Menu 2025 - Restaurant Breloft
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Chris Airey
Type of cuisine
Fusion
All food photos (5)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Available from Oct 30 to Dec 20
Chef's signatures
- Chef’s tuna treasure
- €25.5
- Peper-crusted tonijn | perfect gegrilde tonijn met een knapperige korst, geserveerd met gepekelde rode kool, gele biet, komkommerlinten en een mango-emulsie. Een culinaire schat waarin chef chris airey zijn passie voor verfijnde smaken laat spreken.
- The airey reserve
- €25.5
- Perfect gegrilde Black Angus rumpsteak, geserveerd met seizoensgroenten, een rijke truffel-pepersaus en een krokante sesam-parmezaan kletskop. Een krachtig signatuurstuk met finesse.
- Caramelized elegance
- €21.5
- Crunchy roasted pork | langzaam geroosterd buikspek met een krokante goudbruine korst, geserveerd met gepekelde rode kool, edamame, een zijdezachte mango crème en een intense hoisin-glace.
- Summer Fields of Lemon
- €19.5
- Romige risotto met frisse citroen, romanesco, salie en roodlof. Geserveerd met een krokante kletskop en een soepje van romanesco.
Breloft classics
- Heritage angus
- €18.5
- Black angus burger | een perfect gegrilde black angus beef burger op een brioche bun met knapperige sla, crispy bacon, rode ui, tomatenrelish, gesmolten cheddar en huisgemaakte burgersaus.
- Emberline Flame
- €22.5
- Kruidig gemarineerde kipfilet, geserveerd met bakbanaan, mango-papaya, amon adrosen ingelegde rode ui. Tropisch en aards, met een vlam van vuur en elegantie.
- Gilded garden
- €17.5
- Crispy vegan burger | een krokante vegan burger op een luchtige bun, verrijkt met huisgemaakte guacamole, mango relish, gekarameliseerde ui en avocado
- Twin Pearls
- €25.5
- Twee boterzacht gebakken sliptongen met een verfijnde yuzu-botersaus en een frisse seizoenssalade. Een tijdloze klassieker met een moderne finesse.
- Classic Caesar
- €12.5
- Romaine sla met geschaafde parmezaan, knapperige spek, ei, rode ui, croutons en romige caesardressing. (+ gamba spiesje €5,50 | + gegrilde kipdij €4,50)
- Soep van de Chef
- €8
- Verse, wisselende soep (met seizoensgebonden ingrediënten).
Kids
- Wafel met vanille ijs
- €4.5
- Katsu kip
- €12.5
- Katsu kipfilet | met jasmijnrijst, zoet zure saus & groente
- Visschnitzel
- €12.5
- Visschnitzel | met frites, groenten & huisgemaakte appelcompote
Starters
- The artisan’s touch
- €14.5
- Koreaanse steak tartaar | met de hand gesneden runderhaas, op smaak gebracht met pittige koreaanse specerijen, ingelegde rode ui, koriander, geroosterde sesam en een eidooier. Een ambachtelijke creatie met karakter.
- Dip ‘n delight baguette
- €7.5
- Versgebakken baguette, geserveerd met een zwarte aioli, roomboter en een vleugje maldon-zout.
- Whispering tides
- €16
- Ceviche van zalm & coquille | een verfijnde ceviche van zalm en coquille, gemarineerd in een zijdezachte leche de tigre-dashi, met frisse ingelegde rode ui, romige avocado en knapperige radijs.
- Imperial embrace
- €14.5
- Peking eend in flensje | langzaam gegaarde peking eend, geserveerd in flinterdunne flensjes, met knapperige chinese kool, frisse komkommer en wortel, mousse van koriander en een rijke kyoda glace.
- Oysters & Violets
- €4.5
- Lima nr. 4 oesters, geserveerd met een klassieke vinaigrette van rode wijnazijn, sjalot en bieslook. Fris, delicaat en florale elegantie uit de zee. Prijs per oester.
- Velvet Eel tops Brioche
- €18.5
- Zachte paling op licht geroosterde brioche, geserveerd met een romige mierikswortelboter. Een subtiele harmonie van rook, zachtheid en pit – een ode aan finesse uit het water.
- Sweetness in Savour
- €14.5
- Krokant bladerdeeg met een romige zoete aardappelcrème, frisse basilicummayonaise en zoetzure balsamico cherry. Een gelaagde beleving van zachtheid, kruidigheid en verfijning.
- Charcuterie Royale
- €25.5
- Een rijk gevulde plank met pata negra, fuet, spianata romana, manchego, cornichons, olijven, truffelmayonaise en vers brood. Ideaal om samen te delen.
Sides
- Mango papaya salade
- €5.95
- Mango papaya salade | met limoen en vleugje rode chili
- Geroosterde seizoensgroenten
- €5.95
- Geroosterde seizoensgroenten | met knapperige kruiden
- Huisgemaakte frites
- €5.5
- Zoete aardappel frites
- €5.75
Dessert
- Elysian layers
- €9.5
- Een verfijnde symfonie van meringue van mokka, bitterkoekjes, vers fruit, amandelen en een mascarponecrème.
- Golden obsession
- €9.5
- Gekarameliseerde witte chocolade parfait | een fluweelzachte parfait van witte chocolade, verrijkt met knapperige karamelsnippers, vers seizoensfruit, een notencrumble en een bolletje frambozenijs.
- Silken indulgence
- €9.75
- Een romige crème brûlée van baileys, afgemaakt met een gekarameliseerde toplaag en koffie-ijs.
- A taste of Time
- €15
- Een kaasplank zorgvuldig geselecteerde rijpe en romige kazen, geserveerd met druiven, walnoten, crostini en chutney. Voor twee personen.
- Citrus whisper
- €9.5
- Romige en frisse citroensorbet met wodka en prosecco en een vleugje munt, perfect als aperitief of digestief.
Lunch kaart
- Zoete aardappel frites
- €5.75
- Soep van de chef
- €7.5
- Soep van de chef | verse, wisselende soep (met seizoensgebonden ingrediënten)
- Uitsmijter breloft
- €12.5
- Uitsmijter breloft | drie scharreleieren op vers brood met keuze uit ambachtelijke ham, romige kaas, knapperige spek of flinterdunne carpaccio, afgemaakt met een vleugje verse bieslook.
- Smashed avocado royale
- €12
- Smashed avocado royale | zachte roomkaas, smashed avocado, een perfect gepocheerd ei, verse tomaat en spinazie
- Melted wicked tuna
- €13.5
- Melted wicked tuna | rijke tonijnsalade met olijven, paprika, pittige rucola, zongedroogde tomaat en rode ui, gegratineerd met gesmolten cheddar.
- Rundvlees kroketten van de grootmeester
- €12.5
- Rundvlees kroketten van de grootmeester | twee ambachtelijke draadjesvleeskroketten, geserveerd met pittige mosterd en een wisselende side salad.
- Classic comfort combo
- €16.5
- Classic comfort combo | runde carpaccio, een zacht broodje met kroket en een dagverse soep van de chef.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.