Menu 2025 - Restaurant Bakboord
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Lars Bertelsen
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (151)
Een goed begin
- Zeeuwse creuse oester | per stuk
- €4.75
- Rode wijnazijn, citroen, sjalot
- Gepocheerde oester | per stuk
- €5.5
- Tosazu, crème fraiche
- Iberico
- €11
- Olijf jalapeño
- €4
- gerookte paling
- €10
- Kabayaki, zeespaghetti, zee-egel
Koude gerechten - om te delen (of om lekker zelf op te eten)
- Hamachi
- €21
- Tomaat, vlierbloesem, basilicum
- Knolselderij
- €18
- Zuring, groene aardbei, sambai
Warme gerechten - om te delen (of om lekker zelf op te eten)
- Schol
- €23
- Zolderspek, zuurkool, truffel
- Courgettebloem
- €18
- Yuzu, basilicum, tofu
- Aardpeer
- €16
- Cashewnoot, mole, hennepzaad
- Zwezerik
- €22
- Doperwten, ajo blanco, pijnboompit
Hoofdgerechten
- Wilde heilbot
- €30
- paling, nasipeer, koolrabi
- Lam
- €36
- Baharat, asperge, yogurt
- Pompom blanc
- €29
- Asperge, tonburi, gochujang
Klassiekers (op eigen wijze)
- Steak tartaar
- €16
- Aardpeer, foie gras, sambai
- Tournedos
- €39
- Asperge, truffel, Madeira jus
Lekker voor erbij
- Kropsla (caesar stijl)
- €7
- Parmezaan, ansjovis, crouton
- Friet
- €6
- Van friethoes, mayonaise
- Friet Belper Knolle
- €7
- Van friethoes, Belper Knolle, gerookt zout
- Brood van menno
- €8
- Seizoensboter
Luxe verwennerijen
- Imperial kaviaar
- €30
- 10 gram
- Gebakken foie gras
- €11
- 30/40 gram
Desserts
- Aardbei
- €16
- Rabarber, amandel, shiso
- Truffel
- €18
- Popcorn, dulche de leche, vanille
- Kaas (3 stuks)
- €13
- Inclusief bijpassend garnituur
Lunch - keuze van de chef (chefs experience menu)
- 2 Gangen
- €49
- Het chef’s experience menu wordt geserveerd inclusief een royale selectie amuses en brood
- 3 Gangen
- €59
- Het chef’s experience menu wordt geserveerd inclusief een royale selectie amuses en brood
- 4 Gangen
- €69
- Het chef’s experience menu wordt geserveerd inclusief een royale selectie amuses en brood
- 5 Gangen
- €79
- Het chef’s experience menu wordt geserveerd inclusief een royale selectie amuses en brood
Diner - keuze van de chef (chefs experience menu)
- 3 Gangen
- €60
- Het chef’s experience menu wordt geserveerd inclusief een royale selectie amuses en brood
- 4 Gangen
- €75
- Het chef’s experience menu wordt geserveerd inclusief een royale selectie amuses en brood
- 5 Gangen
- €85
- Het chef’s experience menu wordt geserveerd inclusief een royale selectie amuses en brood
- 6 Gangen
- €95
- Het chef’s experience menu wordt geserveerd inclusief een royale selectie amuses en brood
- 7 Gangen
- €105
- Het chef’s experience menu wordt geserveerd inclusief een royale selectie amuses en brood
- 8 gamgen
- €115
- Het chef’s experience menu wordt geserveerd inclusief een royale selectie amuses en brood
Koffie
- Amaretto affogato
- €11
- Amaretto, espresso, vanille-ijs
- Espresso martini
- €12.5
- Vodka, koffielikeur
- Baileys affogato
- €11
- Baileys, espresso, chocolade-ijs
- Friandises
- €7.5
- Selectie van 5 stuks
- Madeleine
- €2.5
- Per 2 stuks
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.