Menu 2025 - Proefwerk De Bilt
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
September 27, 2025
Type of cuisine
Vegetarian
All food photos (1)
Voor
- Carpaccio
- €12
- Truffelmayonaise - appelkappers - parmezaanse kaas - rucola
- Tomatensoep
- €8
- Mascarpone - basilicumolie - desemtoast
- Pompoen-curry soep
- €8
- Kerrie - geelwortel - gele curry - kokosroom - geitenkaas crumble - pompoenpit - desemtoast
- Tataki van tonijn
- €12
- Kort aangebakken tonijnfilet - furikake - sesam - wakame - unagisaus - edemame
- Burrata uit de oven
- €14
- Gepofte cherry tomaten – desemtoast – basilicumolie – balsamicostroop
Hoofd
- Steak frites
- €28.5
- Entrecote – geroosterde groenten – frites (keuze uit chimichurri / rode portsaus / pepersaus)
- Proefwerk saté
- €21
- Kippendijsaté - satésaus – seroendeng – kroepoek – frites
- Proefwerk hamburger
- €21
- Runderburger (of vega/veganburger) – sla – tomaat – augurk – red cheddar – jalopeno – proefwerksaus – coleslaw – frites
- Gado gado
- €20
- Gestoomde kool – touge – boontjes – tempeh - gekookt ei – pindasaus – seroendeng – gefruite uitjes – emping
- Viscurry
- €20
- Diverse vis en zeevruchten - venkel - paprika -
- Spareribs
- €21
- 500gr varkensribben – maiskolf – bbq- en knoflooksaus – frites
- Cacio e pepe
- €19
- Gnocci - pecorino - zwarte peper - geroosterde hazelnoot - rozemarijn - honing
Na
- Dame blanche
- €8
- Vanille ijs – slagroom – chocolade saus – geschaafde amandel
- Chocolade cremeaux
- €11
- Donkere chocolade - gelei van laphroaig - crumble van hazelnoot en cacao nibs
- Tiramisu
- €8
- Lange vingers - espresso - tia maria - mascarpone
- Affogato
- €6
- Espresso - bol vanille ijs
- Diverse taartjes
- Appeltaart / cheesecake / brownie / spekkoek
Kindermenu
- Poffertjes
- €6
- Boter - poedersuiker
- Frites met snack
- €8
- Keuze uit kipnuggets, frikandel, kroket (optie vega) frites – appelmoes
- Hamburger
- €10
- Runderburger - sla - red cheddar - frites - appelmoes
- Pasta tomatensaus
- €10
- Spaghetti - tomatensaus - geraspte kaas
- Lava chicken
- €10
- Kippendij van de grill - ajvar - frites - appelmoes
- Kinderijsje
- €2
- 1 bolletje vanille roomijs – slagroom – chocoladesaus
Salades
- Salade geitenkaas
- €12
- Warme geitenkaas – honing - balsamico dressing – rode druif – zongedroogde tomaat – komkommer lint – gepofte pompoenpit
- Salade biefsuk
- €15
- Warm gerookte zalm – honing mosterd dressing – rode ui – paprika – avocado – kappertjes – komkommer lint
Borrelkaart
- Hotwings
- €9
- Huisgemaakte hotsauce
- Loaded nachos
- €11
- Geraspte kaas, jalopenos, tomaat, guacamole, crème fraîche
- Trio van gyoza's
- €9
- Garnaal - kip - groente - 6 stuks
- Bitterballen
- €8
- Rund of vega, 8 stuks
- Garnalenkroketjes
- €9
- 6 stuks
- Bittergarnituur
- €12
- Gemengd, 15 stuks
- Vlammetjes
- €8
- 8 stuks
- Kaastengels
- €8
- 8 stuks
- Frites
- €4
- Nootjes
- €3
- Brood met dips
- €5
- Vers brood met huisgemaakte dips
Lunch
- Tomatensoep
- €8
- Mascarpone – basilicumolie
- Pompoen-curry soep
- €8
- Kerrie - geelwortel - gele curry - kokosroom - geitenkaas crumble - pompoenpit - desemtoast
- Brood met kroketten
- €12
- Brood – 2 draadjesvlees kroketten – mosterd
- 12 uurtje
- €13
- Desembrood met gebakken ei – desembrood met kroket – keuze uit tomaten- of soto soep
- Philly cheese
- €14
- Desembrood – biefstuk - proefwerksaus - sla - red cheddar - jalapeño - ui - champignon - paprika
- Kipsaté
- €21
- Kippendijsaté – satésaus – atjar – seroendeng – kroepoek - frites
- Proefwerk hamburger
- €21
- Runderburger (of vega/veganburger) – sla – tomaat – augurk – red cheddar – jalopeno – proefwerksaus – coleslaw – frites
- Broodje gado gado
- €13
- Gestoomde kool – touge – boontjes – gekookt ei – pindasaus – seroendeng – gefruite uitjes
- Club proefwerk
- €15
- Gegrilde kip – proefwerksaus – bacon – pickled rode ui – sla – tomaat - frites
- Smashed avocado
- €12
- Getoast desembrood – avocado – gepocheerd ei – komkommer lint - sauce hollandaise – bieslook – regendruppel drop pepper
- Uitsmijter
- €13
- Desembrood - bacon – drie gebakken eieren - kaas- champignon – ui – chilipeper
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.