Menu 2025 - Restaurant Puur Leiden
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
kok
All food photos (71)
Starter
- Carpaccio
- €12.75
- Huis gesneden carpaccio van het Hereford rund, Basilicum mayonaise, Parmezaan, pijnboompitten en kappertjes
- Gerookte zalm
- €13
- Sushi rijst, chips van zeewier, kikkoman en wasabi
- Bietentartaar
- €9.75
- Rode biet, chips van groenten, geitenkaas en mosterdzaad
- Rillette van Regenboogforel
- €10.5
- wasabi mayonais, granny smith, toast en cress
- Dagelijks wisselende soep
- €8
- coquille
- €14
- Schuim van kreeft, kroepoek van sepia, vanille olie en knol creme
Main Course
- Let op: De consument kan enkel en alleen genieten van promoties die op TheFork aangeboden worden. Het is niet mogelijk om promoties van andere kanalen te combineren met TheFork promoties. Het is ook niet mogelijk om een promotie van TheFork via onze eigen website te reserveren. op = op
- Duo van het Livar kloostervarken
- €21.5
- Varkenshaas en lende, saus van roze peper en champignons, diverse groenten en een mousseline van rode biet
- Heilbot
- €21.5
- Beurre blanc van saffraan, diverse groenten, mousseline van pastinaak en een antiboise
- Spare ribs
- €21.5
- Bijbehorende garnituur, aïoli en huisgemaakte frites met mayonaise
- Risotto
- €20.5
- Parmezaan, doperwt, paddenstoelen truffelsaus en gebakken gamba + 4.50
- Black Angus
- €23.5
- U.S rumpsteak, jus van kalf, mousseline van knol en gepofte groenten
Nagerecht
- Professor Grunschnabel
- €8
- Drie bollen ijs
- Chocolade
- €9
- Mousse met een saus van witte chocolade en 5 spices room
- Dessert van de chef
- €8.35
- Kaasplateau
- €9.95
- 4 kazen, notenbrood en perenboter
- Rood fruit
- €8.95
- Soepje van rood fruit met hangop en yoghurt ijs
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.