Menu 2025 - Restaurant Indian Way
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Indian
All food photos (7)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Gegrilde voorgerechten uit de tandoori oven
- Mixed kabab
- €8.5
- Gemarineerde kip-,lams-filet en lamsgehakt.
- Tandoori murgh
- €7
- Beroemde gemarineerde kippenbout
- Murgh tikka
- €7.5
- Kipfilet gemarineerd in een geurig kruidenmengsel.
- Boti tikka
- €8.5
- Een traditioneel indiaas gerecht van zacht lamsvlees, extra pittig van smaak.
- Jhinga tikka
- €9.5
- Een indiaas feestgerecht; grote garnalen, gemarineerd met verse kruiden.
- Panneer tikka
- €7.5
- Zelf gemaakte indiase kaas, gemarineerd met speciale kruiden.
Voorgerechten uit de curry keuken
- Vegetable samosa
- €5.5
- Deegpasteitjes gevuld met groenten
- Bhuna prawn on puree
- €9
- Fijn gekruide kleine garnalen met zacht indiaas brood
- Onion bhaji
- €6
- Gebakken balletjes ui met kikkererwtenmeel en verse kruiden.
- Aubergine pakora
- €6
- Gefrituurde aubergine in een jasje van kruidige kikkererwtenmeel
- Paneer pakora
- €6
- Gefrituurde kaas in een jasje van kruidige kikkererwtenmeel
- Bloemkool pakora
- €6
- Gefrituurde bloemkool in een jasje van kruidige kikkererwtenmeel
- Chole puri
- €7.7
- Kikkererwten gekookt met ui en verse koriander naast een bedje van puri
- Mashroom puri
- €7
- Gebakken gekruide champignons geserveerd op zacht broodje van puri
- Garlic mushroom
- €6
- Gebakken champignons met verse knoflook en paprika
- Meat samosa
- €6
- Deegpasteitje gevuld met gehakt en speciale kruiden
- Murgh chaat
- €7.5
- Stukjes gekruide malse kipfilet gebakken, zoetzure smaak
- Jhinga bhuna puree
- €10
- Fijn gekruide grote garnalen met zacht indiaas brood
- Garlic chicken
- €7
- Gegrilde kipfilet met verse knoflook en paprika
- Dal soep
- €5.5
- Een smakelijke linzensoep uit het noorden van india
- Muligatwony soep
- €6
- Een kerriesoep, op smaak gebracht met kokos, citroen en verse kruiden
Hoofdgerechten uit de tandoori klei oven
- Tandoori murgh
- €17
- Malse kippenboutjes, gemarineerd in een kruidenmelange
- Murgh tikka
- €16.5
- De beste stukjes van de kip met speciale kruiden bereid, medium van smaak
- Lamb tikka
- €17.5
- Een traditioneel indiaas gerecht van zacht lamsvlees
- Jhinga tandoori
- €20
- Grote garnalen gemarineerd in fijne kruiden, daarna licht gegrild
- Tandoori mixed grill
- €22
- Een combinatie van alle mixed kabab gerechten. Voor de liefhebber van veel vlees
- Vegetable mixed grill
- €18
- Combinatie van groenten gemarineerd met tandoori kruiden en gegrild in de met houtskool gestookte tandoori oven
Curry's
- Murgh shahi kurma
- €17
- Een verrassende specialiteit uit Noord-India, stukjes gegrilde kip in een zachte curry met gemalen cashewnoten en kokos.
- Murgh tikka massala
- €17.5
- Licht gekruide stukjes kip uit de tandoori-oven met een speciale massala saus en sperzieboontjes
- Kepta malai
- €17.5
- Kip gehakt en sperziebonen in een romige curry
- Sag murgh
- €17.5
- Kipfilet, gebakken met spinazie en een aroma van knoflook gember en verse kruiden
- Karai murgh
- €17.5
- Kipgerecht met tomaat, paprika en verse kruiden, gekookt en geserveerd in een speciaal braadpannetje
- Murgh balti
- €17
- Zeer smakelijke en populaier medium gekruide curry met aardappel in een heel speciale balti-massala curry
- Murgh dopiaza
- €17
- Medium curry met ui, bloemkool, kardemon, knoflook en gember
- Murgh bhuna
- €17
- Kipfilet in een drogere curry met knoflook, paprika en tomaat
- Murgh-jal-frezi
- €17
- Voor de liefhebber van pittig eten. Kipfilet met verse chili, tomaat en verse kruiden
- Murgh madras
- €17
- Kipfilet met gember, knoflook en citroen
- Murgh cyclon
- €17
- Kipgerecht; een vrij pittige curry met gemalen kokos
- Murg vindalo
- €17
- Een specialiteit uit de provincie goanisi, zacht gesmoord kipfilet met knoflook, gember en rode peper
- Ghost massala
- €18.5
- In de tandoori gegrild zacht lams of rundvlees met een speciale massala saus met sperzie-boontjes
- Sag ghost
- €18.5
- Een bijzondere combinatie van lams of rund vlees en spinazie, met een aroma van knoflook, gember en verse kruiden, zeer populair in noord-india
- Karai ghost
- €18.5
- Lams of rund vlees met tomaat, paprika en verse kruiden, gekookt en geserveerd in een speciaal braadpannetje
- Kepta bhuna
- €18.5
- Lams of rund gehakt in een drogere curry met knoflook, paprika en tomaat
- Ghost dopiaza
- €18.5
- Medium curry met plakjes ui, bloemkool, paprika, knoflook en gember
- Ghost-jal-frezi
- €18.5
- Voor de liefhebber van pittig eten. Lams of rundvlees met verse chili, tomaat en verse kruiden
- Ghost madras
- €18.5
- Een uit zuid- india afkomstig traditioneel gerecht, met gember knoflook en citroen
- Ghost cyclon
- €18.5
- Een vrij pittige curry met gemalen kokos
- Ghost vindalo
- €18.5
- Een specialiteit uit de provincie goanisi, zacht gesmoord lams of rundvlees met knoflook, gember en rode peper
Vis gerechten
- Jhinga malai
- €21
- Een bijzondere combinatie van indiase kaas en verse spinazie, met een aroma van knoflook en verse kruiden.
- Jhinga massala
- €21
- Grote gemarineerde garnalen, gegrild in de tandoori-oven, daarna gekookt in massala curry
- Zalm massala
- €19
- Gebakken zalmmoot in een speciale massala saus met sperzie-boontjes
- Jhinga bhuna
- €21
- Gegrilde garnalen in een drogere curry met knoflook, paprika en tomaat
- Zalm bahar
- €19
- Gemarineerde zalmmoot in een curry met verschillende groenten
- Forel bhuna
- €19
- Forelfilet in een drogere curry met knoflook, paprika en tomaat
- Prawn patia
- €19
- Gekruide kleine garnalen in een zoetzure currie
- Prawn madras
- €19
- Garnalen met gember, knoflook en citroen
Vegetarisch
- Veg thali
- €21
- Ook zonder vlees kunt u genieten van deze indiase rijsttafel, verschillende gerechten geserveerd in kleine portie, mild en medium
- Butter paneer
- €16
- Indiase kaas in milde romige curry met roomboter
- Chana massala
- €16.5
- Kikkererwten in enn speciale massala curry met snijboon en paprika
- Chana bhuna
- €16
- Kikkererwten in een droger dan gewone curry met gember tomaat en paprika
- Pallak paneer
- €16.5
- Een bijzondere combinatie van indiase kaas en verse spinazie, met een aroma van knoflook en verse kruiden
Veganistisch
- Vegan thali
- €21
- Ook zonder vlees kunt u genieten van deze indiase rijsttafel, verschillende gerechten geserveerd in kleine portie, mild en medium
- Jackfruit kurma
- €16.5
- Jackfruit in romige soya curry met gemalen cashewnoten en sojabonen
- Baingan hydrabadi
- €16
- Aubergine en tomaat gekookt in een speciale hyderabadi massala curry
- Bhindi bagan
- €17
- Okra's en aubergine gebakken met knoflook en gember
- Jackfruit curry
- €16.5
- Jackfruit met ui, paprika en tomaat in een medium curry
- Sagh linzen
- €16
- Spinazie gekookt met verse knoflook en gele linzen
- Navratan jal-ferezi
- €16
- Een pittig gerecht van gemengde groenten en een keur van verse kruiden
Biryanies
- Murgh dam biryani
- €19
- Basmati rijst gebakken met verse knoflook, gember, kipbouten en dam biryani massala
- Murgh tikka biryani
- €18.5
- Een gerecht van basmati safran rijst gebakken met gegrilde kipfilet, rozijnen, noten en verse kruiden
- Jhinga biryani
- €20
- Een gerecht van basmati safran rijst gebakken met grote garnalen, rozijnen, noten en verse kruiden
- Ghost dam biryani
- €19
- Basmati rijst gebakken met verse knoflook, gember, lams of rundvlees en dam biryani massala
- Vegetable dam biryani
- €18
- Basmati rijst gebakken met verse knoflook, gember, verschillende groenten en dam biryani massala
Suggesties
- Thali royal
- €22.5
- De indiase invulling van de rijsttafel. Een lams-, kip curry, dal tarka, spinazie, raita, basmati rijst en nan
- Royal tandoori mixed grill
- €24
- Een complete introductie in de noord- indiase tandoori, grill keuken. Voor de liefhebbers van veel gegrild vlees
- Butter chicken
- €17.5
- Kipfilet in milde romige curry met ghee
- Rogan josh
- €19.5
- Lams of rundvlees, gekruid met verse kruiden, knoflook en gember, bereid met gebakken tomaat
- Tawa chicken
- €18
- Tawa chicken is een favoriete curry uit de provincie punjab. Kipfilet gemarineerd in een pasta met specerijen en daarna gebakken met tomaat en snijbonen in een aromatische droge curry. Heerlijk met nan
- Motor paneer
- €16
- Zelfgemaakte kaas in een keur van kruiden en erwten tomaat en paprika
- Kolhapuri
- €16
- Vegetable kolhapuri is een gerecht uit de stad kolhapur. Wortel, bloemkool en kikkererwten, gebakken in een gekruide curry met een vleugje van kokos.
Bijgerechten
- Bombay allo
- €7.5
- Pittig gekruide aardappels
- Mushroom bhaji
- €7.5
- Verse champignons, licht gekruid.
- Sag bhaji
- €7.5
- Spinazie gekruid met knoflook en uien.
- Mix vegetable bhaji
- Licht gekruid gebakken groentegerecht
- Allo gobi
- €7.5
- Bloemkool met aardappels en erwten
- Dal tarka
- €7.5
- Speciale gele linzen met knoflook, gember en ui
- Aubergine bhaji
- €7.5
- Kruidige gebakken aubergine
- Bhindi bhaji
- €7.5
- Gebakken okra, met verse kruiden
De thalies
- Mouget-e-khas
- €62.5
- Soep, mixed tandoori kabab, kip balti, lamb tikka massala, dal tarka +sag bhaji, basmati rijst + nan, salade, mixed ijs - koffie of thee
- Veg-e-khas
- €62.5
- Soep, vegetable samosa, butter paneer, sag bhaji, onion bhaji + raitha, basmati rijst + nan, salade, kokos ijs - koffie of thee
- Begum-e-khas
- €62.5
- Soep, bhuna prawn on puree, murgh tikka massala, sag ghost, dal tarka +raitha, basmati rijst + nan, salade, mango ijs - koffie of thee
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.