Menu 2025 - Pietje Pek
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
September 9, 2025
All food photos (23)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Voorgerechten
- Uiensoep met kaas
- €15
- Vissoep met rouille en kaas
- €19
- Scampi's in lookroom 6st.
- €19
- Kikkerbillen in look of room
- €21
- Foie gras van eend met vienconfituur en toast
- €21
- Kaaskroketten
- €18.5
- Garnaalkroketten
- €22
- Zalmtartaar met zeekraal en limoenschijfje
- €23
- Gegrilde gamba's met tartaarsaus
- €26
- halve kreeft met zijn garnituur
- €28
- Oesters 6 stuks
- €18
- Gegratineerde oesters 6 stuks
- €21
- Gegratineerde sint-jakobsnootjes
- €24
Salades
- Salade met feta en oliven
- €24
- Salade met geitenkaas en spek
- €24
- Salade met gerookte eendenborst
- €24
- Salade van de chef
- €28
- Salade met 1/2 kreeft
- €28
Fondues
- Kaasfondue op z’n zwitsers (min. 2 personen) - p.p
- €36
- Met gerookte ham geserveerd met sla en brood. Geserveerd met sausjes, sla en verse handgesneden frietjes
- Kaasfondue op z’n zwitsers (min. 2 personen) - p.p
- €38
- Met groentjes en krielaardappels geserveerd met sla en brood. Geserveerd met sausjes, sla en verse handgesneden frietjes
- Vleestondue's (in olie) (min. 2 personen) - p.p
- €36
- Gemengd (verschillende vleessoorten zoals rund, kalkoen, varken, ...)
- Vleestondue's (in olie) (min. 2 personen) - p.p
- €38
- Enkel rundvlees. Geserveerd met sausjes, sla en verse handgesneden frietjes
Vleesgerechten
- Côte à l'os belgische selectie
- €38
- Geserveerd met salade en verse handgesneden frietjes
- Lerse rib-eye wexford
- €36
- Geserveerd met salade en verse handgesneden frietjes
- Konijn op grootmoeders wijze
- €32
- Geserveerd met salade en verse handgesneden frietjes
- Stootvlees op vlaamse wize (rund)
- €30
- Geserveerd met salade en verse handgesneden frietjes
- Tartaar van rundsvlees 'américain' (rauw)
- €26
- Geserveerd met salade en verse handgesneden frietjes
- Varkenshaasje met lichte mosterdsaus
- €29
- Geserveerd met salade en verse handgesneden frietjes
Sausen
- Champignonroomsaus
- €4.5
- Peperroomsaus
- €4.5
- Béarnaise
- €4.5
- Roquefortsaus
- €4.5
- Mosterdsaus
- €4
- Mayonaise
- €2
Visgerechten
- Waterzooi van vis
- €36
- Zalm uit de oven met puree en hollandaise saus
- €34
- Gegrilde gamba's met tartaarsaus
- €32
- Sliptongetjes
- €31
- Kort gegrilde tonijnsteak
- €36
- Kabeljauw royal geserveerd met puree en hollandaise saus
- €36
Kreeft (550 gram)
- Kreeft "belle vue"
- €49
- Gegrilde kreeft met look
- €52
- Kreeft “thermidor”
- €52
- Plateau royal
- €49
- 1/2 Kreeft “belle vue”, oesters, gambas en mosselen
Mosselen jumbo
- Mosselen natuur
- €30
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen look
- €32
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen witte wijn
- €32
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen van het huis (ricard)
- €33
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen 'blonde os'
- €32
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen bourgogne de flandre
- €32
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen in queue de charue rouge
- €32
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen lookroom
- €33
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen bordelaise met spekjes en champignons
- €33
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen in portosaus
- €32
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen in roomsaus
- €31
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen met camembert
- €33
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen met roquefort
- €33
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen met brie
- €33
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
- Mosselen 4 kazen
- €33.5
- Geserveerd met verse handgesneden frietjes en mosselsaus
Menu desserts
- Dame blanche
- €11
- Crème brulé
- €10
- Chocolade moelleux
- €11
- Warme appeltaart met ijs en slagroom
- €10
- Sabayon
- €12
- Souflé grand marnier (glacé)
- €10
- Coupe colonel
- €12
- Tarte tatin
- €12
- Trio van sorbet
- €12
- Kinder ijsje
- €10
- Figuur naar keuze
Menu tot 12j
- Stoofvlees op vlaamse wijze (rund) met frietjes en appelmoes
- €20
- Frikandelletjes met frietjes
- €18
- Kindersteak met frietjes en appelmoes
- €18
- Portie mosselen natuur
- €18
Menu pietje pek - €26
- Hoofdgerecht naar keuze
- Dessert
- Vacky / punky / barry / kuaky
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.