Menu 2025 - Restaurant Het Rijk van Margraten
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Benny Stheins
Type of cuisine
Dutch
Menu photos (1)
All food photos (8)
3- gangen menu
- Kies uit een de 5 landen en geniet van een bijpassend
- €39.5
- Van 5 december 2024 t/m 28 februari 2025 iedere donderdag t/m zondag
- Frankrijk, Griekenland, Italie, Nederland, Thailand
Griekenland
- Feta fresca: frisse Griekse salade met fetakaas, olijven, rode ui en pijnboompitjes.
- Hermes' Souvlaki & Gyros Duo: geniet van de twee lekkerste vleessoorten wat griekenland te bieden heeft, wordt geserveerd met gegrilde groenten, tzatziki en frites.
- Hera's Zoete Verleiding: Grieks yoghurt toetje met honing en walnoten
Italië
- Bruschetta al Pomodoro: Klassieke Italiaanse bruschetta met krokant geroosterd brood, getopt met een tomatensalsa, verse basilicum, knoflook, olijfolie en een beetje balsamicoazijn
- Pasta alla scampi imperiale: Scampi’s gebakken in knoflookroomsaus geserveerd met overheerlijke linguini pasta met knoflookbrood.
- Tartuffo: Deze exclusieve ijstraktatie is een ode aan de Italiaanse keuken en de perfecte balans tussen zoet en hartig
Thailand
- Tonno a la thailandese con mango: deze tonijn chutney combineert de flavours van de thaise keuken en de mango voegt een exotische flair toe.
- Bangkok Bliss: Een smaakvolle rode curry met malse kip, kokosmelk en een perfecte balans van pittige, zoete en zure Thaise smaken. Gecombineerd met witte rijst.
- Fried Banana (Kluai Thot):Gebakken bananen gewikkeld in een dunne deeglaag en gefrituurd tot knapperig, geserveerd met vanillesaus.
Frankrijk
- Le Soupe d’Artagnan: klassieke Franse uiensoep met een scheutje witte wijn gegratineerd met kaas
- Moules à la Crème et au Vin Blanc: overheerlijke mosselen met witte wijn volgens traditioneel Frans recept
- Crème Brûlée: romige vanillepudding met een knapperige, gekarameliseerde suikerlaag die je moet "breken" om bij de heerlijkheid eronder te komen. Het is als een zoete schatkist
Nederland
- Hollandse tomatensoep: heerlijke tomatensoep met balletjes
- Zuurkoolstamppot: lekker vers gemaakte zuurkoolstamppot met gebakken spek en jus.
- Fruitcoupe: ijs met vers fruit en slagroom
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.