Menu 2025 - Restaurant Inheems
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 28, 2025
Chef
Bas Pieterse
Type of cuisine
French
All food photos (25)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Menu
- Geschroeide hamachi
- €18
- met crème van oester en wasabi, jalapeno en groene appel
- Steak tartaar
- €17
- met aardappel rösti, zure bom en dragon
- Wild zwijn coppa
- €17
- met compote van rode ui, krokante wafel, hazelnoot en pastinaak
- Salade van cous cous
- €16
- met pompoen, Hollandse spinazie en krokante feta
- Vol au vent van paddenstoel
- €16
- met zilverui en balsamico dressing
- Krokante kalfszwezerik
- €23
- met soubise, compote van ui en mosterd
- Yakitori van knolselderij en shiitake
- €16
- met spitskool en vinaigrette van sesam
- Coquilles
- €21
- met geroosterde aardpeer, ossenstaart en jus van truffel
- Veluwse wilde eend
- €29
- met pastinaken, witlof en polenta
- Tournedos van ossenhaas
- €32
- met krokante aardappel, geroosterde spruiten en mosterd hollandaise
- Hollandse snoekbaars
- €28
- met zuurkool en paling botersaus
- Vis v/d dag
- met garnituur Dagprijs
- Steak van bloemkool
- €26
- met zwarte knoflook, macadamia en lavas
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.