Menu 2025 - Restaurant Jackies Deventer
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
August 5, 2025
Type of cuisine
International
Menu photos (16)
All food photos (29)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Starters - fish/vegetarian
- Some vitamin sea
- Zeebaars met ingelegde venkel , espuma van groene appel , chili en gefrituurde ri jstnoedels
- Will you go to prawn with me ?
- Gamba ‘s met watermeloen, geitenkaascrème, honing-citroendressing en krokante kappertjes
- Tantali zing tuna
- Tonijn tartare met ingelegde sjalotjes, bieslook, kappertjes, ingelegde limoen en yoghurtdressing
- ‘Faking’ duck pankaces
- Pannenkoekjes gevuld met krokante oesterzwam, komkommer , bosui en wortel
- Juicy melons
- Gebakken feta met watermeloen, honing-citroendressing, krokante kappertjes en geitenkaascrème
Starters - surprise platter
- Surprise platter
- De vijf lekkerste voorgerechten van jackies
Starters - meat
- Return of the peking duck
- Pannenkoekjes gevuld met peking eend, komkommer , bosui en wortel
- Steak tartare
- Steak tartare met gerookte eigeelcrème, zwarte knoflook en kaas-mosterdbrood
- Steak tartare
- Tatsuta kip met kimchi, korean barbecuesaus en noedels van rettich
- Classic carpaccio
- Dungesneden runderentrecote geserveerd met extra vierge oli jfolie, peper en zout
- Carpaccio 2008
- Dungesneden runderentrecote geserveerd met parmezaan, pestomayonaise en pi jnboompitjes
Starters - sushi
- Dragon roll
- Sushiroll gevuld met gamba ‘s in tempura, bedekt met avocado en spicy mayonaise
- Surf n turf reinvented
- Sushiroll gevuld met gamba ‘s in tempura, bedekt met runderentrecote, tomberrie, yuzudressing, masago en asian mayonaise
Mains - fish
- Holy halibut
- Heilbot met orzo, zeekraal-hollandaise, doperwt, zeekraal en dragonolie
- Tina tuna
- Toni jnsteak met een crème van zoete aardappel en gember , xo-saus, soisam en yuzudressing
- Salm- on my way
- Zalm gemarineerd in za ‘ atar met dille-sumackorst, bloemkoolcrème, bimi en miso-botersaus
- Don’t be so shellfish!
- Gegratineerde kreeft met orzo, doperwt, zeekraal , dragonolie en zeekraal-hollandaise
- Shrimply the best
- Gebakken gamba ‘ s met bloemkoolcurry, mango atjar , chili olie en kruidige pinda crumble
Mains - sea platter deluxe
- Sea platter deluxe - served hot, min 2 pers.
- Al het lekkers uit de oceaan. Onze kreeft, gamba ‘s en visspecialiteiten geserveerd met friet en warme groenten
Veggie foodmarket
- Why so curryous
- Zuid-afrikaanse bloemkoolcurry met mango atjar , chili-olie en pinda geserveerd met gebakken ri jst
- There is muchroom in here
- Gegrilde konings-oesterzwam, zoete aardappelcrème met gember , hazelnoot-dashi, zoete aardappelchips, noedels van rettich en dragonolie
- Sweet home alaburger
- Zoete aardappelburger met zwarte bonen en geitenkaas
Mains - meat specials
- I want pork on my fork
- Pork ribeye met bloemkoolcrème, bimi, krokant spek, zoetzure sjalot en café de paris
- This one veals good
- Kalfssukade met orzo, doperwt, parmezaan en krokante aardappelkaantjes
- NYC smashburger
- American smashburger met cheddar , mosterd, augurk, krokante bacon en ketchup
- Take my last breath
- Eendenborst met zoete aardappelcrème, kimchi, korean barbecuesaus, bimi en mango atjar geserveerd met gebakken ri jst
Mains - steaks
- Lady steak
- Bulletsteak, 150 gram, geserveerd met yakitorisaus
- Gentleman steak
- Ribeye, 300 gram, geserveerd met yakitorisaus
- Tournedos
- Tournedos, 200 gram, geserveerd met yakitorisaus
M a i n s - this is not a big misteak
- This is not a big misteak (2 pers.)
- Tournedos, ribeye en pork ribeye geserveerd met garnering van de chef
Accessories
- Garlic prawns
- €7.5
- Drie gamba ‘s gebakken in knoflook
- Half a lobster
- €17.5
- Halve gegratineerde kreeft
- Rossini
- €12.5
- Gebakken eendenlever
Side dishes
- Asian cabbage
- Gegrilde spitskool met miso-limoenboter
- Fries extraordinary
- €7.5
- Friet met parmezaan en truffelmayonaise
- There is polenty
- €5.5
- Polenta met pestomayonaise
Menu
- 2 gangen keuzemenu (p.p)
- €48.5
- Starter , main, huiscocktail , water & brood
- 2 gangen keuzemenu (p.p)
- €44.5
- Main, dessert, huiscocktail , water & brood
- 3 gangen keuzemenu (p.p)
- €58.5
- Starter , main, dessert, huiscocktail , water & brood
Desserts
- Cheese me, cheese me!
- Gebakken cheesecake geserveerd met coulis
- The classic CB
- Crème brulée van vanille met ganache van banaan, popcorn en gezouten karamel
- The summer is magic
- Frambozenparfait met gemarineerd zomerfruit, vlierbloesem en amandelcrumble
- Pina colada
- Ananas met rum-kokosespuma, ananas-i js, siroop van munt en limoenrasp
- Brooklyn blackout cake
- Chocoladecake met brameni js, hangop en yoghurtcrumble
- Sweet dreams are made of cheese
- Onze kaasplank met vier prachtige kazen. Het assortiment varieert, vraagt u gerust naar de kazen die wi j op dit moment serveren
Desserts - jackies choice
- Jackies choice
- Grand dessert
Desserts - the golden globe
- The golden globe (p. p.)
- Grote chocoladebal met vanille-i js, ganache van banaan, crumble en chocoladesaus 2 pers
Special coffees
- Spanish coffee
- €8.5
- Licor 43
- Mexican coffee
- €8.5
- Kahlua
- French quarter
- €7.5
- Grand marnier
- Manhattan
- €8.5
- Cointreau
- Creamy coffee
- €8.5
- Baileys
Tea
- Tea
- €4.25
- English blend, earl grey, green lemon, finest jasmin, african rooibos, bali monkey fruit, red rooibos chai, black forest fruit, verveine, fresh mint or fresh ginger
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.