Menu 2025 - Restaurant Bruis
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 25, 2025
Chef
Reshma Simons
Type of cuisine
International
All food photos (11)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Permanent TheFork offer
Permanent TheFork offer
Permanent TheFork offer
Voorgerechten
- Kabeljauw
- €16
- Zuurkool I Saus van spek I Crunch van bacon
- Tomaat
- €13
- Burrata I Zoet zure Komkommer I rucola
- Hamachi
- €15
- Zoet zure chioggia biet I Citroen mayonaise I Yuzu-ponzu dressing I Gele linzen
- Runder Carpaccio
- €14
- Truffelmayonaise I Pijnboompitten I Rucola I Parmezaanse kaas
Hoofdgerechten
- Pasta met salade
- €23
- Wisselend pastagerecht vers bereid door de chef
- Kogelbiefstuk
- €32
- Erwten crème I Pommes duchesse I Prei I Beukenzwam I Jus van Kimchi
- Vis van de Dag
- €28
- Gratin I Bospeen I Erwten crème I 5 spices beurre blanc I Eringii
- Hamburger
- €23
- Angus beef I Brioche brood I Gefrituurde uien ringen I Chedder I Friet I Salade
- Gestoofde Prei
- €23
- Gratin I Bospeen I Beukenzwam I 5 spices beurre blanc
Nagerechten
- Bramenmousse
- €12
- Kaneel ijs I Amandel crumble I Appel compote I Brownie
- Kokosnoot & chocolade taartje
- €12
- Vanille ijs I Nougat
- Kaasplank
- €15
- Een selectie van mooie kazen I Appelstroop I Notenbrood
- Koffie met zoete lekkernijen
- €8.5
- Diverse kleine zoetigheden
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.