Menu 2025 - Restaurant Van Zanten
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (2)
Om te beginnen
- Brood van de nieuwe stadsbakkers met dip (2 pers.)
- €6
- Oester (p.s)
- €4
- Fine claire | sjalot | fruitazijn | tabasco | citroen
Voor
- Prawn toast
- €15
- Garnaal | buikspek | rode curry | koriander | sesam | wilde rijst
- Dimsum
- €13
- Paddenstoel | katjang pedis | bundelzwam | crispy chili-olie
- Wild zwijn
- €15
- Brioche | grove mosterd | rode kool | crème fraîche | granny smith
- Krokante aardappel
- €13
- Pomme anna | lavas | augurk | kwartel ei | zilver ui | wortel
- Parmezaan flan
- €13
- Witte druiven | pecannoot | beurre noisette | roodlof
- Carpaccio
- €14
- Hollands rund | vadouvankaas | pijnboompit | rucola | truffelmayonaise
Soep
- Pompoen
- €7
- Crème fraîche | crispy chili-olie
- Franse ui
- €7
- Emmentaler | croutons | rozemarijn
Salades
- Vegan bowl
- €17
- Quinoa | kikkererwten | gemarineerde groenten | sojaboon | mesclun
- Carpaccio
- €19
- Hollands rund | vadouvankaas | pijnboompit | mesclun | truffelmayonaise
- Waldorf
- €19
- Kip | appel | bleekselderij | walnoot | witlof | little gem | druif
Hoofd
- Knol
- €23
- Knolselderij | cavolo nero | paddenstoel | miso | pecorino
- Noedelsoep
- €22
- Shiitake | udon | spitskool | taugé | pinda | soja | ei
- Ravioli
- €24
- Fenegriek | geitenkaas | pompoen | hazelnoot | beurre blanc
- Kabeljauw
- €25
- Mossel | rösti | guanciale | gerookte zuurkool | spitskool
- Eendenborst
- €26
- Hotteok | kailan | zwarte knoflook-jus | broccoli | furikake | koolrabi
Dessert
- Crème brûlée
- €9
- Dulce de leche | karamel
- Chocola
- €11
- Nougatine parfait | tonkabonen | brownie | stoofpeer | hazelnoot
- Worteltaart
- €11
- Cheesecake crème | oranje chocola | mandarijn | gember ijs
- Ijscoupe
- €9.5
- Sorbet | slagroom | koekkruim
- Kaas van renkema
- €13
- Vier soorten kaas van renkema | kletsenbrood | compote
- Bonbons van gula
- €7
- Vier verschillende bonbons
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.