Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Gerardo Cannavacciuolo
Type of cuisine
Pizzeria
All food photos (39)
+35
Starter
Insalata Caprese
€12
Salade met Mozzarella di Bufala, tomaat en basilicum
Carpaccio al Parmigiano
€14
Ossenhaas Carpaccio met naar keus rucola of ijsbergsla, bereid aan tafel met olijfolie extra vergine en Parmigiano
Antipasto Napoli
€17.5
Een heerlijke proeverij van verschillende soorten koude voorgerechten. Met onder andere Carpaccio, Salami’s, Mozzarella di Bufala en Prosciutto San Daniele
Vitello Tonnato
€15.5
Gemarineerd Kalfsvlees met apart geserveerde huisgemaakte Tonijnsaus
Melanzane in Carrozza
€12.5
Gebakken aubergines gegratineerd met tomaat, Mozzarella, Parmigiano en basilicum
Sauté di Vongole
€14
Venusschelpen bereid met eerste persing olijfolie, witte wijn, knoflook en pikante rode pepers uit Calabria
Main Course
Pasta al Parmigiano di Gerardo
€19
Al ruim 30 jaar geleden door Gerardo bedacht, met Whisky geflambeerde Parmigiano Reggiano, geserveerd met groene Spaghetti
Sacchetti di Pera al Gorgonzola
€17.5
Verse pasta gevuld met peer en Parmigiano in een Gorgonzolasaus
Lunette al Tartufo
€18
Verse pasta gevuld met truffelpuree en Ricotta geserveerd met een boter salie saus
Spaghetti con Vongole
€21
Spaghetti met venusschelpen bereid met olijfolie, witte wijn, pikant en knoflook
Spezzatino di Vitello al Gorgonzola
€24.5
Gesneden Kalfshaas in een romige Gorgonzolasaus geserveerd met Tagliatelle
Spezzatino di Manzo alla Crema di Tartufo
€24
Gesneden Ossenhaas in een zwarte truffel crèmesaus, geserveerd met wisselende pasta soorten
Spigola Napoli
€29.5
Zeebaars met tomaat, kappers, olijven en knoflook
Piccata Milanese
€34.5
Dit gerecht is bekroond met de eerste prijs “Cuoco d’oro Internazionale 1975” en bestaat uit drie ‘piccata’ van Kalfsmedaillons met gemarineerde groente
Pizza
Pizza Margherita
€9
tomaat, mozzarella en basilicum
Pizza Regina
€12.5
tomaat, mozzarella di bufala, basilicum
Pizza Napoli
€10
tomaat, mozzarella, verse champignons en paprika
Pizza Pompei
€11
tomaat, mozzarella, beenham en verse champignons
Pizza Capricciosa
€12.5
tomaat, mozzarella, beenham, ansjovis, verse champignons en olijven
Pizza ai Quattro Formaggi
€13
tomaat, mozzarella, parmigiano reggiano, provolone en gorgonzola
Pizza Sorrento
€14
tomaat, mozzarella, verse champignons, paprika, uien, beenham en salami
Calzone Marinata
€16.5
dubbelgevouwen pizza gevuld met tomaat, mozzarella, tonijn, verse zalm, ansjovis, mosselen en garnalen
Dessert
Tiramisú
€8
Traditionele huisgemaakte Tiramisú op basis van Marscarpone en Espresso
Duo di Tartufo
€8
Combinatie van donkere en witte chocolade truffelijs
Panna Cotta ai Frutti di Bosco
€7.5
Panna Cotta met bosvruchten
Torta Caprese
€6.5
Amandel chocolade taart met vanille saus en slagroom
Sgroppino Limone
€9.5
Aan tafel geklopte frisse limoen shake met Prosecco en Vodka
Grand Dessert Napoli
€15.5
Een combinatie van verschillende zoete lekkernijen uit Italië. Uitermate geschikt om met zijn tweeën te delen of om er alleen van te genieten
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Napoli, the average price should be around €46. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Napoli, the chef is Gerardo Cannavacciuolo.
Yes, Napoli has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Napoli has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Napoli has been identified as having organic food options on the menu.
Absolutely, Napoli has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Napoli has been identified as having local food on the menu.
Napoli
Book a table for
Book for free
🔥 Already 22 bookings today
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible