Average price for a meal, calculated on the basis of an appetizer, entrée, and dessert, excluding drinks. The average price is only an indication.
QuaKoken
Find a table
Book for free
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
June 25, 2024
Chef
Chefkoks: Henk Bronswijk & Robin Bartelink Chef bediening: Melvin Jacobs
Type of cuisine
International
Voor (koud)
SPICEGIRL
€18.25
Tataki van tonijn met wakame van groene kool en crème van
spicy tomaat
DIKKIE DIK
€19.5
Dikke paling op toast met yoghurtcrème en huisingelegde groentes
ONE IN A MELON
€17.25
Romige burrata met geroosterde watermeloen, raf-tomaat, basilicumkrokant,
rucolaolie, stroop van DOC balsamico en notencrunch
DE KOSMOPOLIET
€17.5
Dungesneden runderlende met een vinaigrette van morilles, Belgische
mayo, New Yorkse waldorfgarnituur en crumble van oud Hollandse
STEAK DIE MAAR IN JE MOND*
€20.25
Steaktartaar met crème van eierdooier, truffelmayonaise en vers
geschaafde seizoenstruffel
*Ook vega te verkrijgen met Dry aged biet
MAAK MIJ DE VIS LAUW
€17.75
Gemarineerde gerookte lauwwarme zalm met limoen en basterdsuiker
met een frisse salade van sinaasappel en little gem en tuinkruidencrème
Voor (warm)
DUMPERT
€16.5
Gyoza's (kip of groente ) ondergedompeld in saus van groentecurry,
Parmigianno en krokant aardappelhooi
LANGUIT
€21.5
Een carpaccio van langoustines met eigen bisque, een klassieke rouille
met gekonfijte bospeen
SLA LA LI SLA LA LA LA
€20.5
Salade Niçoise. Gegrilde little gem, gemarineerde parelhoen,
gegrilde tonijn, gepocheerd kwarteleitje, haricots verts en tomberrys
I'M SO HORNEY
€21.75
Kobé Horney; de allermalste beef, heel dun en krachtig geroosterd, met
sesam en licht pittige zoete Oosterse saus en edamameboontjes
TWEE EMMERTJES WATER HALEN
€15.4
Perfect gepocheerde eitjes in een badje van witte wijn boerenbotersaus
en heerlijk pan cristal om mee te stippen
Hoofd
HARD VAN BUITEN, ZACHT VAN BINNEN
€31.5
Hardgebakken kabeljauw, boeren-limoenbotersaus, gegrilde groene
asperges en tomatensalsa
BAARS BOVEN BAAS
€33.5
Zeebaarsfilet op de huid met romige riso d’orzo, Parmiggiano, daslookolie en tagliatelle van seizoensgroente
SCHUIMPARTY
€27.5
Ravioli van ricotta-spinazie, schuim van burrata-limoen, gegrilde groene asperge, tomatensalsa, pistache kruim en vinaigrette van salie
LOBBY YOU
€42.5
Kreeft ‘thermidor’ met saffraancrème, kreeftensaus, spaghetti met bieslook
OVENTUURLIJK
€27.5
'Melanzane di Parmigiana' uit de oven met laagjes aubergine,luchtige saus van Parmezaan en een verrassend krokant van tomaat
EEN SUDDERENDE ZOMER
€33.5
Bife de tira met zomerse runderstoof,aardappel-knoflook mousseline eneen jus van Provinciaalse kruiden
EEN MOOOEH-TJE
€37.5
Zachtgegaarde kalfswang met een pesto van peterselie-knoflook-citroen,krokante kaantjes van zwezerik en een gekonfijt aardappeltaartje
VIVE LA VEAU
€35.5
Geroosterde kalfshaas met huisgemaakte kalfsbitterbal, jus van citroentijm en groente van het seizoen
OM MY LORD (voor 2 personen)
€90
Chateaubriand met chimichurri, Stroganoffsaus en jus de veau met daarnaast onze fijne frieten met Belgische mayonaise
Desserts
MESS ME UP
€11.95
Eton Mess, Meringqu met tonkabonenijs, huisgemaakte fudge, lemoncurd en bosvruchtencompote
WITH PASSION
€11.95
Passievruchten cheesecake met gemarineerde aardbeitjes, ijs van witte chocolade en een crunch van witte chocolade
MIJN NAAM IS KAAS
€16
De lekkerste, door melvin geselecteerde, kaasjes van zacht tot pittig met bijbehorend lekkers
WAT MAAK JE ME, WAUW?!
€10.25
Verrassend wisselend verrassingsdessert gekozen door de chef
DAT KLOPT WEL
€8.25
Verfrissende Scroppino van het seizoen aan tafel bereid
BRULAAPJE
€7.5
Kleintje crème bruleetje, voor de kleine trek of lekker voor erbij
Erbij
Broodnodig
€4.75
Mocht je meer van dat heerlijke brood willen bestellen? Knisperend pan cristal brood met sma qsaus, boerenboter en grof zeezout
Patattekes
€4.5
Robuuste friet met de fijnste Belgische mayonaise
Sla me niet over
€3.75
Frisgroene side-salade
Chef 's menu
3 gangen diner
€45.5
4 gangen diner
€55.5
5 gangen diner
€65.5
6 gangen diner
€72.5
Full menu
Prices and dishes may change.
These prices do not include offers.
Prices shown include sales tax.
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at QuaKoken, the average price should be around €44. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At QuaKoken, the chef is Chefkoks: Henk Bronswijk & Robin Bartelink Chef bediening: Melvin Jacobs.
Yes, QuaKoken has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, QuaKoken has been identified as having organic food options on the menu.
Yes, QuaKoken has been identified as having local food on the menu.
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible