Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Martijn Louwes
Type of cuisine
European
All food photos (10)
Weekmenu
Soep van de dag, vlees of visgerecht, verrassingsdessert
€24.5
Vraag gerust aan onze medewerkers wat vandaag op het menu staat
Starter
Flinterdunne rundercarpaccio
€11.5
met schilfers Old Amsterdam, rucola en een mayonaise van zongedroogde tomaat
Duetje van gerookte zalm & makreel
€11.5
Das nou lekker, met knoflooktoast
Maaltijdsalade klein
€11.5
Geitenkaas of Bier, peer en Blue de Wolvega
Tomatensoep
€5.5
van de Pommodoritomaat met pestoroom
Main Course
Saté van malse kipfilet
€19.5
Da's fantastisch, botermalse kipsaté met kroepoek en Atjar
Tonijnsteak
€27.5
Dit visje serveren we met een Bearnaise saus
Groente curry met cocos
€19.5
Jammie, ons vegetarisch toppertje
Schnitzel ''De Bosberg''
€18.5
Inmiddels staan we erom bekend. Met Streaky bacon & champignons
Rib-eye van de Hooglander (250 gram)
€24.5
Met kruidenboter
Gebakken Zalm
€21.5
Met Pesto Tapenade
Pizza
Margherita
€8
Tomaat, kaas
Salami
€9
Tomaat, kaas, salamo
Montanara
€10
Tomaat, kaas, champignons, salami, ham
De Bosberg
€10
Tomaat, kaas, champignons, ham, salami, spek en ui
Lunch
Dagsoep
€5
Broodje gerookte zalm
€8.75
Lente-uitjes & mosterddressing
Broodje lauwwarme geitenkaas
€8.75
Walnoot en honing
Broodje carpaccio
€8
Rucola en pestomayonaise
Maaltijdsalade carpaccio
€11
Club sandwich kip
€9.75
Rijk belegd met rauwkost, bacon, ei en moster-mayonaise
Drinks
Coffee
€2.5
Frequently Asked Questions
At Restaurant De Bosberg, the chef is Martijn Louwes.
If you plan to eat at Restaurant De Bosberg, the average price should be around €32. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Absolutely, Restaurant De Bosberg has been identified as having gluten-free options on the menu.
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible