Menu 2025 - Restaurant Spelderholt
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 20, 2025
Type of cuisine
European
All food photos (1)
Broodplankje
- Broodplankje
- €6
- Brood met diverse smeersels
Voorgerechten
- Sashimi van Tonijn
- €14
- Pani puri gevuld met salade van tonijn, sushi rijst en gedroogde wakame
- Rundercarpaccio
- €13
- Truffelmaynaise, gemarineerde tomaat, oude kaas en een krokantje van pancetta
- Paté van hert
- €11
- Brioche en pruimen marmelade
- Kastanje champignons
- €12
- Kruidenkaas en parmezaan
- Cappuccino van knolselderij
- €10
- Met een schuim van eekhoorntjesbrood
- Soep van rode linzen
- €10
- Met een lahmacun met gehakt en spinazie
Hoofdgerechten
- Scharrelhoenfilet
- €22
- Met gevulde pompoen ravioli en salieboter
- Zeebaarsfilet
- €25
- Gesmoorde venkel, zeekraal, zwarte pasta en een hollandaise saus
- Duo van hert
- €26
- Hertenrug filet, stoof van hert en ree, rode port saus, Stoofperen en pastinaakpuree
- Biefstuk
- €23
- Met café de Paris-boter, seizoensgroenten en een mousseline van aardappel
- Bietenburger
- €22
- Brioche broodje, gegrilde aubergine, gebakken ui en een yoghurt saus
Nagerechten
- Gepocheerde peer
- €9
- Vanille ijs en kruimel
- Lava cakeje
- €9
- IJs van witte chocolade
- Bananenbrood
- €9
- Kaneel&suiker, karamelijs, bramensaus
- Mokka crème brullee
- €9
- Sorbertijs
- €9
- Vers fruitsalade, slagroom, kersensaus
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.