Menu 2025 - Pampus
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Remon Kroon
Type of cuisine
French
Menu photos (1)
All food photos (25)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Voorgerechten
- Uiensoep
- €8.75
- Onze ‘klassieker’ met kaascrouton
- Huisgerookte eenden borst
- €15.75
- Met een crème van pompoen en mousse van eekhoorntjesbrood
- Terrine van iberico
- €14.75
- Ham en rilette van iberico, eendenlever en een abrikozen gelei
- Ceviche van heil bot en limoen
- €15.25
- Met limoenmayonaise, zwarte sesam en vadouvan
- Steak tartaar
- €14.5
- Deze rauwe klassieker met ei/sjalot/augurk hoort in elke bistro thuis, bestel hem als voor- of hoofdgerecht
- hollandse garnalencocktail
- €16
- De lekkerste “hollandse” garnalen met whiskysaus en toast van zuurdesembrood
- Etagère proeverij (vanaf 2 personen) (p.p)
- €16.5
- Diverse voorgerechten op een etagère gepresenteerd
Main Course
- Hammetje van eend
- €25.5
- Gekonfijte en gevulde eendenbout met rozemarijnjus
- Koningsvis en gamba
- €26.5
- Op de huid gebakken met gamba`s en een tartelette van doperwten en een hollandaise saus met een vleugje citroen
- Ossobuco milanese
- €27.5
- De italiaanse klassieker gestoofde kalfsschenkel met rode wijn en risotto
- Hert
- €29.5
- Licht gerookte hertenbiefstuk met een warme rillette van hertenstoof, bospaddenstoelen, crème van aardpeer en een wildjus
- Kalfsproeverij
- €31.5
- Rosé gebakken kalfsoester en langzaam gestoofde kalfswang met een bitterbal van kalfszwezerik en rode port jus
- Tournedos van ossenhaas
- €33.5
- Heerlijke malse haasbiefstuk met truffeljus
- “Dry aged” entrecote du boeuf (300 gram)
- €35
- 10 weken gerijpt, op het bot gegaarde entrecote met sjalottenjus
Desserts
- Baba au rhum
- €9.5
- Gedrenkt in “beek” sinaasappel rum met vanille ijs en slagroom
- Crème brulee van vanille
- €9.5
- Met als extra een ijslolly van nougat
- Panna cotta van framboos
- €9.5
- Met mascarpone en witte chocolade ijs
- Café gourmand
- €8.5
- Heerlijke koffie of espresso met een selectie van lekkernijen
- Moelleux van pure chocolade
- €11
- Chocolade, lava- taartje, met mascarpone ijs
- Kaasbordje
- €13.5
- Diverse soorten harde en zachte kazen met perenstroop en ambachtelijk brood
- Grand dessert pampus
- €16.5
- Een proeverij van desserts en ijs
Bij de borrel
- Proefplank pampus (p.p.)
- €7
- Ham, worst, olijven, gerookte amandelen, kaas, brood en smeersels (vanaf 2 pers)
- Olijven portie
- €3.5
- Brood en kruidenboter
- €4.5
- Bourgondisch plukbrood uit de oven, gevuld met brie en kruidenboter
- €9.5
- Gerookte amandelen
- €3.5
- Bitterballen rund (8 stuks)
- €6.5
Salades en assiettes
- Salade nicoise
- €17.5
- Kropsla, tonijn, ei, tomaat en boontjes
- Ceasar salad
- €17.5
- Salade, kip, spek, parmezaan en croutons
- Hors d'ouvre
- €17.5
- Een bord vol met vleeswaren, vis, salade, tapenade en toast
- Salade perigord
- €17.5
- Gerookte eendenborst, gekonfijte bout, walnoot, toast en eendenlever
- Salade charcuterie
- €14.5
- Frisse salade met ham, worstsoorten en augurkjes
Schaal en schelpdieren
- Escargots a la bourguignonne
- €12
- Slakken in knoflookboter met brood
- Gamba's met aioli
- €12.5
- (8 stuks, koud geserveerd)
- Oesters 1 stuks
- €3
- 6 gegratineerde oesters
- €19.5
- Met oude kaas en geturfde whiskey gegratineerd
- Hele kreeft "thermidor"
- €36
- Gegratineerd met bechamelsaus, cognac en gruyere
- Fruits de mer (vanaf 2 personen) (p.p.)
- €39.5
- Koud plateau van schaal en schelpdieren met o.a. oesters, Krabpoten, hollandse garnalen, alikruiken, gamba`s, ½ kreeft p.p.
4 gangen verrassingsmenu
- Laat u in 4 gangen verrassen
- €50
- Door ons team, de seizoenen en de franse keuken*
- Laat u in 5 gangen verrassen
- €57
- Door ons team, de seizoenen en de franse keuken*
- Laat u in 6 gangen verrassen
- €64
- Door ons team, de seizoenen en de franse keuken*
Specialiteit van de bistro
- Elzasser zuurkool
- €22.5
- Met o.a., rookworst, gerookt spek, procureur en dijon mosterd
Extra te bestellen
- Vergietje friet (p.p)
- €3.95
- Onze befaamde huisgemaakte frieten
- Gemengde groene groente melange (p.p)
- €3.95
- Met kruidenboter
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.