Menu 2025 - Napoli
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Gerardo Cannavacciuolo
Type of cuisine
Pizzeria
All food photos (59)
Starter
- Insalata Caprese
- €12
- Salade met Mozzarella di Bufala, tomaat en basilicum
- Carpaccio al Parmigiano
- €14
- Ossenhaas Carpaccio met naar keus rucola of ijsbergsla, bereid aan tafel met olijfolie extra vergine en Parmigiano
- Antipasto Napoli
- €17.5
- Een heerlijke proeverij van verschillende soorten koude voorgerechten. Met onder andere Carpaccio, Salami’s, Mozzarella di Bufala en Prosciutto San Daniele
- Vitello Tonnato
- €15.5
- Gemarineerd Kalfsvlees met apart geserveerde huisgemaakte Tonijnsaus
- Melanzane in Carrozza
- €12.5
- Gebakken aubergines gegratineerd met tomaat, Mozzarella, Parmigiano en basilicum
- Sauté di Vongole
- €14
- Venusschelpen bereid met eerste persing olijfolie, witte wijn, knoflook en pikante rode pepers uit Calabria
Main Course
- Pasta al Parmigiano di Gerardo
- €19
- Al ruim 30 jaar geleden door Gerardo bedacht, met Whisky geflambeerde Parmigiano Reggiano, geserveerd met groene Spaghetti
- Sacchetti di Pera al Gorgonzola
- €17.5
- Verse pasta gevuld met peer en Parmigiano in een Gorgonzolasaus
- Lunette al Tartufo
- €18
- Verse pasta gevuld met truffelpuree en Ricotta geserveerd met een boter salie saus
- Spaghetti con Vongole
- €21
- Spaghetti met venusschelpen bereid met olijfolie, witte wijn, pikant en knoflook
- Spezzatino di Vitello al Gorgonzola
- €24.5
- Gesneden Kalfshaas in een romige Gorgonzolasaus geserveerd met Tagliatelle
- Spezzatino di Manzo alla Crema di Tartufo
- €24
- Gesneden Ossenhaas in een zwarte truffel crèmesaus, geserveerd met wisselende pasta soorten
- Spigola Napoli
- €29.5
- Zeebaars met tomaat, kappers, olijven en knoflook
- Piccata Milanese
- €34.5
- Dit gerecht is bekroond met de eerste prijs “Cuoco d’oro Internazionale 1975” en bestaat uit drie ‘piccata’ van Kalfsmedaillons met gemarineerde groente
Pizza
- Pizza Margherita
- €9
- tomaat, mozzarella en basilicum
- Pizza Regina
- €12.5
- tomaat, mozzarella di bufala, basilicum
- Pizza Napoli
- €10
- tomaat, mozzarella, verse champignons en paprika
- Pizza Pompei
- €11
- tomaat, mozzarella, beenham en verse champignons
- Pizza Capricciosa
- €12.5
- tomaat, mozzarella, beenham, ansjovis, verse champignons en olijven
- Pizza ai Quattro Formaggi
- €13
- tomaat, mozzarella, parmigiano reggiano, provolone en gorgonzola
- Pizza Sorrento
- €14
- tomaat, mozzarella, verse champignons, paprika, uien, beenham en salami
- Calzone Marinata
- €16.5
- dubbelgevouwen pizza gevuld met tomaat, mozzarella, tonijn, verse zalm, ansjovis, mosselen en garnalen
Dessert
- Tiramisú
- €8
- Traditionele huisgemaakte Tiramisú op basis van Marscarpone en Espresso
- Duo di Tartufo
- €8
- Combinatie van donkere en witte chocolade truffelijs
- Panna Cotta ai Frutti di Bosco
- €7.5
- Panna Cotta met bosvruchten
- Torta Caprese
- €6.5
- Amandel chocolade taart met vanille saus en slagroom
- Sgroppino Limone
- €9.5
- Aan tafel geklopte frisse limoen shake met Prosecco en Vodka
- Grand Dessert Napoli
- €15.5
- Een combinatie van verschillende zoete lekkernijen uit Italië. Uitermate geschikt om met zijn tweeën te delen of om er alleen van te genieten
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.