mandarijn
- €18
- Toffee van Pastinaak, schorseneren gegaard in melk, chips van schorseneren, geroosterde mini pastinaak, ingelegde biet, hazelnoot, truffel, ijs van aardappel, gel en vinaigrette van mandarijn
Tussengerechten
- Coquille – Varkenswang – Ui
- €24
- Gebakken coquilles met gestoofde varkenswang, ibericoham, krokant van zwoerd, meloes ui, snijbiet, uiencrème en saus van massaman curry
- Parelhoender – Ganzenlever – Pastrami
- €26
- Lamellen van gerookte parelhoender en ganzenlever met gekonfijte aardappel, paddenstoelen, rode kool, koolrabi, postelein en jus van gevogelte
- Rendang – gefermenteerde kool – soja
- €24
- Indisch stoofvlees met gefermenteerde kool en een jus van soja
Hoofdgerechten
- Zeeduivel – Aardpeer - Zuurkool
- €33
- Zeeduivel op de graat gebakken, zuurkool, gerookte aardpeer, crème en krokant van aardpeer, gestoofde palmkool en aardappel-spekrösti
- Zeetong – klassiek
- €52
- Gebakken zeetong 500/600 gram met braadjus, citroen en peterselie
- Hert – Kweepeer – Paarse Mosterdus
- €38
- Gebakken hertenkalf met tarte tatin van kweepeer, knolselderpuree, gekarameliseerde appel, spruitjes met spek en saus van paarse mosterd
- Tournedos Rossini – Truffel saus
- €55
- Argentijnse Black Angus tournedos 200 gram met gebakken ganzenlever, truffel en saus van truffel
- Japanse wagyu – A5 – miso
- €82
- Japanse wagyu entrecote A5 200 gram geserveerd met jus van miso
- Spitskool rendang – gefermenteerde kool
- €24
- Indische stoof van spitskool met gefermenteerde kool en een jus van sereh
Bijgerechten
- Bloemkool – Komkommer – Spices
- €9
- Koreaanse bloemkool met zoetzure komkommer en rode ui, sesam, bosui en spicy dip
- Artisjok – Yoghurt – Groene Kruiden
- €11
- Gegaarde artisjok met dip van yoghurt, knoflook en groene kruiden
- Aardappelgratin – truffel – comté
- €9
- Aardappel uit odiliapeel gegratineerd met truffel en comté kaas
Dessert
- Banaan – Rum - Toffee
- €15
- Crèmeux van banaan en pure chocolade, gebakken banaan afgeblust met rum, toffee van gecondenseerde melk en banaan, sorbet van banaan
- Kokos – Mango – Passievrucht
- €15
- Mousse van kokos met passievrucht/mango crème, compote van mango, papaja, ananas en lychee, sorbet van mango en passievrucht, gekonfijte rode peper en vinaigrette van tropisch fruit met sakura blad
- Mandarijn – Chocolade – Grapefruit
- €15
- Mousse van mandarijn met een vulling van vanille en specerijen, biscuit van chocolade, vinaigrette van grapefruit, krokant van chocolade met parelmoer en ijs van chocolade.
- Selectie van kazen
- €17
- 5 Soorten kaas geserveerd met ananas-chili marmelade, bospeen marmelade, vijgen chutney, brood en gebrande noten
Seizoensmenu
- 3 - Gangen
- €60
- 3-Gangen verrassingsmenu | volledig seizoensgebonden | op woensdag, donderdag en zondag
- 3 - Gangen all-in
- €90
- 3-Gangen verrassingsmenu | volledig seizoensgebonden | op woensdag, donderdag en zondag
Menu van de chef
- 4 - Gangen
- €70
- Speciaal samengesteld om uw culinaire zintuigen te prikkelen | geserveerd per tafel
- 5 - Gangen
- €85
- Speciaal samengesteld om uw culinaire zintuigen te prikkelen | geserveerd per tafel
- 6 - Gangen
- €100
- Speciaal samengesteld om uw culinaire zintuigen te prikkelen | geserveerd per tafel
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.