Menu 2025 - Restaurant Balijepark
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Julien van Stokkem
Type of cuisine
International
Menu photos (6)
All food photos (32)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Sandwiches
- Gerookte zalm | smashed avocado | roomkaas | crispy kikkererwten
- €17
- Brokkelkaas | uienchutney | tuinkers | radijs
- €15
- Ossenhaas | trufelmayonaise | pijnboompitten | parmezaanse kaas
- €17
- Gedroogde ham | gerookte paprika | mozzarella | rucola
- €17
Soep
- Dagsoep met bijpassende garnituur
- €14.5
Salade
- Vlees
- €22.5
- Gerookte eend | sinaasappel | veldsla | cashewnoten
- Vis
- €22.5
- Tonijn | avocado | radijs | sojabonen | kerriemayonaise
- Vegetarisch
- €19.5
- Burrata | tomaat | avocado | pijnboompitten | balsamico
Brood
- Versgebakken brood van menno, geserveerd met bijpassend garnituur
- €6
Lunchmenu balijepark
- 2-Gangenmenu
- €36
- 3-Gangenmenu
- €44
- 4-Gangenmenu
- €52
- 5-Gangenmenu
- €59
High - tea
- Luxe high-tea
- €32.5
- Luxe high-tea inclusief een glaasje bubbels
- €39.5
- Kinderen van 4 t/m 11 jaar
- €19.5
High - wine (high-wine, iedere zondag)
- Halve glazen
- €57.5
- Hele glazen
- €72.5
Koud voorgerecht
- Leng
- €17
- Ceviche van leng met gazpacho van komkommer, padron peper, mayonaise van koriander en sneeuw van olijfolie
- Pata negra
- €22
- Op krokante pizza met roomkaas en aubergine, groene salade en in rode port gemarineerde vijg
- Courgette
- €15
- Op verschillende manieren bereid en geserveerd met fetakaas, groenekruidenmayonaise, peterselie olie, rucola-ijs en krokant van zuurdesembrood
Warm tussengerecht
- Ravioli
- €17
- Van koolrabi gevuld met octopus, buikspek en dragon met geschaafde rauwe venkel en saus van venkel
- Lam
- €17
- Rilllette van lam geserveerd in krokant brickdeeg met couscous, tajine van pompoen, dadels en kikkererwten en een saus van bonenkruid
Warm hoofdgerecht
- Runderlende
- €26
- Geserveerd met een taartje van aardappel, zoete gel van ui, crème van pastinaak en jus van kalf met laurier
- Schelvis
- €25
- Gebakken op safraan risotto met doperwten en lamsoren, fruit de mer, bouchot mosselen en schuimige saus van harissa
- Couscous
- €23
- Met puntpaprika en cashewnoten, warme cake van pompoen, halloumi en schuimige saus van gepofte knofook
Koffie speciaal
- Irish coffee
- €10
- Irish whiskey, bruine suiker, koffie en opgeslagen room
- French coffee
- €10
- Grand marnier, koffe en opgeslagen room
- Italian coffee
- €10
- Amaretto, koffe en opgeslagen room
- Spanish coffee
- €10
- Tia maria, koffe en opgeslagen room
- Balijepark coffee
- €10
- Onze eigen zoete verleiding
Dessert om mee af te sluiten
- Red velvet
- €12
- Geserveerd met verse bramen, creamcheese, gebrande marshmallow, basilicumgel en ijs van yoghurt en lavendel
- Verse aardbeien
- €12
- Met panna cotta van rode biet, krokant van witte chocolade en ijs met lamsoren
- Kaas
- €17
- Kaasselectie van het kaasatelier met bijpassend garnituur
- Friandises
- €7.5
- 5 verschillende kleine lekkernijen
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.